Vandaag telt 2017 nog maar een week, een terugblik mag dus wel. Naast dat in 2017 mijn blog duidelijke vorm kreeg, ging ik mij ook steeds meer richten op sociale media. Vandaag blik ik terug via mijn Instagram. De negen foto’s die in 2017 de meeste likes kregen. Achter iedere foto zit natuurlijk een verhaal en ik ga deze negen foto’s en negen verhalen vandaag met jullie delen in deze terugblik 2017.

Terugblik 2017
terugblik 2017

Foto #1 Zonsopkomst Tiger Cave Temple

Een prachtige foto gemaakt bij Tiger Cave Temple in het zuiden van Thailand. Een van de mooiste uitzichtpunten waar ik ooit geweest ben. Helemaal natuurlijk omdat de zon net opkomt. Het was een helse klim naar boven maar het uitzicht was het zeker waard. Ik begrijp zeker dat deze foto bovenaan komt, want zelf vind ik het ook een prachtige foto.

Foto #2 Moskee in Pontianak

Na het mooiste uitzicht wat ik ooit heb gezien, komen we aan bij de mooiste moskee die ik ooit bezocht heb. In Pontianak, de hoofdstad van West-Kalimantan kwamen we deze moskee tegen. We reden hier al meerdere keren langs en we wilde hem graag bezoeken. Uiteindelijk toen we hem bezochten, was ik even stil. Het hielp ook erg dat de lucht strakblauw was, dat maakt de foto een stuk mooier.

Foto #3 Gent

Dit jaar bezochten wij Gent voor een dagje. Een mooie stad die al een tijdje op mijn lijstje stond. Deze foto is een typisch beeld van Gent, de stad langs de Leie. Gent zou ik in 2018 graag nog eens bezoeken om meer te kunnen zien van de stad, want één dagje Gent is leuk maar dan kun je niet heel veel zien.

Foto #4 Koh Phi Phi viewpoint

Iedereen die mij kent, weet dat ik gek ben op uitzichtpunten. Waar het kan, ga ik dus altijd naar een uitzichtpunt. Ik bezocht het eiland Koh Phi Phi, in het zuiden van Thailand, helaas was het eiland zelf geen succes. Daarover kun je hier alles lezen. Het uitzichtpunt is wel zeker de moeite waard, zeg nou zelf? Zo’n uitzicht is toch prachtig.

Foto #5 Zwembad in Bangkok

Toen ik onze reis door Thailand aan het uitstippelen was, wilde ik graag zwemmen in een rooftop zwembad in Bangkok. Zo gezegd zo gedaan, ik zocht een hotel uit met een zwembad op het dak. We kwamen aan na een lange vlucht en het eerste wat wij deden, natuurlijk in het zwembad springen. Het was al laat op de avond maar dat gaf juist een mooi effect.

Foto #6 Gent

Gent is populair op Instagram, want ook deze foto is veel geliked. Ik moet zeggen dat de weersomstandigheden goed waren, dus dat deed de foto ook goed. De mooie authentieke huisjes, de mooie blauwe lucht en de leuke bloemetjes langs de grachten. Ben jij wel eens in Gent geweest? Vond jij het ook zo’n mooie stad?

Terugblik 2017

Foto #7 Tulpen in Lisse

We staan erom bekend, de tulpen! Vorig jaar heb ik ze helaas gemist, maar dit jaar wilde ik graag de tulpenvelden in bloei zien. Met de fiets achterop de auto zijn we naar Lisse gereden en hebben we de omgeving per fiets ontdekt. We kwamen de mooiste bollenvelden tegen en hebben genoten van een mooi dagje fietsen.

Terugblik 2017

Foto #8 Volkswagenbusje

Een leuke foto van ons samen in het Volkswagenbusje. We gingen een dagje op pad met dit leuke busje en hebben veel mooie dingen gezien. Zo zijn we langs het Muiderslot gereden en hebben we langs de Vecht gereden. Een leuke gelegenheid om eens lekker rustig ons eigen landje te ontdekken.

Terugblik 2017

Foto #9 Suppen in Zeeland

De laatste foto van de terugblik 2017: een sportieve foto. Tijdens een aantal dagen in Zeeuws-Vlaanderen gingen we suppen. Het was vrij koud, maar op zich met een wetsuit ging het vrij goed. Suppen is een leuke, nieuwe opkomende sport en dit was mijn eerste kennismaking met het suppen en het was voor mij een succes! Heb jij wel een gesupt?

Hoe ziet jouw terugblik 2017 eruit? Volg jij GlobeGirl al op Instagram? Laat het ons weten in de reacties!

GlobeGirl op Instagram

~ Volg hier!

Meer overzichten?

~ Maandoverzicht november 2017

~ Jaaroverzicht 2017

10 gedachten over “Terugblik 2017 in foto’s [Instagram] Beste nine”

  1. Grappig om te zien dat er veel blauwtinten in de foto’s zitten. Stuk voor stuk mooie momenten 🙂 Leuk ook om te zien dat er zo veel mooie plekjes dicht bij huis zijn vastgelegd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge