GlobeGirl is een frisse en actieve site met als doelgroep jonge actieve reizigers. Je vindt hier blogs over onze reizen. Dit kan in de vorm van tips, praktische informatie of een reisvideo. Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuwe artikel. Verder kun je hier reislijstjes vinden om jouw koffer zo snel en makkelijk mogelijk in te pakken. GlobeGirl is ook erg actief op verschillende sociale media waardoor ons bereik groot is. Wil jij eens meeschrijven of heb jij een idee voor GlobeGirl? Neem dan gerust contact met ons op!

Samenwerken met GlobeGirl? Meer informatie vind je hier!

Hier kun je alles lezen over ons:


DCIM100GOPROGabriëlle – Travelblogger & Owner  unnamedd unnamed fb_icon_325x325

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.


Yu Check – Travelblogger      unnameddyoutubefb_icon_325x325

Yu Check reist het liefst af naar Zwitserland, in deel 2 zal hij daar meer over vertellen. De kleine dorpjes en bergen van Zwitserland staan nog op zijn bucketlist. Het liefst eet hij een lekkere Duitse burger met kip, niet erg culinair maar wel lekker! Hij gaat niet op reis zonder zijn camera en zijn grote enthousiasme. Zijn reisvirus komt helemaal tot uiting als hij lekker vrij kan zijn en niet veel toeristen om zich heen heeft. Ook vind Yu Check het erg leuk om zijn reizen vast te leggen en dit op YouTube te plaatsen!


13178887_1099000280156664_7847316199530146000_n

Suzanne – Travelblogger

Toen bekend werd dat Suzanne voor docent aardrijkskunde zou gaan studeren, kreeg zij een grote roze koffer cadeau. Sinds dien probeert zij deze zo vaak als het maar kan in te pakken, om naar toffe bestemmingen te reizen, zowel binnen als buiten Europa. Landen als Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië zijn haar Europese toppers, maar buiten Europa heeft Suzanne onwijs genoten van het indrukwekkende Marokko, het mooie Indonesië en haar absolute nummer één Ghana, met haar bijzondere cultuur. Ondanks dat ze graag van het locale voedsel wil proeven, snakt ze na dagen achter elkaar kip met rijst vaak toch naar iets typisch westers. Deze zomer kan Suzanne China van haar lijstje met bestemmingen af strepen, maar het lijstje is lang, dus ze is nog lang niet uitgereisd!


Sam – Redacteur& travelblogger

Zijn favoriete land blijft toch Nederland, daar voelt hij zich het meeste thuis. Toch zou hij graag naar Cuba en Vietnam willen, deze landen lijken hem erg gaaf. Hij gaat nooit op reis zonder auto tijdschriften om lekker te kunnen lezen tijdens de vlucht of in het hotel. Het liefst bestelt hij spareribs met lekkere frietjes. Door zijn rondreis door Ghana kreeg hij het reisvirus te pakken en wilt hij steeds meer van de wereld ontdekken.


 Sylke – Travelblogger 

Toen zij met haar ouders naar Canada ging, was een nieuwe reiziger geboren. Sinds die reis heeft ze het reisvirus te pakken en wilt ze meer zien van de wereld. Ierland is haar favoriete land, de natuur en de steden vind ze geweldig. Bovenaan op haar bucketlist staat Japan, Japan lijkt haar helemaal te gek. Het liefst bestelt ze rijsttafel maar lokale gerechten proeven vind ze ook leuk. Ze gaat nooit op reis zonder de reislijstjes van GlobeGirl, anders vergeet ze de helft.


icond

Dylan – Travelblogger voor Guy’s Choice

Sociaal-geograaf en docent aardrijkskunde. Alles ademt geografie, maar niets is gaver dan een vulkaan, een stukje aarde in de maak. IJsland heeft het mooiste landschap, Italië het beste eten, maar de mooiste mensen lopen gewoon in Nederland. Zou graag een keer op reis gaan met Tom Waes.


over onsTom – Travelblogger voor Guy’s Choice

Vanaf kleins af aan heeft hij al de droom naar Australië te gaan. Begin van 2015 maakte hij zijn droom waar en ging naar Australië. Hij bezocht onder andere Sydney en Melbourne  en vele andere hoogtepunten in Australië. Verder houdt deze kleine avonturier erg van het maken van stedentrips binnen Europa; London, Parijs of Rome het maakt Tom niet uit!


iconTeun – Gast-travelblogger voor Guy’s Choice

Teun is in 2012 op wereldreis geweest en heeft daar veel mooie landen en culturen mogen zien. Hij ging samen met zijn vriendin backpacken en hebben vooral Azië ontdekt. Na zijn wereldreis is Teun niet gestopt met reizen maar hij maakt nog vaak reisjes binnen Europa en soms daarbuiten. Hij vind het erg leuk om te vertellen over zijn reizen!

Meer weten over één van ons? Twitter plaatst GlobeGirl dagelijkse updates!

One thought on “Over ons”

  1. Dag iedereen van globegirl, allereerst wil ik jullie complimenteren op jullie leuke en interessante blogs over reizen. Jullie instagram & website ziet erg leuk en interessant uit!. Ik heb zeker wat tips meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *