GlobeGirl is een frisse en actieve site met als doelgroep jonge actieve reizigers. Je vindt hier blogs over onze reizen. Dit kan in de vorm van tips, praktische informatie of een reisvideo. Verder kun je hier reislijstjes vinden om jouw koffer zo snel en makkelijk mogelijk in te pakken. GlobeGirl is ook erg actief op verschillende sociale media waardoor ons bereik groot is. Wil jij eens meeschrijven of heb jij een idee voor GlobeGirl? Neem dan gerust contact met ons op!

Samenwerken met GlobeGirl? Meer informatie vind je hier!

Hier kun je alles lezen over ons:


Gabriëlle – Travelblogger & Owner  unnamedd unnamed fb_icon_325x325

Alle blogs van Gabriëlle lees je hier. 

Ik ben dol op Scandinavië en ook de Caraïben zijn gewild. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om mijn Aardrijkskundige kennis met de wereld te delen. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Montenegro. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.


Kirsten – Travelblogger   unnamedd unnamed fb_icon_325x325

Alle blogs van Kirsten lees je hier.

Kirsten is een bezige bij, naast les geven heeft ze voorliefde voor decoreren, doe-het-zelf klusjes en tuinieren. Natuurlijk geniet ze ook erg van het ontdekken van Nederland maar ook Scandinavië is een geliefde bestemming. ‘s Zomers op een kampeerboerderij of avontuurlijk door Noorwegen reizen? Het maakt Kirsten niet uit, zolang ze maar met haar gezin is.


Interrailen door Europa

Yu Check – Travelbloggerunnameddyoutubefb_icon_325x325

Alle blogs van Yu Check lees je hier.

Yu Check reist het liefst af naar Zwitserland, in deel 2 zal hij daar meer over vertellen. De kleine dorpjes en bergen van Zwitserland staan nog op zijn bucketlist. Het liefst eet hij een lekkere Duitse burger met kip, niet erg culinair maar wel lekker! Hij gaat niet op reis zonder zijn camera en zijn grote enthousiasme. Zijn reisvirus komt helemaal tot uiting als hij lekker vrij kan zijn en niet veel toeristen om zich heen heeft. Ook vind Yu Check het erg leuk om zijn reizen vast te leggen en dit op YouTube te plaatsen!


Sylke – Travelblogger 

Toen zij met haar ouders naar Canada ging, was een nieuwe reiziger geboren. Sinds die reis heeft ze het reisvirus te pakken en wilt ze meer zien van de wereld. Ierland is haar favoriete land, de natuur en de steden vind ze geweldig. Bovenaan op haar bucketlist staat Japan, Japan lijkt haar helemaal te gek. Het liefst bestelt ze rijsttafel maar lokale gerechten proeven vind ze ook leuk. Ze gaat nooit op reis zonder de reislijstjes van GlobeGirl, anders vergeet ze de helft.


Dylan – Travelblogger voor Guy’s Choice

Sociaal-geograaf en docent aardrijkskunde. Alles ademt geografie, maar niets is gaver dan een vulkaan, een stukje aarde in de maak. IJsland heeft het mooiste landschap, Italië het beste eten, maar de mooiste mensen lopen gewoon in Nederland. Zou graag een keer op reis gaan met Tom Waes.


Meer weten over één van ons? Volg ons op Sociale Media daar worden dagelijkse updates geplaatst!

2 gedachten over “Over ons”

  1. Dag iedereen van globegirl, allereerst wil ik jullie complimenteren op jullie leuke en interessante blogs over reizen. Jullie instagram & website ziet erg leuk en interessant uit!. Ik heb zeker wat tips meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *