Logo GlobeGirl

Over GlobeGirl

GlobeGirl is een frisse en actieve site met als doelgroep jonge actieve reizigers. Je vindt hier artikelen over onze reizen. Dit kan in de vorm van tips, praktische informatie of een reisvideo. Elke maandag, woensdag en zaterdag een nieuwe artikel. Verder kun je hier reislijstjes vinden om jouw koffer zo snel en makkelijk mogelijk in te pakken. GlobeGirl is ook erg actief op verschillende sociale media waardoor ons bereik groot is.

Samenwerken met GlobeGirl

Heb jij een bedrijf of werk je voor een bedrijf en wil je samenwerken met GlobeGirl? Dit zijn een aantal mogelijkheden:

GlobeGirl is ook erg actief op verschillende sociale media, waardoor ons bereik groot is. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of mail naar info@globegirl.nl.

Meer weten over onze disclaimer en onze rechten? Ten alle tijden zal vermeld worden dat het gaat om een samenwerking. Meer informatie vind je hier!

Samenwerken met Gabriëlle

Naast mijn website GlobeGirl ben ik werkzaam als freelance tekstschrijver. Door het schrijven voor mijn eigen website heb ik de liefde voor tekstschrijven ontwikkeld. Momenteel werk ik op freelance basis voor verschillende bedrijven. Wil jij met mij samenwerken  en jouw website voorzien van goed vindbare teksten? Neem dan gerust contact met mij op.

GlobeGirl werkte onder andere al samen met:

https://www.globegirl.nl/route-door-zweeds-lapland/

 

GlobeGirl in de pers:

PZC – Provinciale Zeeuwse Courant.

Schiedams Nieuws

Emerce

Neem contact op met ons:

Lukt het niet om het contactformulier in te vullen? Neem dan contact op via info@globegirl.nl