Al eerder schreef ik over Baker’s Dough in Rotterdam waar je heerlijke cookie dough kunt eten. Twee weken geleden mocht ik op bezoek komen bij Baker & Moore, een gezellig restaurant van dezelfde eigenaar. Vanaf 4 april 2018 komt er namelijk een nieuwe kaart voor Baker & Moore en voor Baker’s Dough. Samen met een aantal andere bloggers mocht ik al een deel van deze kaart proeven en ik kan je vertellen, dat was echt goddelijk.

De uitstraling van Baker’s Dough en Baker & Moore

Tijdens mijn bezoek aan Baker’s Dough viel mij al op dat de zaak heel mooi en modern is ingericht. Helemaal mijn stijl, strak en helemaal van deze tijd. Toen ik bij Baker & Moore binnenkwam viel mij meteen op dat het ook hier erg leuk en modern was ingericht. De tafels waren voorzien van mooie vrolijke planten en een unieke kaart. Voor alle bloggers en Instagrammers is het natuurlijk ook belangrijk dat een restaurant er een beetje gaaf uit ziet 😛

Baker & Moore

De nieuwe kaart van Baker & Moore

Tijdens het event kregen we vrijwel alles van de nieuwe kaart te proeven. Natuurlijk in kleine hoeveelheden want anders was het onmogelijk om alles te kunnen proeven. Als je nu naar één van beide gaat kun je al van de nieuwe kaart bestellen. Eerlijk gezegd vond ik echt alles lekker wat ik heb geproefd, je proeft echt dat er liefde in zit. De sandwiches kun je zelf helemaal samenstellen of je kunt voor een special kiezen. Naast het lekkere eten kun je ook verse sappen krijgen die niet alleen gezond zijn maar ook heel lekker. Ik vond het echt een heerlijke combinatie met alle lekkere sandwiches en salades.

Naast hartige dingen kun je hier ook terecht voor de lekkerste taartjes. Het voordeel is dat je hier zelfs voor suikervrij, glutenvrij en lactosevrij kunt kiezen. Dat is voor mensen met een allergie of een dieet wel erg makkelijk.

De nieuwe kaart van Baker’s Dough

Als toetje na al het lekkers van Baker & Moore kregen we natuurlijk Baker’s Dough want ook die gaan met een nieuwe kaart beginnen. Ik koos voor de snickers dough die echt heerlijk was in combinatie met de marshmallows, karamelsaus en koekkruimels die ik koos. Helaas was ik zo enthousiast dat ik geen foto heb gemaakt van mijn bakje (oeps). Maar dat zegt natuurlijk al genoeg. De nieuwe kaart zorgt ervoor dat je uit meer nieuwe degen kunt kiezen en dus een heerlijke combi kunt maken.

Praktische informatie:

  • Baker & Moore vind je op Westblaak 147 in Rotterdam. En is geopend op maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00 en zaterdag en zondag van 09:30 tot 17:00.
  • Verdere informatie vind je op de website van Baker & Moore.
  • Baker’s Dough vind je op Pannekoekstraat 82A in Rotterdam. En is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 12:00 tot 18:00 en op vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 22:00.
  • Verder informatie vind je op de website van Baker’s Dough.

Disclaimer: Ik bezocht deze hotspot in Rotterdam op uitnodiging. Echter deel ik niets anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij wel eens bij Baker & Moore in Rotterdam geweest? En bij Baker’s Dough? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hotspots?

~ De bibliotheek in Schiedam

– Baker’s Dough in Rotterdam

~ De Beurs in Schiedam

Bewaren op Pinterest?

22 gedachten over “Hotspot: Baker & Moore in Rotterdam+ Baker’s Dough”

  1. Ben er nog nooit geweest maar het ziet er wel heel aantrekkelijk uit. Als ik eens in de buurt ben ga ik zeker langs.
    Leuk dat jullie alvast een voorproefje mochten komen nemen 🙂

  2. Ooit werkte ik op de Westblaak, maar toen zaten er enkel saaie kantoren. Recentelijk ontdekte ik al dat dit stuk Rotterdam – gelukkig – met zijn tijd is meegegaan en dat er fijne hotspots te vinden zijn. Dit yummilicious plekje had ik echter nog niet gespot. Voor een volgend bezoekje aan 010 dan maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge