Je kent het allemaal wel, je bent lekker koekjes aan het bakken maar ondertussen zit je lekker te snoepen van het deeg. Natuurlijk helemaal niet goed voor je, maar je kunt het haast niet weerstaan. Daar is nu een oplossing voor bij Baker’s Dough in Rotterdam!

Het concept is over komen waaien vanuit Amerika, want daar bestaan dit soort bars al een tijdje. Maar nu vind je er dus ook één in Rotterdam! Samen met Helena van IndoRotterdammert moesten we natuurlijk even gaan testen of het wat was. We waren een beetje laat, want de meeste mensen waren al in de eerste drie weken geweest.

Baker's Dough in Rotterdam

Eenmaal aangekomen vond ik het er meteen leuk uitzien. De kleuren spraken mij meteen aan en het zag er allemaal netjes en schoon uit. Het deeg is dus gemaakt zonder ei, zodat je er gewoon van kunt snoepen zonder er ziek van te worden. Je kunt kiezen uit vier verschillende degen, ik koos voor de Baker’s Dough Original. Ook kun je uit drie verschillende grootten kiezen, ik was achteraf blij dat ik voor small koos. Verder kun je nog zoveel toppings toevoegen als je wilt, ik koos voor aardbeien, brownies en nutella.

Baker's Dough in Rotterdam

Jouw keuzes worden voor je neus gemaakt en na het maken moet je bij de kassa afrekenen. Ik betaalde €3,45 voor mijn bakje. Je betaalt namelijk €0,50 cent per topping en ik koos voor een small wat €1,95 kost. Na het afrekenen konden we dan eindelijk gaan proeven, want daar kwamen we tenslotte voor.

Baker's Dough in Rotterdam

Buiten was alles vol, dus we besloten binnen te gaan zitten. Ik vond mijn deeg echt heerlijk! Ook de combinatie met de toppings die ik had gekozen was heerlijk. Je proeft helemaal niet dat het net een ander recept is dan normaal koekdeeg, het proeft gewoon echt naar koekdeeg. Wel is het echt super vullend, dus was ik blij dat ik voor de kleinste variant had gekozen.

Baker's Dough in Rotterdam

Maar het grootste voordeel is, je kunt het deeg mee naar huis nemen, als je hierom vraagt. Je kunt het thuis nog een week in de koelkast bewaren en daar nog van snoepen, maar je kunt er ook daadwerkelijk koekjes van bakken, hoe leuk! Je hoeft dus het deeg nooit weg te gooien als je vol zit.

Nadat we allebei ons deeg ophadden zijn we teruggelopen naar de trein en zijn we weer op huis aan gegaan. Ik vond het echt een gave plek! Het concept is vet en uniek en heel goed uitgevoerd. Kortom echt een aanrader dus!

Praktische informatie:

  • Baker’s Dough in Rotterdam vind je op Pannenkoekstraat 82A in Rotterdam.
  • Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 11:00-22:00, zondag van 12:00-22:00 en maandag gesloten.
  • Neem de metro, trein, tram of bus naar Rotterdam Blaak en loop binnen 5 minuutjes naar Baker’s Dough.

Zou jij wel eens wat deeg willen proeven bij Baker’s Dough in Rotterdam? Of ben je al langs geweest? Laat het ons weten in de reacties!

Meer hotspots?

~ Lot & de Walvis in Leiden

– Eet een canelé in Bordeaux

~ Hard Rock Café in Praag

12 gedachten over “Hotspot: Cookie dough eten bij Baker’s Dough in Rotterdam”

  1. Wat een leuk adresje zeg! Is zeker een leuke tip als ik nog eens in Rotterdam ben. Zulke bars vind ik echt geweldig. Hou van die gezellige plekjes met originele dingetjes! Bedankt voor de tip. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge