Een lekker boek voor op reis is altijd handig, maar tijdens een lange reis heb ik aan één boek niet genoeg. Het meenemen van meerdere boeken neemt meer ruimte in beslag en is ook een stuk zwaarder. De oplossing? Storytel!

Storytel

Wat is Storytel?

Het is een app voor zowel iPhone als Android, waarmee je maar liefst 60.000 audioboeken kunt luisteren. Je kunt dus met de app overal, waar en wanneer je wilt naar deze boeken luisteren. Je kunt de boeken luisteren met een internetverbinding of WiFi maar je kunt de boeken ook offline downloaden. Dat is helemaal ideaal voor ons als reizigers.

Storytel

Storytel voor op reis!

Stel je voor, je hebt een overstap die je mist en je moet uren wachten. Je pakt je telefoon gaat naar Storytel en je kunt meteen helemaal wegdromen bij die leuke roman of meegesleept worden door die spannende thriller. Omdat je de mogelijkheid hebt om boeken offline te downloaden, heb je niet eens internet nodig om de boeken te luisteren. Voor je op reis gaat, download je een aantal leuke boeken en voila! Ik vind het heerlijk om tijdens een lange vlucht of busreis weg te dromen bij een boek, maar als er turbulentie of een hobbelige weg is dan heb ik daar vaak problemen mee. Het is lastig om mijn ogen op de goede regel te houden. En met audioboeken kun je ondertussen ook nog eens genieten van de mooie uitzichten onderweg. Super toch?!

Mijn ervaring

Meteen na het downloaden van de app was ik enthousiast, eigenlijk daarvoor al. Ik vond Storytel altijd al bij mij passen, maar op één of andere manier deed ik er niets mee. Tot ik een verre reis (Thailand) maakte deze zomer en zocht naar leesmateriaal. Ik besloot een account aan te maken en was meteen verkocht. Mijn lievelingsauteur Jill Mansell was ook te vinden op de app en ik heb meteen een aantal boeken gedownload. De app is zeer gebruiksvriendelijk, alles wijst voor zich en in de afgelopen maanden ben ik nergens tegenaan gelopen. Het is fijn om tijdens lange vluchten of busreizen lekker weg te dromen bij een mooi boek, maar ondertussen te blijven genieten van de prachtige omgeving. Mijn ervaring met Storytel is één en al positief.

Een unieke code voor jou!

Ben jij ook enthousiast geworden na mijn goede ervaring? Je kunt natuurlijk altijd een proefabonnement nemen om te kijken of Storytel jou bevalt. Ik heb iets leuks voor mijn lezers, een unieke code waarmee je een maand lang kunt luisteren voor maar €0,99 in plaats van €9,99! Zo kun je dus een hele maand lang audioboeken luisteren waar en wanneer je wilt voor maar €0,99.Aanmelden kun je hier doen!

Een leuke tip: Storytel heeft ook giftcards! Zo kun jij jouw dierbare deze kerst verrassen met 1,3,6 of 12 maanden luisteren naar de audioboeken van Storytel.

Disclaimer: Dit artikel is geschreven in samenwerking met Storytel. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij ook al fan van Storytel? Welk boek ga jij het eerst luisteren met Storytel? Laat het ons weten in de reacties!

 Meer weten over Storytel?

~ Bekijk hier de website!

Meer reistips?

~ Tips voor het huren van een auto

– Hoe vind je het perfecte hotel?

~ Hoe pak je snel je koffer in?

44 gedachten over “Storytel, audioboeken op jouw mobiel voor op reis!”

  1. Ik denk dat dit voor vele eenhele makkelijke en prettige manier is om een boek te elzen, voor mezelf heb ik liever gewoon een echt boek in handen. Toch snap ik helemaal als mensen dit graag op hun telefoon willen hebben en voor de prijs hoef ej het met de code niet te laten.

  2. Oohhh dit zou voor mij echt ideaal zijn! Ik heb bijna geen tijd/rust om te gaan zitten met een boek, terwijl ik wel vaak iets wil lezen. Leuk dat er nu een code beschikbaar is om dit te proberen.

  3. O ik moet even nadenken of dit wel echt bij mij past, maar ja dit lijkt mij heel fijn. Vooral wat je zegt als de weg hobbelig is. Ik ga het in de toekomst is proberen als ik ga reizen. Handig!

  4. Persoonlijk ben ik een liefhebber van “echte” boeken, maar aan de andere hand lijkt het mij wel handig voor onderweg. Ik kan namelijk niet lezen in het openbaar vervoer ivm reisziekte (vooral de bus lukt echt niet). Dan is misschien wel fijn als je een luisterboek hebt.

  5. Dank voor de code, misschien kan ik me op deze manier er weer eens toe zetten wat te “lezen”, want vroeger las ik ontzettend veel, maar de laatste jaren maak ik er gewoon geen tijd meer voor.. zo zonde.

  6. Geen idee of dit iets voor mij is. Ik heb liever een ‘echt’ boek in houden. Zo ben ik ook nooit gezwicht voor de e-reader. Het is wel heel praktisch aangezien je de app op je telefoon kunt downloaden.

  7. Zal ik eens wat bekennen? Ik heb drie kasten vól met boeken (in mijn studententijd en vooral ook erna las ik echt heel veel!), maar naar een audioboek heb ik nog nooit geluisterd! Ik heb er de rust volgens mij niet voor. Of ik wil wat anders dóen, óf de kinderen vragen vanalles waardoor het niet lukt. Denk ik. Maar misschien zou het best eens goed zijn…
    Denise onlangs geplaatst…Jaaroverzicht 2017: 15 trips, 7x Zuid-EuropaMy Profile

  8. Wat een handige manier zeg, ik hoor veel goede ervaringen over luisterboeken. Met name in bussen word ik snel misselijk en kan ik dus geen boeken lezen, maar ernaar luisteren helpt juist denk ik met de focus op iets anders leggen dan spugend uit het raam hangen ;p Ik ga het binnenkort denk ik eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge