In dit blogbericht laat ik mijn koffers zien. Ik vertel waar ik ze gekocht heb en waar ik ze mee naartoe heb genomen. Ik heb in totaal vier koffers, misschien is het veel maar ik gebruik ze allemaal met plezier. Twee koffers zijn van het merk Bossana, dit merk maakt geen koffers meer en kun je dus ook niet meer kopen. Toch vind ik het leuk om mijn koffer met jullie te delen. Daarom bedacht ik de kofferstash tag!

Kijk jij mee naar mijn kofferstash?

Merk: Bossana
Prijs: €49,00
Afmetingen: 60x45x28 cm
Gekocht: Augustus 2013
Reizen: Indonesië, IJsland, Albufeira, Ierland, New York, Normandië, Praag, 
Engeland, Hemsedal (Noorwegen), Are (Zweden)

Bossana

De eerste koffer die ik zelf heb aangeschaft. Meestal nam ik een koffer van mijn ouders mee of een weekendtas. Al een tijdje was ik op zoek naar een fijne koffer, ik neem vaak niet te veel mee op vakantie dus hij hoefde niet zo groot te zijn. Ik kocht deze koffer bij een tassenspeciaalzaak in Maassluis: Booster. De koffer was precies wat ik zocht en groen, ik hou erg van groen dus ik was meteen verkocht! Deze koffer heb ik veel gebruikt maar is nu een beetje aan zijn einde gekomen. Tijdens mijn rondreis door Indonesië is de rits gescheurd doordat er zoveel mee gegooid en gesleept is. De rits is gelijmd en mijn kleding valt nu niet meer uit mijn koffer maar de koffer is niet meer zo sterk als in het begin.

Merk: Bossana
Prijs: €50,00
Afmetingen: 50x25x18 cm
Gekocht: December 2013
Reizen: Kopenhagen, London, Parijs, Stockholm, Manchester, Brussel, Antwerpen, Berlijn,
Praag en Schotland

Bossana

Deze koffer heb ik gekocht van mijn jaarlijkse VVV-bonnen. Bij mijn voormalige werkgever kreeg ik elke kerst VVV-bonnen en daarvan is deze koffer het resultaat. Ik heb deze koffer ook gekocht bij Booster. Hier hebben ze een speciale koffer afdeling waar ik deze koffer vond. Ik was op zoek naar een koffer die mee mag als handbagage en deze koffer heeft mij heel lang heel veel plezier gegeven. Ik was erg blij met mijn grote Bossana koffer dus ik koos daarom voor de kleine versie daarvan. Ik gebruik hem nu wat minder sinds ik mijn SuitSuit koffer heb. Deze koffer heeft heel veel leuke stedentrips meegemaakt. Deze koffer heeft ook 4 wielen en rijdt iets minder soepel dan de SuitSuit.

Merk: Samsonite
Prijs: €229,00
Afmetingen: 75x50x32 cm
Gekocht: Augustus 2015
Reizen: Florida en Ierland

Samsonite

Dit is eigenlijk de koffer waar ik het meest zuinig en trots op ben. Het is natuurlijk een droom om een Samsonite koffer te bezitten. Nadat mijn groene koffer het had begeven in Indonesië heb ik deze Samsonite aangeschaft. Ik heb hem alleen nog niet vaak meegenomen op reis omdat ik bang ben dat hij beschadigd raakt (onzin ik weet het). De keren dat ik hem gebruikt heb zijn echter goed bevallen. De 4 wielen rijden erg soepel en er past veel in de koffer. Ook is hij makkelijk te herkennen op de bagageband! Zoals de meeste Samsonite koffers heeft deze ook een TSA slot, zeker handig in de USA. Deze koffer heb ik gekocht bij Duifhuizen. Toen de koffer thuis werd bezorgd zaten er een aantal kleine krassen op. Duifhuizen heeft mij daarom nog extra korting gegeven, dat is toch geweldige service!

Merk: SuitSuit
Prijs: normaal €109,95 (ik heb hem in de sale gekocht voor €49,00)
Afmetingen: 55x35x20 cm
Gekocht: Augustus 2016
Reizen: Milaan

Suitsuit

Deze koffer heb ik net aangeschaft en heeft dus nog niet zoveel meegemaakt. Ik vind SuitSuit al een tijdje een geweldig merk. Ik moet alleen zeggen dat ik SuitSuit koffers erg prijzig vind, ik zou nooit €109,95 betalen voor een handbagage koffer. Toen ik een paar weken geleden een bericht op Facebook voorbij zag komen dat er sale was… ging ik meteen naar hun website. Ik zag gelijk dit koffertje, ik had er al eerder naar gekeken maar vond hem toen te duur. Nu was die maar liefst €60 goedkoper. Natuurlijk heb ik niet getwijfeld en hem meteen besteld. Ik heb hem gelijk meegenomen op mijn stedentrip naar Milaan. Dat vind ik erg fijn omdat hij zoveel vakjes heeft, je kunt alles goed opbergen. De 4 wielen rijden uitermate fijn en het TSA slot is natuurlijk altijd handig! Met deze koffer komt er een einde aan de kofferstash tag, helaas.

Ik vind het altijd erg leuk om te lezen over koffers en welke landen koffers hebben gezien. Daarom tag ik vijf andere bloggers die deze tag kunnen overnemen. Zo kunnen we jullie koffers ook zien.

Hierbij tag ik:

~ Maud van Maudgeniet

– Stephanie van Frenchydutchy

~ Marcella van Marcellamolenaar

~ Marije en Romy van Travellovers

Dit was mijn kofferstash! Welke koffer(s) heb jij? Laat het ons weten in de reacties!

Meer koffer tips?

~ Tips voor handbagage

– Hoe pak je snel je koffer in?

Reislijstjes

2 gedachten over “Mijn kofferstash tag: Samsonite, SuitSuit en meer”

  1. Ik vind dit een erg leuke tag. Gaaf om te zien waar iedere koffer naartoe heeft mogen reizen en om te lezen wat je ervan vindt. Ik heb zelf een knalroze koffer van het merk Samsonite en die heeft al aardig wat plekjes gezien. Hij is wel beschadigd, dat voorkom je helaas niet 😉 Verder neem ik vaak een sporttas mee als handbagage en dat is het zo’n beetje, op een enkele andere tas na. Ik ben nu wel op zoek naar een fijne grote reistas, een alternatief voor mijn grote Samsonite koffer. Het merk SuitSuit kende ik nog niet maar ik ga zeker eens op hun website snuffelen!

    1. Bedankt!! Erg leuk om te horen dat jij zoveel plekken hebt afgereisd met jouw samsonite koffer. Vaak kies ik voor handbagage ook gewoon voor een rugzak maar als ik alleen met handbagage reis, kies ik liever voor een klein koffertje. SuitSuit is zeker even het bekijken waard inderdaad ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge