Het is alweer 1 december, dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van november 2017. In november heb ik veel leuke dingen gedaan en daarom een leuk maandoverzicht. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in november 2017.

November 2017 in het kort:

Mooiste reisfoto van november 2017:

Overzicht van november 2017

Allereerst deze mooie foto maakte ik in Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen. Een mooie lucht met een aantal wilde dieren op de voorgrond. Het Lauwersmeer is super leuk en zeker de moeite waard om te bezoeken. Ben jij wel eens bij het Lauwersmeer geweest? We bezochten het Lauwersmeer op ons weekendje naar Dokkum.

Overzicht van november 2017Leuke hotspot ontdekt in november 2017:

NN DE Café in Rotterdam. Afgelopen woensdag werkte ik samen met Helena in het DE Café naast Rotterdam CS. Het was een hele fijne plek om te werken. Goede WiFi, lekkere gebakjes en een goede werksfeer. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor goede koffie en gewoon een gezellige lunch. Maar voor mensen die niet gebonden zijn aan een locatie, is het NN DE Café echt een aanrader.

 

 

 

Bestemming toegevoegd aan bucketlist in november 2017:

Zambia, een prachtig land in Afrika. Door alle verhalen en foto’s van Diana van Stripe Away ben ik heel erg nieuwsgierig naar dit land. De mooie natuur waaronder de Victoria falls en de indrukwekkende typisch Afrikaanse dieren lijken mij een gave combinatie. Ben jij wel eens in Zambia geweest?

Als ik zo kijk naar het overzicht van november 2017, heb ik een goede maand gehad. Wat heb jij gedaan in november? Laat het weten in de reacties!

Meer maandoverzichten?

~ Oktober 2017

~ Juni 2017

~ Mei 2017

26 thoughts on “Overzicht van november 2017”

  1. Lauwersmeer lijkt me een prachtig gebied om te ontdekken. Ik ben in november naar Enschede geweest, erg leuke stad. Nu is het aftellen naar onze kerstvakantie, al weten we nog steeds niet waar we naartoe gaan.

  2. Klinkt interessant, die masterclass social media! Was het dat ook? Wij gingen in november een weekendje weg en hebben verder vooral heel hard gewerkt. Komende maand en in februari gaan we dan een weekje naar de zon (hopelijk zon, haha)

  3. Toevallig heb ik net, met een beetje vertraging vanwege Nepal, mijn eigen maandoverzicht online gezet. Ik blijf het leuk vinden om die van andere bloggers ook te lezen 🙂 leuk trouwens dat jouw blog over Schiedam het zo goed doet!

  4. Zo cool dat je voor het eerst met een drone gevlogen hebt. Tof ook de masterclass sociale media, altijd handig om nieuwe tip en tricks te leren. Het blijft toch een moeilijk medium wat constant veranderd.

  5. wat ik in november deed? Goede vraag? Na even in mijn agenda gespiekt te hebben, kan ik je melden dat ik veel gewerkt heb (daar houden ZZP-ers van), veel genetwerkt heb (ook belangrijk), maar ik had ook tijd voor ontspanning. Ik ging street art spotten in Luchtbal Antwerpen en spendeerde een heerlijk weekend in Rotterdam

  6. Zambia kan ik zeker aanraden hoor! Ik ben er twee jaar geleden geweest om de Victotia watervallen te zien. Helaas heb ik niet meer kunnen bezichtigen dus dat is een goede reden om nog een keer te gaan 🙂

  7. Wat gaat de tijd toch snel, Globegirl bestaat alweer 2 jaar (nogmaals gefeliciteerd!) 🙂 Leuke weekendjes weg deze maand. Ik kijk uit naar de feestdagen in Nederland, met een beetje geluk komt er sneeuw te liggen haha ;p Al is de kerstverlichting en al de versiering in de stad ook erg leuk om weer te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge