Een hotel zoeken in Bangkok, ik ben er lang mee bezig geweest. Er is natuurlijk gigantisch veel keuze en dus was het erg lastig om een goed hotel te vinden. Een makkelijk te bereiken plek, een zwembad en een goed ontbijt waren enige vereisten. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Woraburi Sukhumvit en wij vonden het hotel beiden erg fijn, dus vandaar deze hotel tip Bangkok!

Bereikbaarheid

Sukhumvit is een grote straat in het oosten van Bangkok en het hotel ligt in een zijstraat hiervan. Taxi’s en tuktuks weten daardoor vaak waar het hotel zich bevindt en het is op die manier makkelijk te bereiken. Verder kun je ook via de skytrain naar het hotel, op Sukhumvit vind je meerdere haltes van deze trein en op zo’n 800 meter van het hotel zit er ook één. Deze trein brengt je in no-time door heel Bangkok en naar het centrale treinstation. Ook biedt het hotel een gratis tuktuk service naar de skytrain, die elke 30 minuten vertrekt.

Hotel tip Bangkok

De kamer

Wij zijn hier twee keer verbleven, aan het begin en aan het einde van onze reis. Beide keren hadden we een ruime en mooie kamer. De kamers werden elke dag schoongemaakt en we kregen schone handdoeken. De hygiëne was goed en de kamer was precies groot genoeg voor ons. Verder kregen we iedere dag nieuw water dat wij gebruikten voor het poetsen van onze tanden en om te drinken. Er is een koelkast, airco, koffie/thee mogelijkheid en er zijn genoeg stopcontacten. De WiFi op de kamer werkte ook perfect dus je kunt lekker blijven Whatsappen, Facebooken en Instagrammen.

De badkamer

De badkamer was erg basic, maar alles is aanwezig. Een warme douche, een westerse wc, een wasbak en een spiegel. Ook kregen we iedere dag nieuwe shampoos en dergelijke. Hoewel de badkamer er een beetje verouderd uitzag, was de badkamer toch super schoon en functioneerde alles goed!

Woraburi Sukhumvit

Het hotel

Het hotel heeft ook een zwembad, wat wij erg belangrijk vonden in de zoektocht naar een fijn hotel. Bij het zwembad bevindt zich ook een poolbar waar je lekkere drankjes en kleine hapjes kon bestellen. Verder kun je bij het zwembad een handdoek vragen zodat je niet de handdoek van je kamer hoeft mee te nemen. Wij hadden ook gekozen voor een ontbijt, dit ontbijt was erg lekker. Van een vers gebakken omelet tot lekkere yoghurt en van vers geperste sinaasappelsap tot lekkere pannenkoekjes, alles was aanwezig. Het ontbijt was echt compleet en wanneer je vroeg weg moet krijg je in plaats van het ontbijt een pakketje mee, top service.

De omgeving

In de omgeving van het hotel is genoeg te doen, je kunt kiezen uit verschillende restaurants om te eten. Ook vind je op nog geen 50 meter een supermarkt waar je goed boodschappen kunt doen. In de straat waar Woraburi Sukhumvit hotel ligt kun je ook genieten van Thaise massages voor een prikje. De locatie zorgt dus eigenlijk ook voor deze hotel tip in Bangkok, je kunt de stad echt goed verkennen vanuit het Woraburi Sukhumvit hotel.

Prijs voor twee personen inclusief ontbijt is €35 euro

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Zou jij in dit hotel willen verblijven? Heb jij een andere hotel tip Bangkok voor ons? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Thailand?

~ Wat te doen in Bangkok (8x)

– Het mooiste uitzicht van Thailand, Tiger Cave Temple

~  Koh Phi Phi doen of niet?

2 gedachten over “Hotel tip Bangkok: Woraburi Sukhumvit hotel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge