Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Disclaimer: Ik verbleef in deze B&B op uitnodiging van ……. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijk mening.

Als ik producten ontvang om te reviewen, dan zal één van deze disclaimers onder aan het artikel staan. Als ik uitgenodigd wordt door een bestemming, hotel of restaurant, zal dit ook in de disclaimer te zien zijn. Ik zal ten alle tijden mijn persoonlijke mening delen over een bestemming, product, hotel of restaurant.

Wil jij samenwerken met GlobeGirl? Klik dan hier!

Affiliatie links

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Als ik affiliatie links in een artikel heb staan, zal altijd deze disclaimer onder aan de pagina staan. Als je via een link een nachtje weg boekt, dan ontvangt GlobeGirl daar een klein bedrag voor. Dit gaat niet ten kosten van de prijs die jij betaalt. Zo kan kunnen bij GlobeGirl blijven ontwikkelen.

Rechten

Het is niet toegestaan om ongevraagd foto’s of artikelen van GlobeGirl te kopiëren. Wil je gebruik maken van foto’s of artikelen op GlobeGirl? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Alle rechten van foto’s en teksten berusten bij GlobeGirl, tenzij anders is vermeld in het artikel.