Tot week 5 ben ik braaf elke week bezig geweest met een weekoverzicht. De maand oktober was erg hectisch en daarom heb ik dat deze maand niet gedaan. Ik heb besloten om week 6 & 7 in een overzicht weer te geven. Sommige dagen zal ik combineren, want anders wordt het een heel boekwerk. Veel leesplezier!

Vrijdag 23 september t/m maandag 26 september

Ik heb deze dagen bezig geweest met mijn opdracht voor school. Ik moest deze maandagavond inleveren en heb deze dagen vrij gekregen om eraan te werken. Dus heb ik in die tijd netjes mijn opdracht afgemaakt. Verder heb ik niet veel bijzonders gedaan en ben ik vooral druk geweest met mijn opdracht.

Dinsdag 27 september t/m donderdag 29 september

Het nieuwe blok op de universiteit begint. Muziek en moderniteit is het onderwerp van het tweede blok. Deze dagen hebben we de docenten leren kennen en hebben we nieuwe studiegroepen gemaakt. Verder hebben we de nieuwe opdracht te horen gekregen en ben ik weer vooral druk geweest met school.

img_4002

Vrijdag 30 september

Vandaag heb ik gepland om naar Nederland te vliegen om 12:05, een weekendje even naar mijn vrienden en broer. Ik heb helaas pech, het vliegtuig is kapot en er komt een kleiner vliegtuig, waarin er geen plek voor mij is. Ik moet wachten op de volgende vlucht. Gelukkig gaat die al om 14:10. ’s Avonds ga ik gelijk uit eten met mijn vriend en zijn ouders bij het berenrestaurant, heerlijk!

Zaterdag 1 oktober & zondag 2 oktober

We zijn gaan ontbijten bij de IKEA, erg typisch als ik in Nederland ben. Verder hebben we een Heel Holland Bakt marathon gehouden. Dit omdat ik het wegens auteursrechten niet kan kijken in Zweden. Verder heb ik afgesproken met een paar vriendinnen en heb ik genoten van mijn tijd in Nederland. Zondagavond ben ik terug gevlogen naar Göteborg.

Uitzicht vanaf de voetbal training
Uitzicht vanaf de voetbal training

Maandag 3 oktober t/m vrijdag 7 oktober

Deze week ben ik vooral bezig geweest met school. We hebben les gekregen over volksmuziek en traditionele muziek. Donderdag 6 oktober was de laatste buiten training met de voetbal. De club heeft geen lampen dus het wordt te donker om buiten te trainen. De zon gaat rond 18:00 onder, niemand is dan al klaar met werken of met school.

Zaterdag 8 oktober

Ik had gelezen op Facebook over een leuk evenement in Göteborg, dus ik ging op weg naar de stad. Daar aangekomen bleken er maar twee kraampjes te staan en waren er maar tien mensen te vinden. Niet helemaal wat ik verwacht had, maar ik moest toch een nieuw vest hebben dus ben ik gelijk even gaan shoppen. ’s Middags ben ik een rondje (15 km) gaan fietsen en ’s avonds kwam mijn vriend naar Zweden. Ik heb hem opgehaald op het station en toen we thuis waren was het bedtijd.

Zondag 9 oktober

Vandaag ben ik samen met mijn vriend naar Liseberg geweest. Dit is het attractiepark van Göteborg, erg leuk! Je vindt hier verschillende attracties, extreme achtbanen maar ook rustige kinderattracties. Als je in Göteborg bent moet je hier zeker eens een bezoek aan brengen.

Wil je meer weten over studeren in het buitenland? Ben jij benieuwd naar een plek die ik bezocht heb in week 6 & 7? Laat gerust jouw vraag achter in de reacties!

Meer weekoverzichten?

~ Week 3: Autopech & voetbalpech

Deel 4: Veel vrij & kunstwandeling

~ Week 5: Opa & oma op bezoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge