Vandaag telt 2016 nog maar drie dagen, een terugblik mag dus wel. Naast dat 2016 het jaar was dat mijn blog echt vorm kreeg, werd ik ook steeds actiever op sociale media. Vandaag blik ik terug via mijn Instagram. De negen foto’s die in 2016 de meeste likes kregen. Achter iedere foto zit natuurlijk een verhaal en ik ga deze negen foto’s en negen verhalen vandaag met jullie delen in deze terugblik 2016.

Foto #1  Het eland

De foto met de meeste likes is deze, het eland. Deze foto maakte ik in Slottsskogen, een stadspark in Göteborg. In dit grote stadspark vind je verschillende Scandinavische dieren, waaronder dit eland. Ik ben verschillende keren in dit park geweest maar toen ik deze foto maakte lag het eland er prachtig bij. Later bleek dat ook mijn volgers op Instagram het daar mee eens waren.

Foto #2 Universal Studios

Tijdens de meivakantie bezocht ik mijn geliefde Florida. En natuurlijk wilde ik graag langs Universal. Dit keer koos ik ervoor om alleen naar de Islands of Adventures te gaan en niet naar de studios. Deze foto werd genomen bij de ingang van beide parken, een foto die natuurlijk niet mag ontbreken als je naar Universal Florida gaat.

Foto #3 Clearwater Beach

Voor de derde foto blijven we in de buurt van de tweede, Florida. Tijdens mijn week in Orlando wilde ik graag eens naar Clearwater Beach, aan de westkust van Florida. Het was wel zo’n 2 uur rijden, maar we gokten erop dat het het waard was. En gelukkig… Het was het 100x waard, ik genoot van dit prachtige parelwitte strand.

Foto #4 Norsesund

Eind augustus 2016 verhuisde ik naar Norsesund, een klein dorpje in Zweden. Ik ging studeren in Göteborg en trok in bij mijn ouders. De eerste foto vanuit mijn nieuwe woonplaats was deze. Wat woon ik toch in een prachtige omgeving! Gelukkig vonden mijn Instagram volgers naast alle prachtige Florida foto’s ook mijn Scandinavische avontuur leuk.

Foto #5 Rosenborg Castle

terugblik 2016

Tijdens mijn studietijd Göteborg was één van de onderdelen, architectuur. We vertrokken naar Kopenhagen om daar gebouwen te bekijken. Iedereen koos een gebouw en gebruikte dat voor zijn/haar presentatie. Ik koos het Rosenborg Castle, dus als je ooit nog eens iets wilt weten over dit kasteel… Je kunt bij mij terecht!

Foto #6 Herfstig Zweden

Het mooiste van mij tijd in Zweden, tot nu toe, de herfst. De bomen kleurden in de mooiste kleuren en het bos kwam tot leven. Deze foto maakte Suzanne toen zij mij kwam opzoeken in Zweden. We gingen samen met mijn broer top rope klimmen maar moesten eerst wachten tot mijn broer was afgedaald, toen is deze foto gemaakt.

Foto #7 Stockholm City Hall

terugblik 2016

Natuurlijk kan mijn vriend niet ontbreken in een terugblik 2016. We bezochten Stockholm samen en deze foto maakten we voor de City Hall. Ik zie nu pas dat de hele City Hall niet eens te zien is maar daar gaat het niet om 😉 Dat vonden mijn Instagram volgers schijnbaar ook want deze foto werd maar liefst 139 keer geliket.

Foto #8 Rendier (rudolf)

terugblik 2016

Niet alleen het eland heeft de top 9 gehaald maar ook deze Scandinavische viervoeter, het rendier. Deze schattige Rudolf zag ik wederom in Slottsskogen, het stadspark. Deze dieren horen echt bij de Scandinavische leefstijl, vooral in het noorden. Heb jij wel eens een rendier gezien?

Foto #9 Gamla Stan Stockholm

terugblik 2016

De laatste foto die deze top 9 heeft gehaald is gemaakt in Stockholm. In het mooie oude centrum van de stad, op het eiland Gamla Stan. Ik val bijna weg in de foto, door de prachtige en vrolijke kleuren van de huizen. Ben jij wel eens in Stockholm geweest?

Hoe ziet jouw terugblik 2016 eruit? Volg jij GlobeGirl al op Instagram? Laat het ons weten in de reacties!

GlobeGirl op Instagram

~ Volg hier!

Meer overzichten?

– Maandoverzicht november

~ Jaaroverzicht 2015

2 gedachten over “Terugblik 2016 in foto’s [Instagram] Best nine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge