Het is weer het einde van de maand dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het het overzicht van november 2016. Ik kijk erg uit naar december met alle kerst perikelen en daarom sluit ik november blij af. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in november 2016.

In november 2016:

  • Kwamen er 14 blogs online

  • Bestond GlobeGirl 1 jaar!!

  • Ging ik een dagje naar Kopenhagen!

  • Viel de eerste sneeuw in Zweden (waar ik woon)

  • Bezocht ik de kerstmarkt van Floda & Alingsas.

Als ik zo kijk naar het overzicht van november, heb ik een goede maand gehad. Lekker veel blogs online en leuke activiteiten gedaan.

Meer maandoverzichten?

~ Oktober 2016

~ September 2016

~ Augustus 2016

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

4 thoughts on “Overzicht van november 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: