Zoals je op mijn blog kunt zien vind ik het altijd leuk om mee te doen aan tag´s of andere lijstjes. Ik was op zoek naar een travel om 2015 samen te vatten, die vond ik niet. Dus wat deed ik, ik bedacht de 2015 travel tag. Hierin moet je zes vragen beantwoorden over het afgelopen jaar en tag je zes mensen die de tag ook moeten doen. Zo kunnen van elkaar lezen hoe wij 2015 ervaren hebben.

Wat is je mooiste reisherinnering van 2015?

In 2015 ben ik voor het eerst in Azië geweest, dit was wel mijn mooiste reisherinnering. Ik had veel voorstellingen gemaakt van het continent maar toen ik er kwam vond ik het prachtig. Ik zou ook zeker snel terug willen naar Azië.

2015 travel tag

Waar ben je het liefst tijdens oud en nieuw? In Nederland of in het buitenland?

Het liefst vier ik oud en nieuw in het buitenland. De afgelopen jaren heb ik oud en nieuw in het buitenland gevierd en ik vind het wel iets hebben. Je kunt heel goed de cultuur proeven wanneer je bij zo´n dag aanwezig bent in een land. In het ene land steken ze gigantisch veel vuurwerk af terwijl ze in het andere land alleen met elkaar dineren.

Welke reisbestemmingen staan voor 2016 op jouw wishlist?

Hmmmm dat is een lastige, want dat is nog een gigantische lijst. Toch ga ik voor Dubai. Ik had Dubai eigenlijk op de planning gezet voor dit jaar maar dit is helaas niet gelukt. Dus schuif ik Dubai gewoon een jaartje door.

Wat is jouw mooiste reisfoto van 2015?

2015 travel tag

Gemaakt vanaf de Bromo vulkaan op Java.

Waar ben jij trots op wat jij bereikt hebt in 2015?

Misschien is het suf maar ik ben er trots op dat ik mijn eigen site ben begonnen en dat ik dit met veel plezier doen. Ik ben trots dat ik mijn best doe om artikelen te plaatsen waar ik ook echt achter sta!

Wat is het leukste land wat jij hebt bezocht in 2015?

Ik ga toch voor Indonesië, hoewel Ierland echt net naar de tweede plek is gegaan. Ik vond Indonesië een prachtig land omdat het zo veelzijdig is en de cultuur is geweldig. De mensen zijn lief en behulpzaam en je kijkt je ogen uit qua landschappen!

2016 here we come!

Dit waren de zes vragen, ik hoop dat jullie het leuk vonden om samen met mij terug te blikken op 2015. Hierbij tag ik voor de 2015 travel tag:

Marcella van Marcella Molenaar

Stéphanie van Frenchy Dutchy

Reizen over de wereld

Sandra van Travel by San

Kirsten van Travelaar

Gaby van Borntotravel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge