Al eerder schreef ik een artikel over het werken in het Slaak hotel in Rotterdam, een fijne ervaring maar vandaag deel ik de overtreffende trap namelijk het Marriot hotel in Rotterdam voor thuiswerkers. Samen met Helena heb ik hier een hele dag gewerkt (&gekletst) en hebben we enorm genoten van het mooie uitzicht. In dit artikel deel ik alles over onze ervaring.

Marriot hotel Rotterdam voor thuiswerkers

Thuiswerken in de Corona crisis

Inmiddels zijn we met zijn alle al meer dan een jaar thuis en moeten we iedere dag naar hetzelfde uitzicht kijken zonder de gezelligheid van collega’s. Het kan soms lastig zijn om de motivatie te houden en wees enthousiast aan het werk te gaan ’s morgens. Door de corona crisis werken er meer mensen thuis dan ooit dus heeft Voordethuiswerkers daar een idee op bedankt, namelijk het werken in lege hotelkamers. Doordat er weinig toeristen meer in ons land zijn, staan er veel hotelkamers leeg. Je kunt hier een dagje gaan werken.

Marriot hotel Rotterdam voor thuiswerkers

Volledige focus

Wat ontzettend fijn is aan de hotelkamer in het Marriot Rotterdam is dat je hier echt je volledige focus kunt hebben. De kamer is namelijk heel rustig en strak en zorgt daardoor niet voor afleiding. Verder is het bureau dat klaar staat netjes en heeft een fijne hoogte. Voor mij is het belangrijk dat er een goede stoel aanwezig is, anders krijg ik meteen last van mijn rug maar ook die is aanwezig. Als we aankomen staat er zelfs een lekkere brownie klaar en kunnen we meteen aan de slag.

Fijne service en mooi uitzicht

Een groot voordeel aan werken in een hotelkamer is natuurlijk dat je gebruik kunt maken van de roomservice. Dat hebben we dan ook zeker gedaan. We hebben een lunch besteld en het is fijn dat je dan gewoon door kunt werken. Later hebben we ook nog cheesecake bestelt maar die viel iets minder in de smaak helaas.

Het meest indrukwekkende is natuurlijk het uitzicht over Rotterdam Centraal. Ik heb de hele dag lekker naar buiten zitten kijken en kunnen genieten van het uitzicht vanaf de zevende verdieping. Helaas heeft het uitzicht ook af en toe voor afleiding gezorgd maar dat hoort er ook bij. Zelf vond ik het uitzicht echt adembenemend en zou ik alleen voor dat uitzicht alweer terug gaan!

Het concept – VoorDeThuiswerkers

Voordethuiswerkers is een concept dat tijdens de corona crisis is verzonnen en naar mijn mening echt een geweldige uitkomst. Lege hotelkamers worden namelijk opgevuld met mensen die er een dagje gaan werken. Een dagje werken in een hotelkamer geeft rust, ruimte en eens een ander uitzicht dan thuis. Daarnaast kun je zelf bepalen voor welk budget je een werkkamer wilt boeken. Het varieert van €30 tot €90 euro voor een dagje in een hotel werken. Mede door de avondklok mag je nu vaak maar tot 18:00 uur blijven maar voorheen was het tot 20:00 uur bij veel hotels. Je kunt ook samen met een collega gaan werken en dan de kosten samen delen.

Marriot hotel Rotterdam voor thuiswerkers

Marriot hotel Rotterdam voor thuiswerkers

Dan nu over het Marriot hotel Rotterdam zelf, je kunt hier werken vanaf €45,- voor één persoon of €55,- voor twee personen. Het hotel ligt direct naast Rotterdam Centraal en is daarom goed te bereiken, ook als je niet in Rotterdam of omgeving woont. De kamer is altijd inclusief koffie en thee en Wifi en je kunt ook gebruik maken van de gym, een printer, de televisie en natuurlijk roomservice.

Disclaimer: Ik werkte in deze werksuite op uitnodiging van VoorDeThuiswerkers. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij in Marriot hotel Rotterdam voor thuiswerkers een dagje willen werken? Ben jij het thuiswerken al zat? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Mondkapjes dragen op reis

~ Niet verzekerd bij een oranje land

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Marriot Hotel Rotterdam voor thuiswerkers, ideale werkplek!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge