Op mijn wishlist staat slapen op de glamping bij de Leistert in Limburg. Deze fijne camping in Roggel in Limburg is een ideale plek om heerlijk tot rust te komen. Vorig jaar ben ik voor het eerst naar een glamping Nederland geweest en was ik eigenlijk meteen enthousiast. Daarom heb ik een lijst gemaakt met leuke glamping plekken die ik graag dit jaar wil gaan bezoeken, de Leistert is daar één van. Je leest hier waarom!

Slapen op de glamping

Vakantie in eigen land

Een vakantie in eigen land stond afgelopen jaar centraal en dat is aankomend jaar nog steeds het geval. Er zijn gelukkig veel vakantieparken Nederland waar je een heerlijke vakantie in eigen land kunt beleven. Zelf vind ik vooral faciliteiten belangrijk op een park, zodat je kunt genieten van de omgeving in luxe. Bij de Leistert heb je ontzettend veel faciliteiten tot je beschikking zoals; een golfslagbad, golfbaan, snackbar, jeu de boulesbaan, sportvelden, een supermarkt en nog veel meer. Dat maakt voor mij een vakantie in Nederland fijn, zo heb je meer luxe dan thuis.

Slapen op de glamping

Slapen op de glamping is het helemaal dit jaar!

De leukste accommodaties om Limburg te leren kennen zijn zonder twijfel deze glampingtenten. Een glamping is een glamoreus camping of terwijl een camping waar je eigenlijk alle gemakken van een hotel hebt. In de tent heb je een badkamer met eigen toilet en een keuken. Daarnaast slaap je op normale bedden en niet op een luchtbed of iets dergelijks. Kortom alle luxe van een hotel maar dan met de sfeer van een camping. Het leuke van op een camping staan is het contact met de andere vakantiegangers, dat gaat altijd snel en makkelijk.

Camping de Leistert

Camping de Leistert focust zich met name op het kindvriendelijke karakter. Vooral ouders met kinderen vinden dit dus echt een goede keus om naartoe te gaan. Natuurlijk is iedereen zonder kinderen ook welkom. Er is animatie voor de kinderen in het hoogseizoen en voor gezinnen zijn ook de faciliteiten enorm. Veel speeltuinen op de camping maar ook een binnenspeeltuin, mocht het weer wat slechter zijn. Waarschijnlijk willen de kinderen niet meer naar huis!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening. De rechten van deze foto’s behoren niet tot GlobeGirl. De rechten behoren tot de Leistert, de eigenaar 

Zou jij ook willen slapen op de glamping? Vind jij Limburg ook zo’n fijne omgeving? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Limburg?

~ Valkenburg in Limburg

~ Scooter rijden door Zuid-Limburg

2 gedachten over “Wishlist: slapen op de glamping bij de Leistert in Limburg”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge