Sinds de dag dat ik begon op met mijn eigen site volg ik Marcella al. Nu zag ik een hele leuke tag voorbij komen op Marcella’s site. Blogger dilemma’s tag is bedacht door Lizzy. Grappige maar toch ook lastige dilemma’s die ik hoop als blogger niet mee te maken.

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?

Nooit meer tekst, ik heb zo’n liefde voor foto’s. Al sinds ik heel jong ben hou ik van het maken van foto’s en ga ook nooit op reis zonder mijn camera. Hoe zou mijn site eruit zien zonder foto’s, HELP. Ik ga dus voor nooit meer tekst.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt. Niemand in 2015 gaat 30 minuten wachten om een website te bezoeken. Ik moet toegeven dat ik ook vrij ongeduldig ben wat wachten betreft.

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt.

Toch ga ik dan voor niet reageren op reacties, ik vind zelf een site al snel vervelend wanneer veel advertenties te zien zijn. Hoewel ik het altijd leuk vind om te reageren op de reacties die binnen komen op mijn site. Maar advertenties irriteren mij meer.

Geen social media of geen mailbox?

Geen mailbox meer, tegenwoordig kun je gigantisch veel via social media. Je kunt ook een bericht ontvangen via social media van lezers of van bedrijven. Het is zo multifunctioneel dat ik het eerder zou redden met alleen social media als alleen mailbox.

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog.

WITREGELS, ik haaaaat onwijs wazige foto’s. Ik zou nooit een wazige foto op mijn site plaatse, dan zou ik mijzelf te erg schamen. Hoewel ik een tekst met witregels soms ook vervelend vind om te lezen, maar ach ik kan ermee leven.

Blogger dilemma's tag

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen.

Je mag maar twee uur per week bloggen, ik denk dat ik dan alles gewoon heel goed in mijn hoofd op een rijtje moet hebben en dan op hoog tempo alles moet inplannen dan zou het wel lukken. Ik schrijf juist om mijn ervaringen en reizen met andere te delen, wanneer het maar 12 uur zou blijven staan hebben veel het nog niet kunnen lezen.

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je lay-out is heel simpel en wit.

Dan zou ik kiezen voor niks persoonlijks meer kwijt op je blog. Ik schrijf vooral over reizen en niet veel over mijn persoonlijke leven. Omdat ik ben heel visueel ingesteld en kijk altijd hoe ik mijn site visueel aantrekkelijk kan houden. een simpele lay-out die ook nog eens wit is, nope, niks voor mij. Ik kan mijn persoonlijke dingen alsnog op Twitter delen toch ? 😛

WordPress/Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet.

WordPress/Blogger houdt geen spam tegen, die spam kan ik zelf wel verwijderen. Bloglovin vind ik zelf heel leuk om op te kijken en het is een makkelijke manier om mijn lezers te bereiken. Bloglovin kan ik niet missen, volg jij mij al?

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.

Je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft. Deze vond ik erg lastig, maar ik ben sowieso heel slecht in rijmen dus dan zou ik ook zitten piekeren. En als ik negativiteit hoor tijdens het schrijven dan is dat niet heel de dag, dat kan ik wel aan.

Blogger dilemma's tag

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog GlobeGirl’.

Elke dag een shirt aan met ‘bezoek mijn blog GlobeGirl’, ik vind het wel leuk eigenlijk. Als je reclame moet maken aan iedereen die je spreekt zijn sommige mensen 7 dagen in de week te lul voor een verkooppraatje. Het T-shirt zou minder vervelend zijn voor de mensen om mij heen. Zo dat het dan, de blogger dilemma’s tag.

Wat zou jij beslissen; wazige foto’s of altijd witregels ? Iedereen mag de Blogger dilemma’s tag overnemen! Heb je een blog laat jouw keuzes in de reacties weten.

Meer tags?

~ Reisfotografie tag

– Kofferstash tag

~ Kort maar krachtig tag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge