Toen ik wat aan het rond neuzen was op andere blogs kwam ik de kort maar krachtig-tag tegen bij Kelly van Dutchie on the road. Ik vond het erg leuk om te lezen en besloot daarom om de tag zelf ook te doen. De tag is verzonnen door Ysanne.

~Stom: Dat er altijd mensen zijn die vragen hoe ik al die reizen betaal. Dit zijn mensen die zelf €100 uitgeven tijdens een avondje stappen, nou daar betaal ik mijn reizen dus van 😉
~Allerstomst: Dat ik omdat ik nog studeer vast zit aan de schoolvakanties dus veel en lang reizen zit er helaas niet altijd in.
~Dag met een gouden randje: Ik vierde mijn 21ste verjaardag in Beyin, Ghana. Dit was een erg bijzondere dag.

beyin

~Leukste liedje:

Elke reis heeft een speciaal liedje, een liedje wat op dat moment leuk is en dus vaak gedraaid wordt. Of een gek liedje waarbij je helemaal in een deuk ligt. Tijdens mijn reis naar New York heb ik One Direction – Ready to Run helemaal grijs gedraaid.
~Hou van: REIZEN! Ik vind het heerlijk om nieuwe bestemmingen te ontdekken maar ook fijn om mensen mee te nemen naar “oude” bestemmingen.
~Nooit gedacht: Dat ik mijn eigen site zou beginnen en dat ik er zoveel plezier in heb. Ik heb dyslexie dus schrijven is voor mij soms best lastig. Ik ben daarom blij met mijn vriend die altijd alle blogs op Nederlands controleert voor deze online komen. Hij zorgt ervoor dat mijn website niet vol taalfouten zit!
~Genieten: Skiën, als ik zou moeten kiezen uit één vakantie per jaar. Dan zou ik ’s winters richting Noorwegen gaan om lekker een weekje te gaan skiën. Waarvan kan jij echt genieten? Deze kort maar krachtig-tag lezen?

wintersport säfsen

~Bang voor: water. Ik ben meestal bang in grote watermassa’s. Een zwembad is geen probleem maar ben ik midden op de oceaan en zie ik geen andere mensen, dan raak ik in paniek. Zo ging ik in Indonesië snorkelen, we zaten in een klein bootje en de golven waren gigantisch hoog. We moesten uit het bootje maar dat ging ik toch echt niet doen! Helaas, dag geld en dag snorkelavontuur. Later hoorden wij van andere toeristen dat zij wel eruit waren gegaan en een gigantische haai waren tegen gekomen. Ik ben toch blij dat ik voet bij stuk heb gehouden en terug naar het strand ben gegaan.
~Hekel aan: Afdingen, ik ben heel slecht in afdingen maar ik weet dat ik het moet doen, daarom laat ik het vaak aan iemand anders over. Ik vind het zielig om iets bij een souvenir van €2 af te dingen, het is toch geen geld. Als jij de kort maar krachtig-tag zou invullen, waar heb jij dan een hekel aan?

~Lekkerste weer:

27 graden en een zonnetje.
~Leukste leeftijd: 17! Toen ik 17 was ging ik voor een aantal weken werken op een camping in Zweden, ik heb daar de tijd van mijn leven gehad. Ook haalde ik mijn HAVO-diploma op mijn 17de en heb ik gewoon heel veel plezier gehad. Nu je ouder wordt krijg je meer verantwoordelijkheden en die had ik nog niet toen ik 17 was.
~Spijt van: Dat ik tijdens mijn tussenjaar ben gaan werken in plaats van au pair in het buitenland worden, wat eigenlijk mijn originele idee was.
~Geen tijd voor: Het lezen van alle andere leuke blogs die online komen bij collega bloggers. Ik zou willen dat ik ze allemaal kon lezen en genieten van de prachtige verhalen, helaas zou ik dan 24/7 bezig zijn..
~Lekkerste eten: KIPSATÉ, iedereen die mij kent weet dat ik gek ben op saté en met name kipsaté. Ik was dus in Indonesië helemaal op mijn plek, ik kon daar twee keer per dag saté eten.

kort maar krachtig-tag
~Fijnste vakantieland:

De Verenigde Staten, en met name Florida. Ik vind de temperaturen in Florida heerlijk en de natuur is prachtig. Ik hou ook erg van pretparken dus Florida is een perfecte vakantiebestemming voor mij.
~Vreselijk goor: Sommige wc’s die je tegenkomt op reis. Indonesië en Ghana staan op 1 qua gore wc’s. Tijdens het invullen van deze kort maar krachtig-tag krijg ik meteen de rillingen.

~Mezelf een duwtje geven: Om niet 24/7 bezig te zijn met mijn site. Ik vind het heerlijk om te bloggen, leuke foto’s op instagram te plaatsen, een tweet te sturen of de Facebook pagina eens bij te werken. Soms moet ik mezelf achter de computer/telefoon weg slaan.

~Wil nog: Graag een keertje down under gaan.
~Mis een beetje: Mijn ouders, mijn ouders zijn geëmigreerd naar Zweden en daarom zie ik ze niet vaak meer. Stiekem mis ik ze soms wel!
~Dansen: Vind ik heerlijk om te doen! Ik doe het alleen niet vaak genoeg, soms sta ik wel eens dansend op de bus of trein te wachten en dat realiseer ik mijn pas als ik gekke blikken mijn kant op zie.

Wil jij ook de kort maar krachtig-tag doen? Dat kan! Tag Ysanne erin en je mag de tag overnemen.

Meer tags?

~Reisfotografie tag

-Blogger dilemma tag

~ Reistop 5

4 gedachten over “Kort maar krachtig-tag – leer mij kennen!”

  1. Wat leuk om te lezen! Je reactie bij ‘stom’ is voor mij ook heel herkenbaar. Hoe vaak ik die vraag niet heb gehad? Ik gaf dan overigens precies hetzelfde antwoord of begon meteen te wijzen naar die sigaret die ze in hun handen hielden. Tel het stappen en roken eens bij elkaar op? Och ja…daar heb je eigenlijk wel gelijk in 😉 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge