Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

4 thoughts on “Kort maar krachtig-tag”

  1. Wat leuk om te lezen! Je reactie bij ‘stom’ is voor mij ook heel herkenbaar. Hoe vaak ik die vraag niet heb gehad? Ik gaf dan overigens precies hetzelfde antwoord of begon meteen te wijzen naar die sigaret die ze in hun handen hielden. Tel het stappen en roken eens bij elkaar op? Och ja…daar heb je eigenlijk wel gelijk in 😉 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: