Het mysterische land van Loch Ness en mijn tientallen schapen. In deze blogpost niet veel tekst maar vooral foto’s die jouw kennis laten maken met het prachtige Schotland. Daarom deze 15 prachtige foto’s… Van kastelen tot schapen en van whisky proeverijen tot treinreizen. Via deze blog neem ik jou mee op mijn reis door dit prachtige land.

Wil jij iets weten of een foto op een plaats waar de foto gemaakt is? Je kunt altijd een mailtje sturen of jouw vraag achterlaten in de reactie.

Schotland
Schotland
Schotland
Schotland
Schotland
Schotland
Schotland
Schotland

Dit waren de 15 prachtige foto’s! Welke foto vond jij het mooist?

De belangrijkste aanrader van een reis naar Schotland is de treinrit door Schotland. We beginnen in Fort William, het beginpunt de deze treinrit. In Fort William kun je kiezen, de oude stoomtrein of de “normale” trein. De Jacobite stoomtrein rijdt maar twee keer per dag en is meer dan twee keer zo duur als de Scotrail (“normale”) trein. Wij besloten de normale trein te nemen en ik moet eerlijk zeggen, zelf maakt het mij niet veel uit. Ik heb vooral genoten van de prachtige omgeving en dat kan vanuit allebei de treinen even goed, ze rijden namelijk precies dezelfde route.

Ben jij nieuwsgierig geworden door Schotland in 15 prachtige foto’s? Of ben jij al eens in Schotland geweest? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Engeland?

~ Stonehedge

– Roman Baths

~ Dagje London

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge