Iedereen doet het wel eens een stedentrip maken. Ik krijg wel eens de vraag ‘Wat zijn nou eigenlijk de stedentrip must haves?’. Die vraag wil ik graag beantwoorden en dat doe ik door middel van deze nieuwe blog. Ik zal mijn vijf favoriete artikelen laten zien die ik altijd meeneem op een stedentrip.

Koffer1

Nummer 1: Een goede koffer

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om een goede koffer te hebben. Ik heb deze roze koffer al drie jaar en elke keer als ik op een stedentrip ga, komt hij weer uit de kast. Deze koffer van het merk Bosana gaat dus lang mee en is niet erg prijzig, namelijk €60 . Omdat ik vaak met het vliegtuig ga als ik een stedentrip maak is het handig dat deze koffer het goede formaat heeft. Geen extra kosten voor een koffer dus!

Sandalen1

Nummer 2: Sandalen

Mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik al jaren op zoek ben naar DE perfecte sandalen. Elk jaar bekijk ik honderden paren, de één  te groot, de ander te breed of te lomp. Het is mij nooit gelukt de perfecte sandaal te vinden, tot ik deze sandalen van Sacha zag. Deze sandalen lopen super fijn en nemen niet veel ruimte in beslag in je koffer. Ga jij deze zomer op stedentrip en ben je nog op zoek naar de perfecte sandalen? Misschien kun je die net als ik vinden bij Sacha.

Rayban1 Stedentrip must haves

Nummer 3: Een goede zonnebril

Ik ben altijd al gek geweest op zonnebrillen. Ik had altijd tien verschillende zonnebrillen die ik uit de kast trok wanneer er maar één zonnestraal te zien was. Tot ik een paar jaar geleden besloot al mijn zonnebrillen weg te doen en te gaan voor één goede zonnebril. Ik kocht deze Rayban (€109) en sinds die dag neem ik hem overal mee naartoe, ook op een prachtige stedentrip dus. Vaak is het in Nederland slecht weer als ik weg ga en wanneer ik aankom op de bestemming schijnt ineens de zon. Dan is het eerste wat ik doe mijn RayBan uit mijn tas pakken en ik kan er tegenaan!

Linnentas1 Stedentrip must haves

Nummer 4: Een linnen tas

Ik weet dat het de laatste jaren hot is maar ik ben eigenlijk altijd al fan geweest van de linnen tas. Je kunt ze altijd wel ergens tussen stoppen en ze nemen dan bijna geen ruimte in beslag. Je kunt een linnen tas gebruiken als waszak, boodschappentas, shoptas of er gewoon mee rondlopen als een mode-item. Zoals je kunt zien heb ik verschillende linnen tassen en daarom mag een linnen tas deze ook zeker niet ontbreken in mijn vijf stedentrip must haves.

Notitieboekje1

Nummer 5: Notitieboekje ~ stedentrip must haves

Als blogger kun je natuurlijk nooit op reis gaan zonder een notitieboekje. Vaak als ik op reis ben krijg ik de leukste blogideeën en als ik die niet opschrijf, ben ik ze kwijt als ik thuis kom. Daarom neem ik altijd een notitieboekje mee om van alles en nog wat op te schrijven. Ben je geen blogger? Dan is een boekje ook handig om financiën bij te houden tijdens de stedentrip, een dagboekje bij te houden of boter-kaas-en-eieren te spelen tijdens de vlucht, autorit of treinrit.

Disclaimer: Een van deze producten heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke van deze vijf stedentrip must haves neem jij altijd al mee? En welke zijn nieuw en lijken jou geweldig? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

– 5x goedekope stedentrip

~ Avondbestedingen op stedentrip

Eén gedachte over “Vijf stedentrip must haves: mijn favorieten!”

  1. Als fervent stedentripper neem ik geen van deze 5 dingen mee als ik een stedentrip maak. Heel soms een zonnebril maar meestal niet.
    Ik neem geen koffer mee maar een rugzak. Geen sandalen maar sneakers. Geen linnen tas maar een dagrugzak. En geen notitieboekje maar mijn telefoon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge