Vaak op stedentrip heb je de hele dag gelopen en bezienswaardigheden bezocht en ben je ’s avonds uitgeput. En wat doe je dan? Of heb je nog genoeg energie om een drukke avond te hebben? Ik ben al vaak op stedentrip geweest en ik heb zo een aantal avondbestedingen gevonden die erg leuk zijn. In deze blog zal ik jullie vijf avondbestedingen op stedentrip geven!

avondbestedingen

Kleuren voor volwassenen

Ja het klinkt “lame”. Gelukkig is het de laatste tijd erg hip. Na heel de dag rond slenteren door een stad ben je waarschijnlijk ’s avonds erg moe. ’s Avonds vind ik het daarom heerlijk om samen met mijn reisgenoot lekker in het hotel te chillen en te kleuren. En natuurlijk ook lekker kletsen! Het is heerlijk om ’s avonds lekker tot rust te komen door lekker te kleuren. Verder is het ook leuk om samen met je reisgenoot te overleggen welke kleur je gebeurt etc. Het klinkt gek maar het is echt leuk om als avondbesteding lekker te kleuren.

Concert

Zoals jullie al hebben kunnen lezen in mijn Concertreis Stockholm, ben ik gek op concerten. Concerten vind ik echt geweldig en al helemaal in het buitenland. In elk land ervaar je tijdens een concert echt een totaal andere sfeer. Het leukst is om een artiest te bezoeken in zijn eigen land. Ik weet niet waar het aan ligt maar de artiesten zingen dan meestal beter en voelen zich helemaal op hun gemak.

Bioscoop

Hunger games, James Bond of Star Wars… Al deze films zijn gewoon in het Engels en kun je dus makkelijk in het buitenland bezoeken. Zo ging ik een keer op kerstavond naar een kerstfilm in Zweden. Het is erg leuk na een dag door een stap lopen om lekker te kunnen relaxen in een bioscoop stoel. Doordat veel films Engels worden gesproken, kun je ook makkelijk in het buitenland naar de bioscoop. Vergeet de ondertiteling en luister en kijk naar de film! Het is eens iets anders om een keer naar de bioscoop te gaan in het buitenland.

wandelen op Tiengemeten

Geocaching

Je kunt het al lezen in mijn blogpost over Geocaching, ik ben er gek op! Door middel van Geocaching ontdek je natuur en omgeving van een plek binnen no-time. Je kunt het eigenlijk vertalen als ‘schat zoeken voor volwassenen’. In vrij wel alle landen ter wereld zijn er caches te vinden en leer je de omgeving kennen door het zoeken naar de verschillende caches. Heb je nou geen idee wat Geocaching inhoud? Lees dan de gehele blogpost over geocaching, dan zal alles je snel duidelijk worden.

Uitgaan – avondbestedingen op stedentrip

Dit is denk ik, de meest bekende avondbesteding op stedentrip, uitgaan! Zeker wanneer je op stedentrip bent met een groep vrienden of vriendinnen, is dit een veel gekozen optie. Eigenlijk vind ik uitgaan in het buitenland ook erg leuk om dezelfde reden als een concert bezoeken, de sfeer.Ik moet eerlijk toegeven dat ik vaker in het buitenland ben uit geweest dan in Nederland. In elk land proef je een andere sfeer tijdens het uitgaan en zo leer je ook snel andere mensen kennen, wat erg leuk is natuurlijk. Toch moet ik zeggen, op de foto zie je Café de Paris in London, je mag ook wel je portemonnee meenemen. Eén biertje in London kost als snel zo’n 10 pond.

Hopelijk hebben jullie iets gehad aan deze avondbestedingen op stedentrip! Wat doe jij ’s avonds tijdens een stedentrip? Aan welke avondbesteding had je nooit gedacht maar lijkt je nu erg leuk? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Hoe boek je het perfecte hotel?

– Tips voor handbagage

~ Vijf must haves voor op stedentrip

6 gedachten over “Avondbestedingen op stedentrip: de leukste vijf tips!”

  1. Bioscoop!! Zo heerlijk. Of gewoon de hele dag heerlijk wandelen en dan in de avond onderuit gezakt met een boek/tijdschrift hangen. En als je in een hostel bent: ouderwets spelletjes spelen in de woonkamer.

  2. Ik ben ook een fervent stedentripper en ik lees ’s avonds vaak een fijn boek. Voor mij een heerlijke manier om een drukke dag af te sluiten. Geocachen vind ik ook leuk maar ’s avonds ga ik niet meer op zoek als ik de hele dag al op pad geweest ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge