Vier jongens die studeren aan de opleiding tot Docent Aardrijkskunde op de Hogeschool in Rotterdam. Als resultaat daarvan gingen zij vorig jaar op reis naar Noorwegen en maakte een prachtige documentaire. De documentaire Noorwegen vertelt allerlei informatie omtrent Noorwegen en brengt daardoor ook leuke avonturen met zich mee.

De trip was een leuk idee van de jongens en uiteindelijk hebben ze veel gave avonturen beleeft. Daarom vind ik het erg leuk om dit met jullie te delen. Bovendien leer je ook nog eens wat.

Lerarenopweg.nl is opgericht om hun content te delen via een website. Op website verschijnen prachtige documentaire over allerlei landen en reizen met een leerzaam tintje. Neem dus ook even een kijkje op de site van de jongens, dat zullen ze erg leuk vinden.

Werkt de video niet? Link naar youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Xn7iHYvxdxw

Disclaimer: De rechten van deze documentaire behoren niet tot GlobeGirl. De rechten behoren tot Leraren op weg, de gastbloggers van dit blogbericht. Lees de disclaimer voor meer informatie.

Heb jij veel geleerd van de documentaire Noorwegen en genoten van de avonturen? Laat het ons weten in de reacties en neem natuurlijk een kijkje op Leraren op weg!

Meer Scandinavië?

~ Elanden spotten

– Dierenpark Göteborg

~ Wintersport Safsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge