Het is natuurlijk belangrijk om goede schoenen te hebben tijdens het reizen. Een gave stedentrip is niet leuk als je iedere keer last hebt van je voeten. Zeker in de herfst en winter is het belangrijk dat je ook warme voeten hebt. Vandaag deel ik mijn tip: schoenen van TOMS.

schoenen van TOMS
schoenen van TOMS

Mijn gave TOMS boots

Deze gave boots zijn van TOMS zijn perfect voor de herfst en winter.  Lekkere warme voeten, een goede kwaliteit schoen en ook nog eens stijlvol. Deze boot vind ik echt heerlijk tijdens dit seizoen, lekkere warme voeten tijdens een mooie wandeling of een dagje weg. Een super groot voordeel? Deze schoenen zijn waterdicht! Dus zelfs tijdens de regen dan kun je lekker wandelen en reizen met deze schoenen. In deze collectie vind je stoere en casual laarzen en schoenen voor dames. De schoenen zijn voor allerlei soorten gelegenheden te dragen, ik koos voor deze gave boots omdat ik graag wandel in de bossen tijdens de herfst en winter. Ook tijdens stedentrips komen deze schoenen van TOMS goed van pas.

TOMS boots uittesten tijdens een wandeling in het Lauwersmeer Nationaal Park.

Het belang van een goede schoen op reis

Tijdens het reizen is het natuurlijk wel belangrijk dat je voeten goede ondersteuning hebben, zelf krijg ik snel last van pijnlijke voeten. Met deze schoenen heb ik dat helemaal niet. Dus ze zijn perfect voor een actieve reiziger, zoals jij en ik. Perfect voor tijdens een stedentrip of avontuurlijke roadtrip tijdens de herfst en winter. Het is natuurlijk wel leuk als je ergens bent, dat je dan ook zoveel mogelijk kunt zien en niet dat je na één dag last hebt van je voeten. Het is dus altijd van belang om een goede schoenen te dragen als reiziger! Een leuke boot voor deze herfst/winter? Bekijk hier de boots collectie.

Een merk met een verantwoorde boodschap

Waarom ik TOMS zo’n vet merk vind? Naast de leuke mooie schoenen, vind ik TOMS vooral een goed merk omdat het een merk met een boodschap is.

Met elke aankoop die je doet, helpt TOMS een mens in nood. One for One®

De oprichter van TOMS (ook een reisgek) was ooit in Argentinië en zag daar veel kinderen zonder schoenen. Toen hij TOMS oprichtte bedacht hij dan ook deze actie. Zo is TOMS dus begonnen met schoenen, in het begin alleen met espadrilles maar momenteel kun je schoenen in allerlei soorten en maten krijgen. Voor elk paar dat jij koopt, helpt TOMS een mens in nood. Het is natuurlijk belangrijk om te denken aan de rest van de wereld. Daarom vind ik het een mooie boodschap dat door mijn paar, ook een kind in nood wordt geholpen. Tot nu toe zijn er al meer dan 75 miljoen kinderen in nood geholpen.

Super toch? Ik loop dan ook met trots op deze gave boots, want achter de boodschap van TOMS sta ik 100%

Disclaimer: Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met TOMS. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening

Heb jij al een paar schoenen van TOMS? Wist jij dat TOMS zo’n goede boodschap heeft? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Hoe boek je het perfecte hotel?

– Avondbestedingen tijdens een stedentrip

~ Hoe pak je snel je koffer in?

54 gedachten over “Stoere schoenen van TOMS [Herfst/winter essential]”

  1. Wat mooi!!? Ik ben helemaal voor de boodschap en ze hebben ook nog eens gave schoenen. Zelf heb ik goede wandelschoenen, maar het zijn niet echt flatteuze, haha! ?
    Mocht ik weer nieuwe nodig hebben ga ik hier zeker een kijkje nemen! ?

  2. Ik kende alleen de zomerschoenen van TOMS, maar deze zijn ook supergaaf. Het zijn inderdaad leuke schoenen om zowel tijdens een stedentrip aan te doen als tijdens een wandeling in de natuur. Ik ga ze onthouden!

  3. Oehhh,.dat zijn inderdaad hele mooie en helemaal mijn smaak. Ik heb wel eens naar de instappers gekeken, maar heb er nog nooit aangeschaft. De boodschap achter het merk vind ik ook erg mooi.

  4. Ik wist niet dat er ook winterboots van Toms bestaan. Ik heb zelf de zomervariant (2 paar ?) en vind het heerlijk schoenen. Niet alleen voor op reis maar ook vokr thuis. Ook de gedachte erachter spreekt me erg aan.

  5. Ik ben nog op zoek naar goede stevige schoenen voor korte wandelingen of bijvoorbeeld stedentrips maar die er wel tof uitzien. En dan vind ik deze echt heel tof! Vooral met die gedachtengang er achter en dat je er iemand anders mee helpt.

  6. Wat een stoer model. Deze had ik nog niet gezien. Ik had van het voorjaar nog wel sandaaltjes van Toms besteld, maar de maat was toen niet goed voor mij. En uiteraard die bootschoentjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge