Een goede rugzak voor op reis zoeken is niet makkelijk. Zelf blijf ik altijd mijn ogen open houden voor een tas die ideaal is voor op reis. De ene is te klein, de ander te groot en daarnaast moet de tas natuurlijk ook lekker op je rug zitten. Daarom ga ik vandaag voor jullie de Lifeproof Goa Tas van 22 liter testen. Ik ben erg benieuwd hoe ik de tas ga ervaren. Inmiddels gebruik ik de tas ongeveer één maand en kan ik daarom wel een goede beoordeling geven.

Rugzak voor op reis

Specificaties

  • Waterafwerend
  • 22 liter inhoud
  • Laptop vak van 15 inch
  • 3 liter water reservoir
  • Plek voor fles of bidon
  • Verschillende zijzakjes
  • Extra verstevigd bij de rugzak

Prijs €159,95, nu tijdelijk voor €39,95

rugzak voor op reis

Mijn ervaring van de rugzak op reis

Allereerst merk ik op dat de tas ontzettend licht is, de tas is zonder inhoud niet zwaar en dat vind ik een voordeel. De binnenkant van de tas is neon kleur, eerst ben ik er even van geschrokken maar later merk ik hoe fijn het is. Je kunt namelijk heel makkelijk allerlei spullen terugvinden in je tas. Je ziet het meteen liggen doordat het in contrast is met de neon gele kleur. Het is fijn om je laptop mee te nemen in de tas, door het verstevigde gedeelte bij de rug voel je amper dat je iets zwaars meedraagt. Er zijn voorop vier vakjes die ik amper gebruik omdat er binnenin ook nog eens een aantal kleine vakjes zijn. Misschien dat anderen mensen wel behoefte hebben aan een stuk of acht kleine vakjes. Verder ben ik ontzettend blij met deze rugzak, voornamelijk omdat hij functioneel is. Voor het oog is het een stoere tas en kan je hem dus niet echt leuk combineren met een jurkje, dat oogt een beetje vreemd.

Handige extra’s

GSMpunt verkoopt niet alleen deze handige rugzak voor op reis maar daarnaast ook hoesjes voor de iPhone 12 Pro . Dan kan je naast een mooie rugzak meteen goede beschermende hoesjes voor jouw Apple kopen. Zo vang je natuurlijk twee vliegen in één klap. Het is namelijk ook belangrijk om jouw telefoon goed te beschermen op reis. Je wilt niet dat die kapot gaan onderweg. Goede telefoonhoesjes zijn daarom een must voor mij. In de rugzak heb je verschillende kleine vakjes waar je eenvoudig jouw telefoon in kunt opbergen.

De totale score:

Snelheid levering 
Gebruiksgemak 
Ruimte in tas 
Kwaliteit product 
Prijs

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke rugzak voor op reis gebruik jij? Wat vind jij belangrijk bij een rugzak uitzoeken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reviews?

~ Handbagage koffer

~ Flaske drinkfles

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Rugzak voor op reis: Lifeproof Goa Tas 22 liter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge