De zomervakantie staat weer voor de deur en is voor sommige in het land zelfs al begonnen! Dat betekent dat we weer lekker op vakantie mogen en kunnen genieten van een mooie (nieuwe) bestemming. En daarbij hoort natuurlijk ook het inpakken maar wat maakt het inpakken een stuk leuker? Een geweldige kofferset! Ik ben helemaal verliefd op deze kofferset van CarryOn namelijk de transport set.

CarryOn Transport

Laten we beginnen met wat algemene informatie die van toepassing is op alle drie de koffers. Mijn persoonlijke voorkeur is altijd een hard case koffer. Die gaan langer mee en raken minder snel beschadigd. Verder zit er op alle drie de koffers een TSA-slot wat ik eigenlijk altijd gebruik, zelfs tijdens korte vluchten. Dit slot is geschikt voor alle luchthavens ter wereld en in Amerika soms zelfs verplicht. Ook hebben de koffers vier dubbele zwenkwielen waardoor je op allerlei manieren met de koffer kunt rijden. Toen ik eenmaal overstapte op vier wielen, wilde ik nooit meer terug. Na de algemene pluspunten ga ik nu de drie koffers apart bespreken.

Kofferset Carryon

Handbagage koffer

Afmetingen: 55 x 37 x 20 cm
Inhoud: 32 liter 
Prijs: €69,90  
Bijzonderheden: USB- oplader

Laten we beginnen met de kleinste van de drie, de handbagage koffer. Hier ben ik echt heel enthousiast over. De koffer is klein maar heel praktisch, je kunt hier veel meer in kwijt dan je denkt. Zelf ben ik gek op de olijf groene kleur dus dat maakt hem helemaal geweldig. Een super toffe toevoeging is de USB-oplader die ingebouwd zit. Hierdoor kun je tijdens een lange reis gewoon opladen waar en wanneer je wilt. Ook vind ik het erg fijn dat één kant van de koffer volledig kunt afsluiten met een rits. Zo vallen niet al je spullen naar de andere kant wanneer je even snel iets uit de koffer wilt pakken.

Kofferset Carryon

Medium koffer

Afmetingen: 66 x 44 x 27-30 cm
Inhoud: 70 liter 
Prijs: €79,90  
Bijzonderheden: Expandable

Een koffer die ideaal is als je een week op vakantie gaat en geen ruimte te kort wilt hebben. Zonder problemen kan je hier voldoende spullen in stoppen voor twee weken. Een handig voordeel is dat deze koffer expandable is, dat betekent dat je hem groter kunt maken. Van 27 naar 30 centimeter in de breedte. Dit zorgt ervoor dat je veel meer mee terug kunt nemen en dat je dus zonder zorgen lekker kunt shoppen op reis. Zelf gebruik is deze koffer meestal als ruimbagage en vind het formaat perfect voor 1, 2 of zelfs 3 weken.

Grote koffer

Afmetingen: 77 x 51 x 29 cm
Inhoud: 95 liter 
Prijs: €89,90  
Bijzonderheden: 95 liter!

Bij grote koffers vind ik het altijd extreem belangrijk dat de buitenkant hard is. Want als je ziet hoe ze soms met die koffers gooien in het ruim, dan krijg ik er rillingen van. Daarom vind ik het bij een grote koffer nog belangrijker dan bijvoorbeeld bij een handbagage koffer. Het letterlijke GROTE voordeel aan deze koffer is de inhoud, van maar liefst 95 liter. Ik heb echt maar weinig koffers gezien met zoveel inhoud. Ik vind het daarom alleen al een top aankoop. Als je voor een langere tijd op reis gaat dan wil je naast veel kleding ook andere producten meenemen zoals voldoende schoenen, toiletartikelen en persoonlijke spullen. En dat kan met gemak in deze grote koffer van de CarryOn Transport.

Kofferset Carryon
Kofferset CarryOn

De kofferset

Het grote voordeel van een kofferset bestellen vind ik altijd dat alle koffers die je hebt matchen. Zo kun je met de kleine en medium koffer reizen en zal iedereen jaloers zijn op de mooie combinatie. Daarnaast is de prijs ook tijdelijk goedkoper als je de set gezamenlijk bestelt. Normaliter is de set namelijk €239,70 in totaal voor de drie koffers en nu maar €219,90. En ik als ervaren reiziger kan melden dat dat echt een geweldige actie is! Verder is het ook een groot voordeel dat de drie koffers in elkaar passen. Zo bespaar je een hoop ruimte, als je allerlei verschillende koffers hebt. Dan is het vaak lastig om ze goed op te bergen. En als laatst misschien nog wel het grootste voordeel is dat deze kofferset van CarryOn alle maten in één heeft. Naast deze set heb je dus geen andere koffers meer nodig in mijn ogen!

Kofferset CarryOn

Mijn totale beoordeling van de kofferset!

Snelheid levering 
Gebruiksgemak 
Ruimte in koffer
Kwaliteit product 
Prijs 

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij deze kofferset van CarryOn ook graag gebruiken? Wat vind jij het belangrijkst bij een koffer? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Hoe pak je je koffer snel in?

~ Alleen reizen met handbagage

Bewaren op Pinterest?

15 gedachten over “Kofferset: CarryOn Transport voor iedere reiziger!”

  1. Belangrijkste is dat mijn bagage heelhuids aankomt en de koffer niet teveel extra gewicht is. Had eerst een hardstoffen koffer. Handig om ergens in de proppen maar niet goed voor de inhoud.

  2. Wat een supermooie koffers! Ik heb er laatst aan zitten denken zo’n megagrote reiskoffer aan te schaffen. Ik maak hiervoor alleen iets te weinig hele verre reizen waarvoor dit nodig is. Bij mijn laatste reis naar Amerika heb ik zo’n megading geleend van m’n vader. En dat was toch wel erg prettig moet ik zeggen! Niet de stress van goed opletten bij het pakken omdat je rekening moet houden met formaat. Heerlijk.

  3. Wat handig het koffer in handbagage formaat. Veel fijner dat een tas of rugzak die je de hele tijd moet meeslepen. Deze ga ik onthouden voor mijn volgende vliegvakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge