De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat we allemaal weer gaan dromen van de vakantie en misschien al wel op vakantie zijn. Zelf mag ik ook bijna de koffers gaan inpakken en ga ik altijd weer op zoek naar leuk leesmateriaal voor op reis. Zo kwam ik op het Travel Rumors magazine uit en het bleek een schot in de roos. Ik vertel je in dit artikel alles over het magazine!

Travel Rumors Magazine

De zomereditie

Al eerder bracht de website Travel Rumors een magazine uit, de wintereditie. En nu dus de zomereditie waarin je helemaal kunt wegdromen bij mooie zomerse bestemmingen. En dan gaat het niet alleen om de standaard zomerbestemming maar ook verrassende plekken zoals het Zwarte Woud en Calantsoog in Noord-Holland. Het magazine bestellen kan via de website. Het is natuurlijk lastig om een magazine aan te prijzen maar niet alles weg te geven wat erin staat. Het eerste wat mij meteen opviel is dat het een stevig magazine is, de kaft is mooi en stevig en ook de bladzijden zijn van hoge kwaliteit.

Prachtige foto’s

Qua reismagazines ben ik eigenlijk altijd heel erg kritisch. Meestal vind ik het vervelend dat de meest magazines stockfoto’s gebruiken en niet zelf ergens naartoe gaan. Maar daar scoort het Travel Rumors magazine al punten mee want alle foto’s in het magazine zijn zelf gemaakt! En ik kan je vertellen, je mond valt een paar keer open van verbazing. De foto’s zijn namelijk werkelijk prachtig! Alleen de foto’s al zijn zo ontzettend inspirerend en spreken echt tot de verbeelding.

Niet alleen verre bestemmingen

Ook vind ik het ontzettend tof dat er niet alleen verre bestemmingen in het blad staan maar ook plekken die voor iedereen bereikbaar zijn. Zo staat er ook een accommodatie tip in voor Buitenplaats Beekhuizen op de Veluwe, waar ik zelf ook geweest ben. Echt een aanrader trouwens! Maar zoals ik eerder al schreef ook het Zwarte Woud en Calantsoog hebben een plekje verdiend in het blad.

Travel Rumors Magazine

Veel meer dan reisinspiratie alleen

Naast de mooie inspirerende verhalen is er ook gedacht aan praktische tips zoals de leukste items voor op het strand voor hem en haar. Maar ook voor de mommy travellers kun je hier informatie vinden over de beste draagzak voor op reis. En ook eten is een belangrijk onderdeel van het magazine. Op de meeste plekken kun je namelijk geweldig de cultuur snuiven door de lokale gerechten te proberen.

Praktische informatie Travel Rumors magazine:

  • De zomereditie is online gratis te downloaden.
  • De gedrukte versie kun je bestellen voor €5,95
  • Ook de wintereditie is nog online gratis te downloaden!

Zou jij het Travel Rumors magazine ook willen lezen? Welke verhalen lijken jou inspirerend? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reisinspiratie?

~ Canvas foto’s in huis

~ Fotoboek maken van reis

5 gedachten over “Must read: Travel Rumors magazine! [Reisinspiratie]”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge