Het liefst willen we natuurlijk constant op reis zijn en weinig thuis zijn, maar dat gaat nu eenmaal niet. Daarom vind ik het altijd fijn om op verschillende manieren reisinspiratie in huis te halen. Het leukste is natuurlijk om een eigen gemaakte foto op een mooi canvas te hebben in jouw eigen woning.

het noorderlicht

Het kiezen van een mooie reisfoto

Normaliter vond ik het altijd lastig om een mooie reisfoto te kiezen, ik was al langere tijd aan het kijken voor een mooi canvas aan de muur. Maar wat is nou een mooie reisfoto? Ik heb er duizenden en kan eigenlijk niet kiezen, tot ik deze foto heb gemaakt. Het noorderlicht, een droom die na jaren eindelijk uitkwam en dan nog zo mooi op de foto ook! Ik wist meteen dat ik deze foto op canvas wilde hebben.

Ontwerpen en bestellen van het canvas

Het ontwerpen gaat tegenwoordig steeds makkelijker, bij Fotofabiek kun je binnen een paar minuten een canvas ontwerpen. Je kunt via de website heel makkelijk een foto kiezen en hem op een canvas naar keuze aanbrengen. Als je het canvas vervolgens besteld, dacht ik, duurt het aardig lang voor je hem binnen krijgt. Maar binnen drie dagen ging de deurbel en stond de TNT bezorger met mijn canvas in zijn handen. Echt supersnel, ik was er helemaal verbaasd over.

mooi canvas

Het ontvangen en ophangen van een mooi canvas

Het canvas kwam heel goed verpakt aan, met extra bescherming om ervoor te zorgen dat het canvas heel en mooi aan zou komen. Dat was gelukt want er was geen beschadiging of vlek op het canvas te zien. Wij hangen eigenlijk zelf nooit iets op, dus toen schoonvader er was heeft hij het canvas opgehangen. Bekijk alle mogelijkheden van foto’s op canvas hier. Het ophangen ging erg gemakkelijk en binnen een mum van tijd hing mijn mooie noorderlichtfoto boven mijn bureau.

mooi canvas

Laat de reisinspiratie maar komen!

Als het canvas hangt, dan kun je beginnen met wegdromen. Je kunt hem midden in de kamer hangen en iedereen bewust maken van de mooie foto die je zelf hebt gemaakt. Maar ik heb hem boven mijn bureau gehangen om zo tijdens het werken af en toe even weg te dromen bij die mooie reis die we toen hebben gemaakt. Welke foto zou jij graag op canvas afgedrukt hebben? Ik ben erg benieuwd 🙂

Totale beoordeling:
Snelheid levering
Gebruiksgemak
Snelheid ophangen
Kwaliteit afbeelding
Prijs

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij zo’n mooi canvas in je kamer willen? Of heb jij zelf al een gaaf canvas? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Noorderlicht zien

6 gedachten over “Haal reisinspiratie in huis met een mooi canvas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge