Winactie is inmiddels gesloten

Samen met TomOutdoor waren wij op bezoek bij de prachtige groepsaccommodatie van Boerderij Dichtbij in het Westland. Hier verzorgd 2SUR5 een deel van de activiteiten. Samen met deze 2 ondernemingen is deze gave winactie tot stand gekomen.

Wat wordt er verloot? Een gave dag voor jou en drie vrienden waarbij je van alles gaat doen met hoogte en andere gave outdoor activiteiten! Geïnteresseerd? Lees dan verder en ontdek de activiteiten en de mogelijkheden bij Boerderij Dichtbij! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze activiteiten zelf te boeken als je helaas niet de winnende persoon bent.

Boerderij Dichtbij

Boerderij Dichtbij is een prachtige groepsaccommodatie waar er een tal van mogelijkheden zijn voor iedereen. Zo is de slaapaccommodatie zeer luxe ingericht in een oude boerderij. Ook is er een speelplek voor kinderen. Een klimhuisje met glijbaan, een trampoline en een veld waar gevoetbald kan worden. Op deze kunstgrasvelden kan ook getennist worden. Daarnaast is er ook nog een zandveld voor beachvolleybal. Verder is er de mogelijkheid om BBQ arrangementen te nemen en om Virto te rijden. Een Virto is een voertuig met drie wielen waarop je kunt staan. Deze gaan 30 km/h en het is erg gaaf om eens te proberen! Ook is er een sporthal waarin je kunt sporten bij slecht weer. Voor de ontspanning zijn er verschillende sauna’s en een zonnebank. Er is dus voor ieder wat wils voor een gaaf weekend of een gave midweek gevuld met activiteiten.

2SUR5 bij Boerderij Dichtbij

2SUR5 is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van jongeren. Dit is door het gehele aanbod van activiteiten, recreatief tot educatief, te zien . 2SUR5 is vooral gericht op outdoor activiteiten, hiervoor heeft 2SUR5 een eigen locatie met fantastische mogelijkheden, maar er worden ook activiteiten uitgevoerd in samenwerking met Boerderij Dichtbij. Bij de boerderij is er een hoogteparcours op 8 meter hoogte waarbij je een rondje kunt lopen over de obstakels en een reuzenzwaai kunt maken van wel 7 meter hoog. Deze activiteiten kunnen op een aantal manieren gedaan worden. Zo kun je dat recreatief doen als een teamuitje, een bedrijfsuitje een schoolreisje of een kinderfeestje maar ook educatief kan dit voor bedrijven, scholen en ook voor teams.

Op recreatief gebied zijn er een aantal mogelijke activiteiten. Je kunt de hoogte in door krat stapelen, prussik klimmen en de pamper paal maar er zijn ook activiteiten als boogschieten, hersenkrakers en barbecueën mogelijk. Voor schoolreisjes organiseert 2SUR5 activiteiten op maat.

Educatief zijn er kennismakingsprogramma’s mogelijk, maar ook gerichte samenwerkingsactiviteiten en een team apk om gericht met jou team/bedrijf aan de slag te kunnen. Dit maatwerk stelt 2SUR5 graag af samen met de klant bij hun aanbod.

winactie

Te winnen activiteiten:

De activiteiten die jij kunt winnen hebben TomOutdoor en ik ook samen uitgevoerd. Wij hebben een rondje over het hoogteparcours gelopen. Vervolgens werd er geschommeld in de reuzenschommel. Ook gingen wij boogschieten en verder waren er de hersenkrakers.

Het lopen over het hoogteparcours is best uitdagend maar zeker gaaf. Op acht meter hoog obstakels nemen die best uitdagend zijn is nog niet zo makkelijk! Ikzelf heb persoonlijk niet zo veel last van hoogtevrees, maar toch blijft het vanaf boven er hoger uitzien dan vanaf beneden.

Het schommelen geeft een onwijze kick op het moment dat je jezelf lostrekt waardoor je keihard naar achter en beneden vliegt. Het is toch ook een heerlijk gevoel om te schommelen, al zeg ik het zelf, hierbij kun je zelf jouw eigen hoogte bepalen dus je kunt jezelf zoveel uitdagen als jij wilt.

Het boogschieten, iets wat ik al vaker heb gedaan, blijft een leuke activiteit. We gingen verschillende opdrachten doen zoals het oefenen met o.a. schieten op ballonnen en schieten voor punten. Als laatste waren er de hersenkrakers. Hier kan ik niet te veel over vertellen behalve dat ze lastig zijn, anders is er voor jezelf geen uitdaging meer aan om ze met je groep op te lossen.

winactie

Wat moet je doen voor deze winactie?

Je kunt het hoogteparcours bewandelen + boogschieten met drie vrienden winnen, hieronder lees je wat je daarvoor moet doen.

Je kunt meedoen tot 14 februari, dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

– Volg Tom Outdoor  –    2SUR5   –   GlobeGirl op Instagram

– Tag onder de Instagram foto drie vrienden met wie jij deze activiteiten wilt doen.

– Laat mij weten of je meedoet in de reacties voor een extra kans in de winactie!

Disclaimer: Dit artikel is geschreven samen met Tom van TomOutdoor. De winactie is tot stand gekomen in samenwerking met 2sur5 en Boerderij Dichtbij.

DI je graag mee doen aan de winactie? Check hier. Ben je helaas niet de winnaar of sowieso benieuwd naar het mogelijke aanbod? Check dan Boerderij Dichtbij en 2SUR5!

Meer activiteiten in Nederland?

~ Fietsen over de Hoge Veluwe

~Slapen in een boomhut

20 gedachten over “Winactie: Op avontuur bij Boerderij Dichtbij & 2SUR5”

  1. Hey wat grappig! Ik ben hier ook een keer geweest! We hadden een bijeenkomst van Randstad en toen heb ik hier ook over dat parcours gelopen! Super grappig! Ik was de eerste die ging en super snel aan de overkant, iedereen verbaasd haha. Leuk om dit weer terug te zien 🙂

  2. ik vind het een mooie locatie, er lijkt echt aan alles gedacht. En super verzorgd. maar op dit moment ben ik niet echt bezig met een uitstapje met een grote groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge