Al jaren ben ik op zoek naar de ideale herbruikbare fles en ik kom hem naar niet tegen. De één is te groot, de ander lekt en de volgende past niet in mijn tas. Toen ik een bericht kreeg van Flaske of ik de herbruikbare fles wilde testen, zei ik daarom meteen JA! Nu heb ik de fles inmiddels enige tijd geprobeerd en wil ik met jullie mijn mening delen.

De gedachte

Flaske is niet zomaar een herbruikbare fles maar een zero waste fles. Flaske heeft als missie het verminderen van plastic afval, bewustwording daar over en het redden van de oceanen. Door een herbruikbare fles te gebruiken op reis, kun je hier zelf aan meewerken. Ik vind dit een fijne gedachte en daarnaast is alles handgemaakt in Nederland. Reizen is en blijft leuk maar daarbij is het wel belangrijk om rekening te houden met het milieu en daarom vind ik het goed dat er een initiatief zoals Flaske bestaat.

Het design

Er zijn maar liefst 30 designs die je kunt kiezen, zelf koos ik voor de Marmer Skype omdat ik gek ben op marmer en blauw een fijne opvallende kleur vindt. Deze fles heeft een inhoud van 500 ml en is daarmee ideaal voor op reis of tijdens een wandeling. In combinatie met de karabijnhaak kun je de fles eenvoudig aan jouw tas of een ander voorwerp hangen. Zelf vind ik het ideaal wanneer je gaat fietsen of wandelen. Zo heb je je handen vrij maar heb je het water altijd bij de hand.

Flaske

Mijn ervaring met Flaske

Tijdens mijn weekend naar Friesland heb ik de herbruikbare fles echt kunnen testen. Ik gebruik hem al veel in huis maar op reis testen is natuurlijk pas echt een test. De fles neem je eenvoudig mee in een rugzak of hang je aan een ander stuk bagage. Tijdens wandelingen vind ik het fijn om altijd voldoende water mee te nemen, dat kan met het Flaske zeker weten. Wat ik vooral fijn vind ik dat de fles koel blijft en dus ook het water in de fles niet warm wordt, ook al ligt deze enige tijd in de zon. Verder kun je er ook warme dranken in doen zoals thee en koffie. Zo kun je onderweg genieten van een lekkere warme drank. Het is echt lange tijd warm, na twee tot drie uur is de thee nog steeds warm. Het enige nadeel vind ik dat het niet fijn is om thee of koffie uit de fles te drinken door de kleine hals. Daarom namen wij wel losse bekers mee voor de warme dranken.

Flaske

Het is enorm fijn dat je dus maar één fles nodig hebt voor warme en koude dranken. Zo hoef je onderweg niet met verschillende flessen te slepen. Ik zou de flessen van Flaske aan iedereen aanrader. De designs zijn leuk en het praktische nut is groot!

Flaske

Beoordeling

Snelheid levering 
Gebruiksgemak 
Warm houden dranken 
Kwaliteit product 
Prijs

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gekregen producten. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij ook een Flaske willen hebben? Welke eisen heb jij voor een fles? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Drone op reis

~ Handige apps voor op reis

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Review: Flaske: de ideale herbruikbare fles!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge