Een drone op reis is natuurlijk geweldig, zelf vind ik het altijd prachtig om beelden te bekijken van drones. De foto’s zijn vaak extra speciaal door het zicht van boven. Heel leuk is dus om een drone op reis mee te nemen. Natuurlijk zitten er een aantal regels aan verbonden die ik al eens eerder op een rijtje heb gezet.

Goede drone voor op reis -drone op reis

Unieke beelden maken

Met een drone met camera kun je echt unieke beelden maken. Doordat je natuurlijk vanuit de lucht een foto maakt, heb je echt een uniek beeld. Een goede selfie op sommige plekken is lastig maar met een drone krijg je alles er in één shot op. Daarnaast is het erg tof om met zo’n apparaat te kunnen vliegen, je voelt je echt een piloot. Heel belangrijk is wel dat ieder land andere regels heeft dus zorg dat je deze altijd naleest voordat je vertrekt.

Goede drone voor op reis - drone op reis

Groepsfoto

Ontzettend goed is dat je heel gave groepsfoto’s kunt maken. Op veel plekken is het lastig om een hele groep in één foto te krijgen. Soms sta je bij een afgrond en soms is er simpelweg niet zoveel ruimte om een mooie bezienswaardigheid op de foto te zetten. Een drone kan daarom geweldig goed fungeren als een camera. Je vliegt hem naar de goede positie en klik, je hebt een ontzettend unieke groepsfoto.

Goede drone voor op reis - drone op reis

Grootsheid in beeld brengen met een drone

Verschillende plekken op de wereld zijn zo mooi en groots, zoals de Niagara Falls of de jungle in Indonesië. Vaak krijg je met een normale camera niet de grootsheid van een plek op beeld. Het is lastig om te laten zien hoe groot een gebied is. Maar met een video vanuit de lucht kun je ontzettend goed laten zien hoe groot een natuurgebied is. Vliegen door de Grand Canyon geeft je een heel ander beeld dan een statische foto vanaf beneden.

Disclaimer: Dit blogbericht is ontstaan met behulp van inspiratie vanuit derden. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij een drone op reis willen gebruiken? Welke mogelijkheden zie jij voornamelijk? Laat het ons weten in de reacties!

Meer informatie?

~ Review

~ Regels

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Drone op reis: alle mogelijkheden op een rijtje!”

  1. Oh dat lijkt me echt fantastisch om een keer te doen en een drone mee te nemen/daar te regelen. Die travel Instagrammers die op het strand liggen en dat de drone dan steeds verder weg omhoog gaat. Zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge