Een powerbank op reis is voor mij tegenwoordig onmisbaar geworden. Je wilt altijd even overal je telefoon gebruiken en dat lukt niet altijd. Na een lange dag reizen kan je niet overal opladen en wordt het een probleem. Daarom ben ik zelf echt een enorme fan van powerbanks. Vandaag deel ik mijn ervaringen met powerbanks en daarnaast vertel ik waarom ik ook altijd gebruik maar van goed beschermende telefoonhoesjes op reis.

powerbank op reis

Powerbank – meer batterij op reis

Door de verandering dat je overal tegenwoordig 3G hebt in Europa, navigeer ik vaak met mijn telefoon. Dit is natuurlijk ideaal maar helaas gaat daardoor wel mijn telefoon een stuk sneller leeg dan gebruikelijk. Daarom neem ik altijd een powerbank mee, omdat mijn telefoon altijd en overal op te kunnen laden. Een powerbank is een externe batterij waarmee je jouw telefoon in mum van tijd kunt opladen. Enorm handig dus, daarnaast heb ik ook vaak mijn boarding pass op mijn telefoon staan en je wilt niet dat je ineens zonder batterij komt te staan.

telefoon gebruik - powerbank op reis

Goede bescherming op reis

Naast mijn powerbank neem ik ook altijd mijn telefoon mee met een goed beschermend hoesje eromheen. Op reis laat ik mijn telefoon namelijk vaker dan ooit vallen want ik heb altijd mijn handen vol. Daarnaast komt je telefoon op reis in aanraking met stof, zand, water en andere beschadigende materialen. Daarom vind ik Samsung Galaxy S9 hoesjes een absolute must. Meestal kies ik voor een siliconen of softcase hoesje maar als ik op reis ben kan ik ook voor een bookcase gaan. Dan heb ik namelijk ook altijd mijn ID-kaart en pinpas bij de hand.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Gebruik jij een powerbank op reis? Wat vind jij de belangrijkste reden om een powerbank te gebruiken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ VPN op reis

~ Apps voor op reis

9 gedachten over “Powerbank op reis, absoluut onmisbaar voor mij!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge