Reizen in jouw interieur, zelf vind ik het ontzettend belangrijk dat je in mijn interieur terug ziet dat ik van reizen houd. De mooie foto’s uit allerlei verschillende landen maar ook unieke souvenirs en dergelijke. Om het helemaal compleet te maken, heb ik ook graag kussentjes voor in de tuin die mij herinneren aan reizen.

Niet altijd op reis

Het is helaas de waarheid dat het niet realistisch is om altijd op reis te zijn. Daarom is het ook fijn om een eigen plek te hebben in Nederland (of welk ander land dan ook) waar je je fijn voelt. Zelf heb ik dat in het mooie Delft en ben ik hier helemaal op mijn plek. Mede doordat ik in en om mijn huis allerlei reisherinneringen heb staan. Waaronder leuke sierkussens, die mij herinneren aan mooie reizen.

Naast mooie kussens kun je genieten van een fijne hangmat, met een handige hangmatstandaard is deze voor elke tuin geschikt. Zo kun je ultiem geniet als je niet op reis bent.

Vakantiegevoel thuis - kussentjes voor in de tuin

Reizen in en rond je huis

Mijn manier van herinneringen levendig houden is het laten zien, foto’s van reizen in huis hangen en mooie souvenirs in huis te plaatsen. Maar ook rondom het huis in de tuin of op het balkon kun je hier mee spelen. Zoals het ophangen van een mooi canvas of het neerzetten van beeldjes. Voor mij is dat echt het gevoel van thuiskomen en genieten van hoe mooi de wereld is. Wat voor soorten herinneringen hang jij graag op in en rond jouw huis?

kussentjes voor in de tuin

De leukste kussentjes voor in de tuin

Zelf ben ik enorm gek op dit soort kleurrijke geborduurde kussentjes die mij herinneren aan reizen in bijvoorbeeld Marokko of Ghana. Maar iedereen heeft natuurlijk een andere voorkeur. Zo kun je ook gek zijn op kussens met franjes wat weer meer een Ibiza vibe geeft. Het leuke van kussens is dat je ze ook geregeld kunt vervangen zonder dat je meteen het hele interieur hoeft te vervangen. Ronde kussens zorgen voor een leuke Oosterse stijl en strakke kussens weer voor een Scandinavische invloed.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij ook kussentjes voor in de tuin die je herinneren aan reizen? Welke soorten kussentjes vind jij leuk? Laat het ons weten in de reacties!

Meer huis tips?

~ Toffe posters in huis

~ Foto op hout laten printen

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “Reizen in jouw interieur: de leukste kussentjes voor in de tuin”

  1. Nou! Dat is sterk, wij hadden hele mooie kussentjes gekocht in Dubai (lijken heel erg op die uit jouw artikel. Een beetje patchwork achtig met kleurtjes en ook spiegeltjes). Nu je het zegt vraag ik mij af waar die gebleven zijn. Ik ben momenteel weer mijzelf aan het opjagen om op te gaan ruimen. Is wel weer een ding. Zo stom dat ik dat niet doe met slecht weer. Want met mooier weer is de drempel weer veel hoger.
    Rory onlangs geplaatst…Van opruimen van je overtollige spullen naar het opruimen van je leven…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge