Wil jij het reizen in huis halen? Dat kan op verschillende manieren! Vandaag deel ik mijn idee om reisposters op te hangen en zo een hele gave stijl te ontwikkelen in huis. Zo heb je ook tijdens de momenten dat je in Nederland bent, weer genoeg inspiratie en herinneringen in huis.

Reizen in huis

Verhuizen

Toen ik ging verhuizen wist ik meteen, ik wil een aantal mooie posters in mijn nieuwe huis. Om zo de reizen in huis te halen en ook thuis helemaal ondergedompeld te worden in de reizen die ik heb gemaakt. Je kunt bij het kiezen van een kleur voor op de muur al rekening houden met de posters maar zelf heb ik eerst een toffe kleur voor op de muur gekozen voordat ik mijn posters heb gekozen.

Reizen in huis

Reisposters kiezen

Je kunt natuurlijk eigen gemaakte foto’s kiezen, maar de reisfoto’s op de website van Desenio zijn ontzettend mooi. Het was even zoeken want er was zoveel keus, het was bijna overweldigend. De posters die ik gekozen heb zijn; Calm beach in Miami, Skogafoss view, Pink tram en Göteborg. De keuze is hierop gevallen omdat dit allemaal plekken zijn waar ik geweest ben en fijne herinneringen aan heb. Miami beach was mijn eerste reis buiten Europa en ik was meteen verliefd op Florida. Skogafoss is een gigantische waterval op IJsland waar ik twee keer ademloos naar heb staan kijken. De Pink tram is in Lissabon, een mooie stad die ik zeker zou aanraden. En in Göteborg heb ik natuurlijk een half jaar gestudeerd dus die stad zit sowieso in mijn hart.

reizen in huis desenio

De positie bepalen

Dan heb je de reisposters en lijsten binnen en begint het moeilijkste gedeelte, naar mijn mening, de positie bepalen. In mijn huis was ik van plan de posters boven de bank te hangen, dat leek mij mooi. Maar hoe hang je de posters dan op? Alles in een rijtje naast elkaar, onder elkaar, speels of parallel? Er zijn zoveel opties, waardoor ik een beetje keuzestress kreeg. Gelukkig kwam er een vriend eten en hebben we toen samen naar de compositie gekeken en zo zijn we uiteindelijk op dit eindresultaat gekomen. Inmiddels hangt het er enkele dagen en ben ik ontzettend blij met de positie.

Mijn ervaring

De posters en lijsten van Desenio komen heel netjes aan en zijn goed verpakt. Het is erg eenvoudig om de lijsten en posters te combineren dus je kunt later ook nog van poster of lijst wisselen. Zelf heb ik de lijsten opgehangen met Tesa klevende spijkers, dus heb ik niet eens hoeven boren. Dat is een fijne tip voor als je in een huurhuis woont.

Totale beoordeling: 
Snelheid levering 
Gebruiksgemak 
Snelheid ophangen 
Kwaliteit product 
Prijs

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Hoe zou jij reizen in huis halen? Doe je dat ook door middel van posters of schilderijen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer wooninspiratie?

~ Keuken make-over

~ Raamdecoratie aanpassen

Bewaren op Pinterest?

6 gedachten over “Reizen in huis halen? Ga voor deze prachtige reisposters”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge