Doordat we veel thuis zijn door de reisbeperkingen, zijn er andere zaken waar ik al jaren zin in had en nu eindelijk tijd voor had. Zoals onze Keuken make-over en dat is inmiddels gelukt. Wij wonen in een huurwoning dus kunnen niet zoveel veranderen aan de keuken helaas, maar de kastjes schilderen en andere handgrepen maken al een wereld van verschil.

Keuken make-over: kastjes schilderen

De kastjes verven maakt in veel gevallen een groot verschil. Het nadeel is dat je moet schuren en verschillende lagen verf moet aanbrengen maar met Histor keukenkastjes verf is dat niet nodig. Hiermee kun je meteen beginnen en dat hebben wij dan ook gedaan. Je zit wel een aantal dagen zonder keukenkastjes maar uiteindelijk is het resultaat wat telt. Wij hebben alle kastjes binnen twee weken geschilderd en wij hebben nogal veel deuren (elf) en relatief weinig lades (vier).

Helemaal genieten van jouw “nieuwe” keuken? Een broodbakmachine kopen is een aanrader! Zo kun je heerlijk versgebakken brood eten wanneer je maar wilt.

Handgrepen veranderen

Naast het schilderen van de kastjes zelf, kun je ook echt een enorm verschil maken door de handgrepen te veranderen. Daarbij is het wel belangrijk om de juiste afmetingen te hebben. Wij hebben deurknoppen en dus maar een enkel gat voor een knop. Bij de grootste maat, namelijk handgreep 192 mm, heb je veel keuze uit allerlei handgrepen. Het is goed om de stijl van de nieuwe kleur keukenkastjes te matchen met de handgrepen. Zo kun je een mooi geheel creëren.

Keuken make-over

Tijd investeren in een mooi interieur

Momenteel mogen we toch niet op reis en heb ik dus veel vrije tijd over. Dat is inmiddels al een jaar zo en daarom ben ik steeds meer bezig met ons huis opknappen en een fijne make-over geven. Als reiziger ga ik natuurlijk het liefst gewoon op reis maar nu we deze tijd moeten uitzitten, wil ik mijn tijd nuttig besteden. Zo hebben wij de keuken een make-over gegeven.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening

Zou jij een keuken make-over overwegen? Woon jij in een koop of huurwoning? Laat het ons weten in de reacties!

Meer interieur?

~ Toffe posters in huis

~ Beamer voor thuisbioscoop

28 gedachten over “Keuken make-over geven in corona tijden [Interieur blog]”

  1. wat een budget vriendelijke en millieuvriendelijke manier om je keuken een make-over te geven. En je mag trots zijn op het resultaat! Het ziet er schitterend uit

  2. Wat een verschil he! Met wat schilderwerk en andere handgrepen, fantastisch! Wij zijn in de coronatijd ook meer in huis bezig, althans.. we geven meer geld uit door meer te laten doen.

  3. Wij zijn ons aan het oriënteren op een nieuwe keuken. Hebben vorig jaar een nieuwe wasmachine, vaatwasser en gasfornuis met oven gekocht. Die staan nu te shinen, dus nieuwe kastjes was een must….. Dat gaat dus nu ook gebeuren.

  4. De coronatijd is inderdaad een goede periode om wat dingen in je huis op te knappen! Wij hebben ook al veel opgeruimd en willen nu met de keuken aan de slag. De eerste stap is om de keukenkastjes op te knappen. Wij gaan ook een mooie kleur uitkiezen om te zien wat dat doet voor de keuken. Spannend!

  5. Ik heb vorig jaar ook veel in huis gedaan toen we veel binnen moesten blijven. Onze woonkamer hebben we ook aangepakt. Deze had ook net als jouw keuken ook veel houten meubels en fronten. Deze hebben wij ook lichter geverfd, zodat de ruimte meer rust uitstraalt. Het is ook erg mooi geworden.

  6. Het resultaat is erg mooi geworden vind ik! Zo zie je maar weer dat je met kleine veranderingen een nieuwe stijl kan bereiken. Zelf zou ik mijn keukenkastjes mat zwart willen verven. Dit zorgt naar mijn idee voor een strakke en moderne uitstraling die goed past bij ons interieur.

  7. Erg leuk om te zien hoe jullie je keuken een make-over hebben gegeven. Zelf ben ik ook aan de slag geweest de laatste maanden en ben voor een meer landelijke stijl gegaan. Veel hout en natuursteen heb ik kunnen verwerken. Het resultaat is mooi geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge