Doordat we veel thuis zijn door de reisbeperkingen, zijn er andere zaken waar ik al jaren zin in had en nu eindelijk tijd voor had. Zoals onze Keuken make-over en dat is inmiddels gelukt. Wij wonen in een huurwoning dus kunnen niet zoveel veranderen aan de keuken helaas, maar de kastjes schilderen en andere handgrepen maken al een wereld van verschil.

Keuken make-over: kastjes schilderen

De kastjes verven maakt in veel gevallen een groot verschil. Het nadeel is dat je moet schuren en verschillende lagen verf moet aanbrengen maar met Histor keukenkastjes verf is dat niet nodig. Hiermee kun je meteen beginnen en dat hebben wij dan ook gedaan. Je zit wel een aantal dagen zonder keukenkastjes maar uiteindelijk is het resultaat wat telt. Wij hebben alle kastjes binnen twee weken geschilderd en wij hebben nogal veel deuren (elf) en relatief weinig lades (vier).

Handgrepen veranderen

Naast het schilderen van de kastjes zelf, kun je ook echt een enorm verschil maken door de handgrepen te veranderen. Daarbij is het wel belangrijk om de juiste afmetingen te hebben. Wij hebben deurknoppen en dus maar een enkel gat voor een knop. Bij de grootste maat, namelijk handgreep 192 mm, heb je veel keuze uit allerlei handgrepen. Het is goed om de stijl van de nieuwe kleur keukenkastjes te matchen met de handgrepen. Zo kun je een mooi geheel creëren.

Keuken make-over

Tijd investeren in een mooi interieur

Momenteel mogen we toch niet op reis en heb ik dus veel vrije tijd over. Dat is inmiddels al een jaar zo en daarom ben ik steeds meer bezig met ons huis opknappen en een fijne make-over geven. Als reiziger ga ik natuurlijk het liefst gewoon op reis maar nu we deze tijd moeten uitzitten, wil ik mijn tijd nuttig besteden. Zo hebben wij de keuken een make-over gegeven.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening

Zou jij een keuken make-over overwegen? Woon jij in een koop of huurwoning? Laat het ons weten in de reacties!

Meer interieur?

~ Toffe posters in huis

~ Beamer voor thuisbioscoop

23 gedachten over “Keuken make-over geven in corona tijden [Interieur blog]”

  1. wat een budget vriendelijke en millieuvriendelijke manier om je keuken een make-over te geven. En je mag trots zijn op het resultaat! Het ziet er schitterend uit

  2. Wat een verschil he! Met wat schilderwerk en andere handgrepen, fantastisch! Wij zijn in de coronatijd ook meer in huis bezig, althans.. we geven meer geld uit door meer te laten doen.

  3. Wij zijn ons aan het oriënteren op een nieuwe keuken. Hebben vorig jaar een nieuwe wasmachine, vaatwasser en gasfornuis met oven gekocht. Die staan nu te shinen, dus nieuwe kastjes was een must….. Dat gaat dus nu ook gebeuren.

  4. De coronatijd is inderdaad een goede periode om wat dingen in je huis op te knappen! Wij hebben ook al veel opgeruimd en willen nu met de keuken aan de slag. De eerste stap is om de keukenkastjes op te knappen. Wij gaan ook een mooie kleur uitkiezen om te zien wat dat doet voor de keuken. Spannend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge