De corona tijd zorgt ervoor dat we steeds vaker en langer binnen moeten blijven. Maar het is hartstikke leuk om ook thuis bijvoorbeeld leuke avondjes te organiseren, gewoon met jouw huishouden natuurlijk. De Benq GV1 projector is daarvoor ideaal. Je kunt daardoor namelijk een thuisbioscoop creëren maar ook bijvoorbeeld reisfoto’s terugkijken.

Creëer een thuisbioscoop

Een thuisbioscoop creëren is ontzettend leuk in deze tijd, zeker omdat de bioscopen momenteel geheel gesloten zijn. Een leuke plek buiten of binnen kunnen je binnen enkele minuten omtoveren tot een bioscoop. Bij een normale beamer heb je vaak veel kabels en snoeren en heb je ook stroom nodig maar dat is bij de Benq GV1 projector niet nodig. De beamer kan maar liefst drie uur zonder stroom en dus kun je makkelijk een film kijken zonder stroom in de buurt te hebben. Naast de beamer heb je niets meer nodig aangezien de projector ook als luidspreker fungeert.

Benq GV1 projector

Haal reisherinneringen gezamenlijk op

Naast een leuke film kijken is het ook een handige manier om gezamenlijk reisherinneringen op te halen. Je kunt namelijk vanaf de laptop of telefoon ook foto’s op de projector laten zien. Als het straks weer mag, kun je je foto’s ook op deze manier aan je familie laten zien. Zo kun je met elkaar een heerlijk gezellige avond beleven. Een soort fotoboek maar dan groot en makkelijk mee te nemen. Maar voor nu, lekker reisfoto’s bekijken en verlangen naar het moment dat we weer het vliegtuig in kunnen stappen!

Benq GV1 projector

Makkelijk mee te nemen

Waar ik van te voren erg benieuwd naar was, is de compactheid van de beamer. Niet alle draagbare beamers zijn compact en ook daadwerkelijk makkelijk om mee te nemen. Maar de Benq GV1 projector is dat zeker wel! Hij weegt namelijk maar 708 gram, nog geen kilo dus. Verder krijg je ook een handig tasje om de projector makkelijk mee te nemen. Zelf neem ik graag alles in een compact tasje mee en dat is ontzettend handig. In mijn rugzak heb ik daarnaast nog voldoende ruimte om ook andere spullen mee te nemen zoals eten & drinken voor tijdens de film.

Benq GV1 projector

Mijn ervaring met de Benq GV1 projector:

Zelf heb ik nu een aantal weken de projector en ben ik nog steeds meer dan tevreden. Het is echt een hele fijne oplossing om toch nog leuke avondjes te organiseren maar dan gewoon binnenshuis. Wij kijken graag Wie is de Mol? via de beamer en kunnen zo extra goed genieten van de mooie landschappen die je hier altijd in tegenkomt. Verder vind ik de beamer erg gebruiksvriendelijk, je kunt hem namelijk makkelijk besturen en vervoeren. Een klein nadeel is misschien de luidspreker, als je buiten bent, dan is het niet altijd hard genoeg. Maar voor binnenshuis is het ruim voldoende. Het grootste voordeel vind ik dat je overal waar je maar wilt lekker op groot scherm kunt kijken. Wij hebben geen televisie op de slaapkamer en kunnen op deze manier toch een heerlijke avond film kijken vanuit bed.

Het instellen van de beamer is erg makkelijk, je kunt het binnen één minuut doen. Zo kun je hem eenvoudig meenemen naar allerlei plekken. Doordat het bovenste gedeelte kantelbaar is, heb je altijd de goede hoek voor de projector op de muur of het scherm.

Disclaimer: Dit product heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij ook de Benq GV1 projector willen gebruiken voor een filmavondje? Welke reisprogramma’s kijk jij graag in deze corona tijd? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reisgadgets?

~ Drone op reis

~ Koffer met ingebouwde oplader

Bewaren op Pinterest?

18 gedachten over “Benq GV1 projector: creëer een thuisbioscoop en meer!”

  1. Als reisprogramma kijken wij naar Tom Waes al blijft hij nu gewoon in België, zijn programma’s zijn altijd leuk en deze beamer lijkt me super leuk. Het doet me denken aan de oude diaprojectoren van vroeger!

  2. • Wat een leuk deze, wij zelf zouden hem kopen voor op ons slaapkamer. Gewoon omdat een tv te veel plaats zou in nemen en met deze is het gewoon idiaal.
    Nu kijken we vooral veel naar Netflix, is echt super. Vooral omdat er veel serie’s er op zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge