Helaas mogen we nog niet op reis en kunnen we er vanuit gaan dat dat ook nog even niet mag. Daarom kunnen we het beste de wereld in huis halen. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om thuis een werelds gevoel te hebben maar vandaag ga ik in op de mooie posters van DESENIO. Dus haal de wereld in huis met deze tips!

haal de wereld in huis

Haal de wereld in huis

Een toffe collectie van natuur posters achter de bank, of toch bestemmingen die op je bucketlist staan boven de computer. Je kunt zelf kiezen waar jij behoefte aan hebt, want iedereen is natuurlijk gek op een ander deel van de wereld. De poster van het zwarte strand vind ik echt te gek, zelf ben ik meerdere keren op een zwart strand geweest en het is echt indrukwekkend. Met die poster boven mijn computer, weet ik niet of ik überhaupt nog aan werken toe zou komen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een poster te nemen van een bestemming die je binnenkort zou gaan bezoeken, zo kun je nog steeds een beetje op die plek zijn.

Yucatán rondreis

Thuis zitten & werken

Normaliter werk ik altijd thuis, maar toch voelt het nu anders. Geregeld ga ik op reis en werk ik vanaf mijn bestemming. Soms vanuit Bali, soms Mexico en soms vanaf de Veluwe. Ik geniet daar ontzettend van en dat maakt het thuis werken dan ook meteen weer goed. Maar nu is er nog geen uitzicht wanneer ik weer op reis kan gaan. Daarom wil ik de wereld in huis halen, zodat ik minder behoefte heb om weer op reis te gaan. En zodat het minder vervelend wordt dat we voorlopig niet op reis kunnen gaan. Belangrijk is om de regels van de Rijksoverheid over reizen goed in de gaten te houden.

Kwaliteit van de posters

De kwaliteit van de foto’s van DESENIO is ontzettend hoog. Je kunt alleen maar mooie en hoge kwaliteit foto’s kiezen voor op de posters. Naast foto’s zijn er ook ontzettend veel illustraties waaruit je kunt kiezen, zoals een skyline van New York of de contouren van een andere stad. Zelf vind ik het ontzettend belangrijk dat een poster van hoge kwaliteit is, anders verdwijnt die bij mij al snel weer naar zolder. De designs van DESENIO zijn tijdloos en je kunt ook eenvoudig de posters vervangen wanneer je daar behoefte aan hebt. Als we weer mooie reizen mogen maken, kunnen er weer nieuwe posters van deze bestemmingen komen.

Disclaimer: De afbeeldingen in dit artikel zijn eigendom van Desenio. Ik deel niets anders dan mijn persoonlijke mening.

Haal de wereld in huis, welke posters spreken jou aan? Heb jij ook zin om weer op reis te gaan? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reisinspiratie?

~ Rondreis IJsland

Gratis doen op Ibiza

~ Tips op Malta

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “Haal de wereld in huis: nu we niet mogen reizen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge