Mede door de afgelopen periode met corona, ben ik mij steeds meer gaan beseffen dat het geweldig is om mooie herinneringen in levendig te houden. Als je niet op reis kunt, dan is het ontzettend leuk om herinneringen wel in huis te hebben. Zo ben ik toch op reis geweest, zelfs in de tijd van de lockdown. Daarom deel ik graag alles over het hebben van herinneringen in huis.

Herinneringen in huis

Foto op hout

Een toffe foto op hout is een goede herinnering in huis. Heb je een stoer interieur? Dan past een foto op hout daar perfect bij. Het is echt een geweldige manier om je huis op te fleuren. In mijn geval met een foto van een tempel in Thailand. Een unieke foto die op hout echt heel goed overkomt. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de grenzen van de verschillende houten platen, het is niet fijn als hierdoor de foto anders uitkomt.

Herinneringen in huis

Foto op canvas: herinneringen in huis

Naast een foto op hout is het ook een optie om een foto op canvas in huis te nemen. Canvas oogt voor mijn gevoel een stuk fijner en zachter dan een foto op hout. Herinneringen in huis op canvas, zijn voor mij dus vooral liefdevolle en mooie herinneringen. Zoals deze locatie in Marokko, Aït-Ben-Haddou, een locatie waar veel films geschoten zijn. Verder heb ik ook nog een canvas van de noorderlicht in huis en van een mooie wandeling op Ibiza. Het is voor mij dus echt een manier van het levendig houden van mooie reisherinneringen.

cadeaus voor iedere reiziger

Reisherinneringen levendig houden

Het is natuurlijk tijdens een reis enorm genieten maar ik ben de laatste tijd steeds meer bewust van het feit dat het daarna ook enorm genieten is. Je kunt terugkijken op mooie momenten, locaties en fijn gezelschap. Daarom vind ik het ontzettend belangrijk om in mijn huis voldoende reisherinneringen te hebben. Welke herinneringen wil jij altijd bij je houden?

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij herinneringen in huis in de vorm van foto’s? Ben jij gek op canvas of op hout? Laat het ons weten in de reacties!

Meer interieur?

~ Raamdecoratie

~ Keuken make-over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge