Je gaat naar Bordeaux en bent op zoek naar een goedkoop en fijn hotel. Dat was ook mijn idee, ik zocht een goedkoop maar fijn hotel. We gingen een low-budget weekendje naar Bordeaux, dus ook het hotel moest low-budget zijn. Mijn hotel tip Bordeaux is het Ibis Budget Bastide hotel.

Bereikbaarheid

Hotel tip Bordeaux

Het hotel is supergoed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt vanaf Gare du Jean (centraal station) met de bus rechtstreeks naar Stalingrad. Stalingrad ligt op zo’n 5 minuten lopen van het hotel. Vanaf Stalingrad duurt het ongeveer 5/10 minuten om in de binnenstad te komen met de tram. Het hotel ligt aan de andere kant van de Pont de Pierre, maar toch ben je super snel in het centrum en bij het centraal station. Je kunt naar de Pont de Pierre lopen in ongeveer 5 minuten. Je kunt Ibis Budget Bastide meteen boeken via deze link.

De kamer

Aangekomen op onze kamer zijn we blij verrast. De kamer is groot en lekker praktisch ingedeeld. Je kunt makkelijk alle spullen kwijt en hebt alles wat je nodig hebt. Er is zelfs een derde bed aanwezig, mocht je met drie mensen op stedentrip willen. Je hebt een kapstok, een televisie, een klein bureau en een stoel. Verder kun je vanuit het bed alle lichten bedienen en hoef je dus niet meer uit bed om het licht uit te doen.

De badkamer van deze hotel tip Bordeaux

De kamer is erg praktisch ingedeeld en de badkamer dus ook. Eigenlijk kun je niet echt spreken van een “badkamer”. De douche, het toilet en de wasbak zitten namelijk allemaal los van elkaar. Het voordeel is dat je direct in je kamer je tanden kunt poetsen en dat je rustig naar de wc kunt als er iemand aan het douchen is.

Het hotel

Het hotel ligt naast het Ibis hotel Bastide, dus je hebt een normale versie en een budget versie naast elkaar. Tevens beschikt het hotel over een eetzaal, waar je ’s ochtends kunt ontbijten (indien je dit bijgeboekt hebt). Je kunt ook, zoals wij gedaan hebben, broodjes halen bij de Carrefour. De supermarkt zit namelijk op nog geen 20 meter van het hotel af en je kunt hier dus makkelijk iedere ochtend verse broodjes halen. In de lobby vind je nog een koffie automaat, snoep & snacks en een frisdrank automaat. Wij hebben €41,50 per nacht betaald voor twee personen. Ibis Budget Bastide is dus echt geschikt voor een low-budget weekendje weg!

Disclaimer: In dit artikel heb ik een affiliate link geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Zou jij in dit hotel willen verblijven? Heb jij een andere hotel tip Bordeaux voor ons? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Bordeaux?

~ Wat te doen in Bordeaux!

– Praktische informatie

~ Restaurant tip in Bordeaux

3 gedachten over “Hotel tip Bordeaux: Ibis budget Bastide”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge