Het wintersportseizoen staat voor de deur en dat betekent dat ik mij alweer klaarmaak voor het nieuwe seizoen. De ski’s laten waxen en zelf op zoek naar nieuwe leuke kleding voor dit jaar. Het is altijd weer zoeken naar de leukste kleding maar dit jaar is het niet moeilijk, er is namelijk iets leuks… De Hunkemöller komt met een ski collectie! De HKMx Ski collectie is speciaal bedoeld voor vrouwen die in stijl de berg af willen glijden. Vandaag vertel ik je er alles over en ga ook jij deze winter in stijl de berg af.

Wintersport in Monts Jura

Wintersportkleding

Zelf vind ik het erg belangrijk om goede kleding te hebben op de wintersport. Je wilt het niet koud hebben en er tevens leuk uit zien. Een combinatie van praktisch en mooi is vaak lastig te vinden. Soms ben ik jaren op zoek naar een goede skibroek of ski-jas en als ik die eenmaal heb gevonden, ben ik blij! Meestal gebruik ik hem dan meerdere seizoenen. Daarnaast vind ik het altijd leuk om niet hetzelfde aan te hebben als iedereen, een uniek item is daarom ook een belangrijk onderdeel.

De HKMx Ski collectie

We kennen de Hunkemöller natuurlijk allemaal van de bh’s en dergelijke, waar ik zelf al jaren blij mee ben. En toen ik hoorde over deze HKMx Ski collectie was ik meteen enthousiast. Het kan niet anders dan goed zijn! In de collectie zijn er: twee ski-jassen, twee skibroeken, een skioveral, een muts, handschoenen, een thermoshirt en een thermobroek. Eigenlijk een complete outfit dus die je kunt scoren. De HKMx Ski collectie heeft grofweg twee kleuren: zwart en wit. Superfijjn want de items zijn dus goed te combineren. Daarnaast kun je het natuurlijk ideaal combineren met een goede sport BH die je wel nodig hebt tijdens het skiën.

wintersport naar Oostenrijk

Wintersport kleding voor wie?

Helaas moet ik alle mannen die dit lezen teleurstellen… de lijn is alleen voor vrouwen ontwikkeld. Maar daarnaast is er geen onderscheid voor wie de HKMx Ski collectie is bedoeld. Het is een fijne lijn voor beginners om het skiën te ontdekken, deze stijlvolle items geven je sowieso een boost. Maar voor gevorderden is het ook supertof om in stijl de berg af te gaan. Persoonlijk kijk ik nu al uit naar het moment dat ik in deze outfit de berg af kan razen, genieten!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij de HKMx Ski collectie ook willen proberen? Welk item lijkt jou het leukst? Laat het ons weten in de reacties!

Meer wintersport?

~ Willingen in Duitsland

– Kirchberg in Oostenrijk

~ Hemsedal in Noorwegen

2 gedachten over “HKMx Ski collectie: in stijl de piste af deze winter!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge