Eén van je vrienden is jarig, je vriendin of je broer… maar wat geef je ze dan? En ze houden van reizen. Vandaag deel ik vijf ideale cadeaus voor iedere reiziger. Want wat doe je iemand cadeau die het liefst constant op reis is?!

Een waterdichte tas €5-10

De tas die je overal mee naartoe kunt nemen. Tijdens een gave duiksessie of een ruige kanotocht, deze tas houdt al het water tegen. Zo kun je altijd jouw camera meenemen en overal foto’s van maken maar geen waterschade oplopen. De tas van 5 liter is aan te raden, je kunt er makkelijk twee portemonnees, telefoons en een camera in kwijt en toch is de tas niet al te groot. Het beste kun je deze tassen op vakantie kopen, zo kochten wij er één voor nog geen €3 in Thailand. In Nederland ligt de prijs iets hoger, maar nog steeds een leuke prijs voor een cadeautje.

cadeaus voor iedere reiziger

Een scratchmap €15-20

Hoe gaaf is het voor iedere reiziger om landen af te vinken? Vaak doe je dat al in je hoofd maar het is helemaal gaaf om het in het echt te doen. Dan is een scratchmap ideaal, ben je in een land geweest? Dan kun je hem uitkrassen en zo wordt (als het goed is) jouw kaart steeds kleurrijker. Er echter zijn verschillende soorten scratchmaps: donkere, lichte, grote of kleine, kies er eentje die bij de jarige past. Je kunt een scratchmap bijvoorbeeld bij Bol.com kopen.

Een powerbank €10-20

Iedere reiziger wilt natuurlijk altijd online zijn, even een leuke selfie delen of een mooie landschapsfoto op Instagram plaatsen. Maar als je lang reist, kan het zijn dat je niet overal een stopcontact tot jouw beschikking hebt. De ideale oplossing? Een powerbank! Altijd de mogelijkheid om op te laden en een extraatje? Altijd een zaklamp! Mijn powerbank komt van GSMoplader en bevalt goed!

Een kurkprikbord van de wereld €30-40

Dit kreeg ik een aantal jaar geleden zelf voor mijn verjaardag en het is echt gaaf! Een kurkbord van de wereld, voor op de muur. Je kunt er met pinnen aangeven waar je heen bent geweest of waar je graag heen wilt. Het is dus echt eentje in het lijstje cadeaus voor iedere reiziger! Het is wel een cadeau dat aan de duurdere kant is, maar zeker als vrienden gaan samenwonen of verhuizen is het een leuk cadeau voor in de nieuwe woning.

Een gave paspoort hoesje €5-15

De meeste reizigers hebben vaak hun paspoort nodig en dus is het wel leuk als deze er flitsend uit ziet. Je hebt hoesjes in alle soorten en maten en met allerlei prints. Het is natuurlijk leuk om iets uit te zoeken wat bij de jarige past, dus ga langs verschillende winkels en kies een leuke. Welke ik het leukst vind? Mijn eigen! De wereld op mijn paspoort, dus ga vooral naar Donner in Rotterdam.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Weet jij nog leuke cadeaus voor iedere reiziger? Wat zou jij zelf willen krijgen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Hoe overleef je de winter?

– Vijf elektronica die ik altijd meeneem op reis

~ Auto huren in het buitenland? Mijn tips!

24 gedachten over “Vijf ideale cadeaus voor iedere reiziger!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge