Een weekendje met vrienden naar de Veluwe, het zoeken van een geschikte accommodatie duurt niet lang. Want we stuiten al snel op het Zen Holiday Home in Ermelo en het blijkt een schot in de roos. Daarom deel ik vandaag deze accommodatie tip Veluwe, vooral een aanrader met een gezin, familie of kleine vriendengroep.

Buitenplaats Beekhuizen

Bereikbaarheid

Vanuit Rotterdam is het 106 kilometer rijden en ben je dus ongeveer 1 uur en 15 minuten bezig. Helaas door alle files deden wij er langer over dus zou ik aanraden om voor 4 uur of na 6 uur te vertrekken. Het laatste stukje is lastig omdat het huisje op een vakantiepark ligt maar van de eigenaresse hadden we een duidelijke omschrijving gekregen. En zo hadden we binnen twee uur ons huisje gevonden. Verder ben je vanuit het huisje binnen 5 minuten in het centrum van Ermelo en Harderwijk. Je kunt dus altijd nog boodschappen doen of een leuk avondje uit hebben.

huisje ermelo

Het huis

Het huis is geschikt voor vijf personen, er is één twee persoonskamer met twee losse bedden, een twee persoonskamer met een twee persoonsbed en een kamer met één een persoonsbed. Daarnaast heb je een ruime eettafel en een leuke zithoek. Je kunt ervoor kiezen om zelf bedlinnen mee te nemen maar ook van het huis te huren. Alles was prachtig schoon toen wij aankwamen en we konden dus meteen onze intrek nemen. Er was een radio aanwezig dus we hebben veel muziek geluisterd. Een belangrijk punt is dat er geen televisie is, heerlijk! Verder zijn er veel spelletjes die je gewoon kunt gebruiken en hebben we eigenlijk niets gemist tijdens ons verblijf.

De badkamer & keuken

De badkamer is modern en schoon, naar mijn mening ideaal voor een weekendje weg. Het is wel even passen en meten met vijf mensen die iedere ochtend moeten douchen, tanden poetsen, plassen en andere behoeftes hebben. Maar gelukkig hadden we chef Schema die dat allemaal in de gaten hield. De keuken is groot en van alle gemakken voorzien. Een klein nadeel is wel dat de koelkast niet goed sluit dus je altijd goed moet opletten dat je hem even goed dicht drukt. Een groot voordeel daarentegen was wel de vaatwasser, geen ruzie over de afwas.

De tuin

We hadden geluk met het weer want we hebben heerlijk veel in de tuin gezeten. Naast een mooi en modern huis is er namelijk ook een grote huis om het Zen Holiday Home heen. Met de twee strandstoelen kun je heerlijk zonnen en in de tuin is ook een barbecue aanwezig. Ook hebben wij de tuin gebruikt om ’s morgen lekker te sporten in de buitenlucht. De vijver maakt het helemaal compleet. Door het mooie weer hebben we zelfs ’s avonds nog tot laat buiten kunnen zitten en van de zomerse avonden kunnen genieten.

Klimbos Ermelo

De omgeving deze accommodtie tip Veluwe

In de omgeving kun je geweldig veel leuke dingen doen. Zo kun je een fiets huren en een mooie fietstocht maken. Wij fietsten ruim 30 kilometer en hebben zo een groot gedeelte van de omgeving mogen ontdekken. Verder heb je in Harderwijk veel activiteiten zoals bowlen, paintballen of midgetgolfen. In het centrum van Ermelo zijn er maar liefst vier supermarkten dus je hoeft niet verlegen te zitten om eten & drinken. Doordat we een eigen keuken hadden, hebben we eigenlijk geen restaurants in de buurt getest maar die zijn er zeker genoeg in de omgeving.

Prijs voor vijf personen exclusief ontbijt per nacht: vanaf €120 euro.

Disclaimer: In dit artikel heb ik affiliatie links geplaatst. Als je boekt via zo’n link, krijgt GlobeGirl daar een kleine bedrag voor. Dit gaat niet ten koste van de prijs die jij betaalt. Zo kan GlobeGirl zich blijven ontwikkelen.

Heb jij een andere accommodatie tip Veluwe? Zou jij in Zen Holiday Home verblijven? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Veluwe?

~ Klimbos Ermelo

~ Fietsen op de Hoge Veluwe

Bewaren op Pinterest?

8 gedachten over “Accommodatie tip Veluwe: Zen Holiday Home Ermelo”

  1. Het huisje ziet er goed uit en wat een prachtige plek is het! Fijn om te fietsen en te wandelen. En goed dat jullie een schema hadden voor de ochtend, dan loop je elkaar ook niet in de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge