De zomer is in volle gang en dat betekent dat we weer allemaal lekker op reis gaan. Ik ben momenteel in Kroatië en het is hier weer genieten. Maar voordat je op reis gaat, dan is het altijd zaak om de kast weer even te controleren. Welke kleding kan ik nog aan dit jaar? En welke kleding kan echt niet meer? Na deze check ga ik altijd met veel plezier naar de website van My Jewellery om weer aan te vullen wat nodig is. Want hier vind je de leukste kledingitems, accessoires en sieraden. In dit artikel deel ik mijn aanwinsten van deze zomer waar ik enorm blij mee ben! Zo kan ik modieus op reis deze zomer.

modieus op reis

Overslagjurk – €39,95

Vanaf het moment dat ik deze overslagjurk uitpakte, ben ik er verliefd op. Ik heb hem bijna iedere dag gedragen tijdens mijn vakantie in Kroatië. Dat is het heerlijke van overslagjurkjes, je kunt ze altijd even aantrekken over je bikini of ’s avonds tijdens een dinertje. De kleur is te gek en de stof is dun en daarom heerlijk tijdens de zomermaanden. Toen ik thuis kwam van mijn vakantie had ik meteen zin om meer van dit soort jurkjes te bestellen!

Zwart leren tas – €29,95 – modieus op reis

Waar ik ook naartoe ga, ik wil altijd een klein tasje mee op reis. Als je gaat vliegen om mijn paspoort, telefoon en oortjes in te bewaren. En als je eenmaal op bestemming bent om ’s avonds alleen de essentials mee te nemen als je uit eten gaat. Kortom een tasje is altijd handig. Deze is perfect voor mijn telefoon, zonnebril (&brillenkoker), autosleutel en pasjes. Voor mij echt een tas waar ik al maanden naar op zoek was.

Short – €29,95

Dit super leuke shortje is echt perfect voor de zomer. Je kunt hem met veel shirts combineren. Zelf heb ik hem gecombineerd met dit toffe Marrakesh shirt waar ook geel in zit. De stof is erg luchtig en daarom is het een fijne broek bij hoge temperaturen. Door de rits aan de zijkant sluit de broek mooi om mijn benen en billen. Hoewel ik normaal niet voor geel ga, vind ik dit echt een leuke toevoeging aan mijn collectie!

Playsuit – € 39,95

Strepen zijn weer helemaal in en ik vind dat niet vreemd. Strepen doen veel voor het figuur een deze playsuit is erg fijn. De stof is iets dikker dus je kunt hem ook in de herfst of lente gebruiken. Maar doordat de stof niet plakt, is het ook geen probleem hem ’s zomers te dragen. Ook droogt de stof snel en kun je dus ook na een strand bezoekje weer snel droog zijn.

modieus op reis

Gouden oorbellen – € 17,95

Hoewel ik tijdens de momenten langs het zwembad vaak geen oorbellen draag, is het wel leuk om buiten die momenten oorbellen te dragen. Deze gouden oorbellen geven mij meteen een vakantie vibe door de bedeltjes. Dit zijn namelijk een zeester en een pareltje. De ringetjes zijn precies een mooie grootte, niet te groot niet te klein. Ik vind het leuk dit te combineren met mijn andere gouden oorbellen in mijn tweede en derde gaatje. Zo ga je dus modieus op reis zonder dat je veel mee hoeft te nemen.

modieus op reis

Modieus op reis met dit badpak – €39,95

Normaliter ben ik echt een bikini type maar in een waterpark of als ik verbrand ben, baal ik soms dat ik geen badpak heb. En dat is nu opgelost, want dit badpak is heerlijk! Hij is mooi omsluitend en accentueert mijn vrouwelijke vormen. Daarnaast biedt het veel stevigheid bijvoorbeeld als ik van een glijbaan ga. Zelf ben ik echt heel erg verbaasd over mijn enthousiasme wat betreft het badpak en ga ik hem zeker volgend jaar weer gebruiken.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gekregen producten. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Ben jij ook altijd modieus op reis? Welke items zou jij ook graag aan je garderobe toevoegen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer mode op reis?

~ Zomer items 2018

~ Opblaas flamingo

Bewaren op Pinterest?

2 gedachten over “De leukste items voor deze zomer, modieus op reis!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge