De zomer is inmiddels al begonnen en we genieten allemaal lekker van de zon. Ik vind de zomer altijd heerlijk maar ik heb wel een altijd reisgadgets die ik deze zomer met veel plezier gebruik. Ik kwam op Ditverzinjeniet.nl en ik vond hier echt de leukste zomergadgets en inmiddels heb ik ze een tijdje geprobeerd en ben ik nog steeds tevreden. Vandaag deel ik daarom mijn top 3 reisgadgets voor deze zomer!

Dit verzin je niet - reisgadgets voor deze zomer
Dit verzin je niet  reisgadgets voor deze zomer

Nummer 3: Opblaasbare chillstoel – €15,95

Mijn eerste reisgadget voor deze zomer is deze WidgetWedge opblaasbare chillstoel. Ik vind het heerlijk om een boek te lezen op reis maar vaak heb je geen goede stoel om op te zitten. Het is ook weer zowat om een campingstoel mee te nemen want vaak heb je daar geen ruimte voor. Toen ik deze chillstoel tegenkwam was ik meteen enthousiast. Je kunt de stoel namelijk gemakkelijk meenemen op reis en vervolgens overal en nergens gebruiken. Op het strand kun je heerlijk zitten zonder problemen maar ook als je naar bijvoorbeeld een optreden gaat kijken kun je de stoel gebruiken. Een andere leuke optie is om de opblaasbare stoel mee te nemen naar een festival!

Review: Opblaasbare chillstoel 
Snelheid levering 
Gebruiksgemak op reis 
Tijdsbestek opblazen 
Kwaliteit product 
Prijs
Dit verzin je niet Dit verzin je niet

Nummer 2: Cool waterfles – €12,95

Het is echt heerlijk dat we de laatste tijd zulk goed weer hebben. Ik zit geregeld lekker buiten en natuurlijk ben ik op reis ook veel buiten. Daarom vind ik het altijd belangrijk om voldoende vocht binnen te krijgen. Met de XD Design Bopp Cool waterfles krijg ik altijd genoeg water binnen. Een groot voordeel vind ik dat de waterfles een hendel aan de bovenkant heeft. Daardoor kun je hem gemakkelijk aan je tas hangen of makkelijk vasthouden. In de waterfles heb je een koelelement dat je in de vriezer kunt leggen. Als je vervolgens de deur uit gaat kun je het koelelement in de fles doen en blijft het water lekker koud. De fles heeft een inhoud van maar liefst 700 ml water, als je hem twee keer vult en leegdrinkt heb je al de aanbevolen hoeveelheid water per dag!

Review: Koele waterfles 
Snelheid levering 
Gebruiksgemak op reis 
Waterdichtheid  
Kwaliteit product 
Prijs

Nummer 1: Flamingo floaty – €14,95 ~ reisgadgets voor deze zomer

Reisgadgets voor deze zomer? Een flamingo mag niet ontbreken! Deze flamingo zwemband gebruik ik dan ook met veel plezier. Tijdens mijn vakantie in Griekenland ben ik helemaal blij met mijn zwemband. In het zwembad kun je er heerlijk op drijven en een flamingo is ook nog eens super leuk. De zwemband zit in een klein compact pakketje waardoor ik hem makkelijk mee kan nemen op reis. Het is wel lastig om hem naderhand weer in dat kleine pakketje te krijgen maar daar krijg je ook handigheid in. Het opblazen van de flamingo gaat het makkelijkst met een pomp, dan ben je binnen enkele minuten klaar. Met je mond duurt het 10 tot 15 minuten maar daarna hoef je hem niet meer verder op te blazen!

Review: Flamingo 
Snelheid levering 
Gebruiksgemak op reis 
Tijdsbestek opblazen 
Kwaliteit product 
Prijs

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gekregen producten. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke reisgadgets voor deze zomer gebruik jij constant? Welke van deze reisgadgets zou jij willen gebruiken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Draadloze oplader op reis

– Voordelige handbagage koffer

~ 5 tips om vaker op reis te kunnen

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Top 3 reisgadgets voor deze zomer: mijn favorieten!”

  1. Leuke gadgets! Zelf heb ik een dopper, vind dat er weinig water in kan, maar handig is ie verder wel. Op reis koop ik meestal een grote plastic fles die ik zo vaak mogelijk bij vul (2 liter). Die flamingo is super gaaf! Misschien ook iets voor in Tunesië, alleen ben ik bang dat het zwembad dan in een keer vol is :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge