Als je vaak op reis bent dan is het heerlijk om te beschikken over de nieuwste en handigste gadgets. Zelf vind ik het altijd leuk om nieuwe dingen te proberen en toen ik een bericht kreeg van Draadlozeopladercenter was ik meteen enthousiast. Al eerder heb ik gehoord van deze mogelijkheid maar ik was in de veronderstelling dat mijn telefoon (iPhone 6) niet over deze optie beschikt. Maar niets is minder waar, want een draadloze oplader werkt wel met mijn telefoon en ik ben meer dan tevreden. Een draadloze oplader op reis is namelijk super handig.

draadloze oplader op reis

Mijn ervaring met een draadloze oplader

Zoals ik al schreef, was ik in de veronderstelling dat het niet mogelijk was met mijn telefoon. Ik heb namelijk een iPhone 6 en pas vanaf de iPhone 8 is dit een functie die je kunt gebruiken. Maar het blijkt dus geen probleem, je kunt namelijk in combinatie met een Qi ontvanger vrijwel iedere telefoon draadloos opladen. Dit is een kleine soort adapter die je in jouw telefoon stopt en vervolgens kan iedere telefoon gebruik maken van een draadloze oplader.

De Qi ontvanger is erg dun en daarom makkelijk toe te voegen aan je telefoon. Je merkt er vrijwel niets van als de ontvanger aan de achterkant van je telefoon zit. Daarbij heb ik deze houten draadloze oplader gekozen, die erg goed past bij mijn werkplekje. Hij laadt een stuk sneller op dan normaal en ik ben er erg enthousiast over. Als ik even een berichtje wil beantwoorden pak ik hem er even af en wanneer ik hem terug zet, laadt mijn telefoon weer verder op, ideaal!

Snelheid levering 
Gebruiksgemak 
Oplaadsnelheid 
Kwaliteit product 
Prijs

Een draadloze oplader op reis gebruiken

Een wireless charger is super fijn in het dagelijks leven maar ook op reis vind ik het te gek. Je kunt de oplader gewoon op het nachtkastje zetten en jouw telefoon altijd wanneer het nodig is even opladen. Daarnaast is het handig want zowel ik als mijn vriend kunnen de oplader gebruiken. Zo kun je hem om en om eventjes op de oplader leggen en heb je niet meer al die losse kabeltjes nodig. Voorheen zat mijn tas vaak helemaal vol met verschillende opladers en kabels maar nu is dat niet meer nodig. Ik vind het echt ideaal, helemaal omdat het ervoor zorgt dat mijn telefoon een stuk sneller is opgeladen dan normaal.

Je kunt een shoptegoed van €25 winnen bij Draadlozeopladercenter.nl om zelf ook een gave draadloze oplader uit te zoeken. Je kunt meedoen door het volgende te doen:

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet.
 • Like de Facebookpagina van Draadlozeopladercenter.nl
 • Like de Facebookpagina van GlobeGirl

De winactie loopt tot: 5 juni 2018, dus zorg dat je op tijd meedoet!

Disclaimer: Dit artikel is ontstaan in samenwerking met Draadlozeopladercenter.nl Ik deel echter niets anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij zo’n draadloze oplader op reis ook handig vinden? Waarvoor zou jij hem voornamelijk gebruiken? Laat het weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Tips & tricks voor een goedkope stedentrip

– Waar schijnt de zon wel?

~ Het nut van een powerbank op reis

80 gedachten over “Draadloze oplader op reis + WINACTIE [GESLOTEN]”

 1. Oehh, dat zou heel wat gedoe met stekkertjes en omvormers enzo schelen! We hebben aardig wat kabeltjes versleten tijdens onze reis. Deze draadloze oplader lijkt me echt ideaal!

 2. Zelf vind ik het ook heel handig om zonder al die draden je telefoon op te kunnen laden, en aangezien ik mijn oplader ben vergeten op m’n vorige vakantiebestemming zou dit goed van pas komen! 🙂

 3. ik ben een kampeerder en als zodanig dol op handige dingetjes die weinig plaats in nemen..sinds kort kampeer ik met elektra ( vond ik heel lang overbodig ) Dus is zou graag zo’n oplader willen !

 4. Gaaf! Graag! Zoooo handig!!!! Ik ben een kluns wat betreft het opladen van mijn telefoon! Op de 1 of andere manier krijg ik het altijd voor elkaar om een telefoon bij mij te hebben die ik niet kan gebruiken omdat de batterij (bijna) op is? En probeer dan maar eens je telefoon op te laden….
  Dus: dit zou DE gadget voor mij zijn?

 5. Dit is wel echt super handig om te hebben! De laatste lijkt het alsof mijn batterij altijd leeg is en ik vergeet bijna altijd mijn oplader mee te nemen. Ik zou dit ding echt gewoon standaard in mijn tas moeten hebben hahah.

 6. Heel erg handig om altijd bij je te hebben ook. Ook nu vanaf de Samsung8 weer niet iedere lader erop kan. Maar je n tussenstuk ertussen moet doen. Dat is zo klein dat je het makkelijk kwijt raakt. Als je dan je telefoon wilt opladen bij familie die een oudere versie hebben is dit dus de beste oplossing. Ik doe dus heel erg graag mee!

 7. Wat een mooie winactie, zo’n draadloze oplader komt zeer goed van pas dus ik loot graag mee! Ik volg GlobeGirl en Draadlozeopladercenter.nl via Facebook (Mooie Rooie).

 8. Erg handig! Vooral op festivals of op vakantie als er niet altijd een stopcontact in de buurt is. M’n batterij gaat pittig snel leeg dus die situatie heb ik vrij vaak. Daarnaast zijn al die kabels ook gewoon irritant. Ik doe zeker mee 🙂

 9. Dit lijkt me ook perfect om mee te citytrippen. Dan wil je niet te veel spullen meeslepen, maar wel bij kunnen laden. Dit zet je zo even neer als je ergens gaat zitten lunchen, ik zie het zitten!

 10. Dit lijkt mij echt ideaal voor op reis. Er zijn zo veel plaatsen dat je eigenlijk wel wilt opladen maar er eigenlijk even geen stopcontact in de buurt is of dat flexibel wilt blijven met je telefoon. Dit klinkt erg handig!

 11. Great pоst. I was checking constantly this blog and I am impressed!

  Very helpful info specially the last part 🙂 I care for such info a lot.
  I was lⲟoking for this particulaг informatiߋn for a long time.
  Thank yⲟu and best of luck.
  encrypt onlangs geplaatst…encryptMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge