Veel van mijn artikelen zijn gewijd aan budget en goedkope mogelijkheden om te reizen. Dat is eigenlijk in alles zichtbaar en daarom wil ik jullie ook graag voorzien van een budget tip op het gebied van handbagage. Daarom geef ik hier mijn budget tip handbagage koffer van het merk SININ.

Budget tip handbagage koffer

Het reizen met handbagage is sowieso al een stuk voordeliger. Je hoeft hier geen extra kosten voor te betalen en kunt je koffer altijd bij je houden. Zelf vind ik dat met al mijn elektronica zoals camera’s en mijn laptop ook altijd erg fijn. Zeker als je een stedentrip maakt binnen Europa voor een aantal dagen dan is het goed te doen met een handbagage koffer.

De afmetingen van de koffer

55 x 35 x 24 centimeter.

De koffer heeft precies de juiste maten voor een handbagage koffer. Je mag hem bij vrijwel alle maatschappijen gewoon als handbagage zonder enige kosten meenemen. Soms passen luchtvaartmaatschappijen de afmetingen aan, dus zorg dat je altijd voor vertrek de afmetingen nog even controleert. Verder weegt de koffer maar 2,4 kilo dus je hoeft je niet rot te slepen aan het gewicht.

Een harde of een zachte koffer als handbagage

Al jaren roep ik tegen iedereen, ik ga altijd voor een harde koffer. Tot ik eigenlijk meer begon te reizen en merkte dat een zachte koffer vaak een stuk handiger is voor de handbagage. Een budget tip handbagage koffer is daarom de zachte SININ No. 4 Black 55 centimeter. Het hebben van een zachte koffer als handbagage zorgt ervoor dat je vaak iets meer mee kunt nemen. Je hebt namelijk de mogelijkheid om meer te “proppen” wat je bij een harde koffer niet hebt. Het nut van een harde koffer is ook met name nodig bij het plaatsen van een koffer in het ruim. Dan houdt een harde koffer een stuk meer problemen tegen.

De prijs – budget tip handbagage koffer

Dan even over het gedeelte waarom ik deze koffer echt zou aanrader: de prijs. Het is namelijk belangrijk dat je een goede koffer aanschaft maar ook nog eens voor een leuke prijs. Mijn budget tip handbagage koffer is daarom deze SININ koffer. Je betaalt namelijk maar €39,95 en daar krijg je ook nog een gratis kofferriem bij. Daar kun je in veel gevallen niet eens een goedkope handbagage koffer voor aanschaffen. Zelf ben ik echt superblij met de koffer. Na mijn eerste reisje ermee vind ik hem echt superfijn en zou ik hem iedereen aanraden. De koffer van het merk SININ is exclusief verkrijgbaar bij Coolblue.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gekregen producten. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke budget tip handbagage koffer gebruik jij? Ga jij voor een harde of zachte koffer? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ De beste reistijden

– Waar schijnt de zon wel?

~ Goed voorbereid op roadtrip

Bewaren op Pinterest?

17 gedachten over “Budget tip handbagage koffer SININ 55cm”

  1. Hier eigenlijk nooit een koffer. alleen wanneer ik voor heel lang op reis ging, aders altijd tassen en vooral de handbagage, want die kan ik dan nog een beetje poppen tussen de koffers in de bagage ruimte 🙂 Ik vind deze koffer trouwens wel handig en een mooie prijs.

  2. Dit is echt een leuke tip. Wij hebben geen handbagage koffer. En eigenlijk heb ik die niet standaard nodig, want we vliegen bijna nooit.
    Maar zo’n kleine koffer is ook gewoon handig voor mijn dochter ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge