Winactie Suitsuit koffer is gesloten, winnaar heeft bericht ontvangen!

Het is een gekke tijd, sinds maart de wereld te maken kreeg met Corona was ik meteen bang voor mijn website. Het heeft natuurlijk ook enorm invloed gehad op mijn bezoekers en mijn hele website. Reizen kon niet meer en daardoor kwamen er weinig mensen op mijn website. Gelukkig is er langzaam steeds meer mogelijk en gaan de meeste mensen ook Nederland ontdekken en weet iedereen de weg weer naar mijn website te vinden. Daarom deze winactie suitsuit koffer!

winactie SuitSuit koffer

Koffer en rugzak

Ik ben ontzettend dankbaar dat jullie, mijn trouwe lezers, de weg weten te vinden naar mijn website. Het is erg fijn om dit te merken en daarom wil ik graag iets terug doen. Zonder mijn trouwe lezers zou ik van mijn hobby mijn werk niet hebben kunnen maken. Dus daar ben ik jullie ongelooflijk dankbaar voor. Daarom deze leuke winactie. Deze mooie koffer van SuitSuit en bijpassende rugzak verloot ik daarom graag aan één van mijn lezers. Lees hieronder alles over de winactie. De koffer en rugzak t.w.v. €150 euro zijn ideaal voor een leuke stedentrip. SuitSuit is een fijn merk waar ik zelf ook mijn koffers van heb. Je kunt natuurlijk ook mee doen voor je buurvrouw, partner, zus of moeder.

Hoe maak je kans op een deze gave koffer en rugzak?

 • Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.
 • Laat in een reactie onder het artikel weten waar jij de koffer en rugzak mee naartoe zou nemen.

Meer kans maken bij de winactie Suitsuit koffer?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je hier aan

* indicates required

Doe jij al mee aan de winactie Suitsuit koffer? Vind jij de kleur ook zo te gek? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Glamping in Brabant

~ Slapen in een boomhut

Bewaren op Pinterest?

120 gedachten over “Winactie: Suitsuit koffer met bijpassende rugzak!”

 1. Yes! wat een leuke koffer!
  Mijn huidige trolley komt altijd net wel/net niet door de handbagage controle.
  Ik zou hem meenemen naar ibiza! <3
  De rugzak gaat mee op dagjestochten in nederland. Bergen aan zee met de schoorlse duinen is momenteel mijn favo spot in NL!

 2. cause we love Pink!!! kunnen we ons volgende nachtje weg matchend op pad me and my bf, eerst even wachten op de baby en wat corona doet en dan hopelijk genieten!

 3. Wat een te gekke set! Helemaal mijn kleur! Ik heb 4 zonen em vind het fijn om spullen in meiden kleuren te hebben, die nemen ze namelijk nooit mee, hi hi! Ik neem het graag mee op vakantie en voor eem stedentrip?

  1. Echt super gaaf! Ik zou deze rugzak en het handkoffertje dolgraag cadeau doen aan mijn zus. Vanwege corona ging de welbeloofde reis naar Brazilië niet door. Inmiddels hebben zij en haar vriend een huisje gekocht en willen ze dolgraag alsnog gaan reizen, daarom zou ik hen blij willen maken met deze supertoffe set!

  1. Wauw wat gaaf! Ik zou het meenemen naar mijn 1e vakantie met mijn zoontje. Hij heeft alles netjes bij elkaar passend uiteraard, zou top zijn als ik er ook zo verzorgd bij kan lopen met zo’n gave koffer en rugzak ?. Als reis zou ik als eerst kiezen voor Barcelona! Keihard duimen hier!

 4. Leuk! Wij gaan binnenkort voor het eerst samenwonen in een gloednieuw appartement, dit wordt onze staycation. Met deze koffer kunnen we wat spulletjes meenemen voor als we nog niet over verhuisd zijn.

   1. GEWELDIG!! Buitenlandse reizen zijn een ervaring, maar wat valt er in Nederland veel te ontdekken! Ik ga naar de Veluwe. In de koffer onze kleren en de rugzak mee op de mooie wandeltochten die we gaan maken.
    En als de corona ellende onder controle is alsnog naar NY wat helaas niet door ging in mei.

 5. Super leuk!
  Ik zou de reisset meenemen naar Italië. Dit jaar helaas geen vakantie naar het mooie Toscane, maar hopelijk kan dat snel weer!

 6. Wat een super toffe set!! Lekker opvallend dus makkelijk je koffertje terug vinden als je hem toch moet inchecken op een volle vlucht. Ik reis altijd het liefst met alleen handbagage, maar als je deze koffer toch moet inchecken verschijnt er sowieso een glimlach op je gezicht als deze de band op rolt!

 7. Wat ontzettend leuk en lief dat je deze te gekke koffer en rugzak gaat verloten. Fuchsia is sowieso al een gave kleur en ik zou hem dolgraag mee willen nemen op citytrip naar Berlijn waar ik samen met mijn vriendinnen naartoe ga. En ik zou zo ontzettend graag een keer het Noorderlicht willen zien. Ik heb je blog gelezen over IJsland. Zo gaaf!!! Dus wie weet gaat deze koffer hier ook een keer terecht komen met mij erbij.

 8. Wauw wat een gave actie!
  Mijn zoontje is helemaal fan van roze. Fantastisch toch ? hij mag deze koffer vullen als we ons gecancelde vakantie (Ivm Corona) Naar fuertaventura in gaan halen. Dan pak ik de rugzak in met hapjes en drankjes voor onderweg. Krijg er spontaan zin in ??? ik ga heel hard duimen ????

 9. Nou waar deze toffe set mee heen zou gaan is nog maar de vraag flink veel tegenvallers gehad buiten de corona om. Eerst tijd voor een nieuw dak dan flink wat lekkages die ze komen maken en de nieuwe keuken moet er nog in. En dan word het tijd om eens te kijken wat er nog over is voor een gave trip. De tijd zal het leren

 10. Super toffe koffer en tas! Ik hou van felle kleuren! Succes met het schrijven van nieuwe verhalen! Wat fijn dat er weer steeds meer mensen je site bekijken op zoek naar tips voor een nieuwe vakantiebestemming! Deze koffer en tas gaan zeker mee op vakantie, maar niet de eerstvolgende want dan ben ik al weg 😉 die daarna is nog niet gepland, maar heb er nu al zin in!

 11. ik van reizen dat is mijn lust en min leven.ik vind het inspirerend
  leuke dingen doen,mooie dingen bekijken,genieten van de natuur
  lekker eten en gesprekken hebben met de plaatselijke bevolking
  waar de volgende trip heen gaat is nog een vraag
  eerst maar wachten tot het virus is verdwenen en dan weer leuke plannen
  maken en heerlijk al voorpret hebben
  lovely

 12. Ik vind suitsuit koffers altijd zo mooi! Gave kleur heb je ook. Ik zou ze het liefst meenemen naar New York, maar ik ben bang dat die reis niet doorgaat. Maar dan komt er vast en andere leuke bestemming voor terug

 13. Corona gooit inderdaad roet in het eten, maar ik weet zeker dat we als dat vaccin er eenmaal is dubbel zo hard van reizen gaan genieten! Ik vind deze knallende koffer erg mooi en zou hem meenemen naar Berlijn. Daar wilden we graag heen deze zomer om de geschiedenis en cultuur op te snuiven. De rugzak komt alvast goed van pas op al onze coronawandelingen in onze eigen buurt in België.

 14. Herken jouw gevoel mbt bezoekcijfers heel erg, maar gezien mijn focus op Scandinavië lopen ze nog niet heel erg op helaas.. ach, dat komt wel weer! Ik doe graag mee aan je winactie. Vind de kleur echt waanzinnig, past goed bij me (heb ook een grote roze koffer)! Het slot van mijn koffertje nu is kapot gegaan dus ik wilde na deze zomer op zoek naar een nieuwe, dus qua timing zou het perfect zijn. Veel plezier met het kiezen van de winnaar!
  Amy onlangs geplaatst…Elektriciteitskastjes als kunstproject: ontdek de kleurrijke street art in SimrishamnMy Profile

 15. Deze prachtige set zou supergoed van pas komen op onze eerste vakantie sinds covid19 ? Wij gaan Griekenland ontdekken! We moeten allemaal wennen aan het nieuwe nu, maar reizen is daar zeker onderdeel van!

 16. Ik zou de koffer aan mijn zusje geven, ik heb haar handbagage koffer geleend en eigenlijk nooit teruggegeven, maar ik weet dat ze deze koffer veel mooier zou vinden! We gaan binnenkort een paar daagjes naar Drenthe, want we hebben besloten nu in NL te blijven en dat komt de koffer en rugtas goed van pas 🙂

 17. Voor stedentrips heb ik altijd een koffer moeten lenen. Met deze koffer kan ik zo veel makkelijker weg. Mijn doel is om alle Europese hoofdsteden te bezoeken. Ik ben al een heel eind, maar met deze koffer zal het nog sneller en gemakkelijker gaan. Waarschijnlijk zal Berlijn de eerste zijn waar ik weer heen ga na deze lange periode zonder reizen.

 18. Deze kleur is zo lekker opvallend dat zelfs een sloddervos als ik hem nooit zou kwijtraken!! Daarnaast zou ik geheid de blits maken met deze te gekke trolley-backpack-combo! Dan gaan we wel naar Milaan of naar London!
  They see me rollin’

  1. Deze koffer herken je gelijk op de band. Ik zou hem mee nemen naar Turkije, als we daar weer heen mogen. En anders volgend jaar naar Griekenland.

  2. Graag zou ik deze fantastische SuitSuit set voor mijn dochter willen winnen. Haar reis deze zomer zou naar Ierland gaan. Helaas geldt voor dit land dat toeristen niet toegelaten worden. Dus wordt de reis uitgesteld. SuitSuit vind ik een mooi, elegant merk voor echte wereldreizigers. . Deze eigenschappen heeft mijn dochter ook. Mooi van binnen en van buiten, elegant en ondanks haar 20 jaar al een echte wereldreiziger. Ze heeft al enkele mooie landen bezocht. Haar interesse in de landen, cultuur, de mensen, de talen is groot. Ik denk en hoop dat zo gauw het weer kan ze graag weer nieuwe plekken gaat ontdekken. Ik ben heel trots op haar.

 19. ik zou de koffier en rugzak mee nemen wanneer wij met onze dochter voor de 1ste keer op vakantie gaan, ons meisje is nu 10 weekjes, dus zal pas volgend jaar zijn dat we op vakantie gaan en roze ja, echt een meiden kleur! misschien pakt ons meisje tzt de koffers dan wel in!

 20. Wat een geweldige set, mijn ooo zo favoriete kleur ?. Ik wil deze set graag winnen voor onze langverdiende vakantie volgend jaar. Hier passen precies al mama’s spullen in die mee gaan ?

 21. ja, wat een supergave koffer en rugtas. Prachtige en opvallende kleur ;). Ik ga deze rugtas meenemen naar een dagje pretpark of dierentuin en de koffer voor een weekendje weg of lekker voor vakantie. Helaas gaan we nu iets minder vaak weg,maar als het straks wat beter gaat dan gaan we vast weer genieten van die mooie dagen

 22. Heerlijke knalkleur. Deze mag zeker mee naar mijn allereerste hardloopweekend in de Ardennen, met man en zonder kids (voor het eerst?) Ze matchen zelfs met mijn hardloopoutfit #opvallenmag

 23. Mijn koffer is helaas net kapot gegaan, na onze roadtrip in Oostenrijk. Een nieuwe om helemaal de blits te maken op Ibiza zou helemaal top zijn!

 24. ik zou onze kleindochter ermee verrassen. Ze is dol op rose. Twee weken geleden kwam ze logeren bij ons en had ze nog een kindertrolley bij zich. Een leuke meid van 15 heeft toch echt wel een echte trolley nodig. Ze zou hem meenemen naar de B & B in Bladel waar ze binnenkort heen gaat. Ze zou ook de koffer meenemen als ze naar Disneyland Parijs gaan. Met de rugzak zou ze meenemen als ze met haar vriendinnen op stap gaat of lekker gaat zwemmen of sporten

 25. De koffer zou ik gebruiken als ik bij mijn ouders ga logeren, momenteel vind ik echt op reis te spannend.
  De rugzak is te mooi om weinig te gebruiken dus die zou ik fijn gaan gebruiken om mijn spullen mee naar school te nemen.

 26. Waar mee naartoe? Overal natuurlijk! Die moeten elk tripje mee. Om te beginnen staat er een zussendate gepland. Weekendje weg, bestemming nog onbekend…

 27. Wat een heerlijke knalkleur is dit! Daar hou ik van. Deze koffer en tas neem ik dit jaar graag mee naar Domburg in ons prachtige Zeeland en hopelijk volgend jaar weer de hele wereld over.

 28. Ik zou de koffer en tas heel graag meenemen naar Canada als Corona voorbij is! Ik ben er ooit geweest en wil het land graag nog een bezoeken met mijn vriend die er nog niet is geweest.

 29. Ik ga voor de kleur blauw! Goeie koffer is belangrijk en gaat lang mee. Helaas is mijn reis naar Amerika voor de tweede keer geannuleerd. Waarschijnlijk gaan we een roadtrip doen naar Duitsland, Oostenrijk en Slovenië in september. Volgend jaar hoop ik veel reisjes mogen maken.

 30. wat een leuk artikel. Ik zou de kofferset meenemen op mijn stedentrip met mijn lieve vriendin Felisa. We willen ons 40-jarig vriendschapsjubileum in Wenen vieren.

 31. Prachtige koffer en rugzak! Ik zou ze apart van elkaar meenemen. De koffer naar mijn ouders in de weekenden en de tas elke dag om er mee te stralen op school.

 32. Een mooie opvallende set! Ik hou van roze en zou met trots met dit stel op reis gaan. Mijn moeder willen nog graag naar Londen , uiteraard mag dit duo dan mee!

 33. Ik zou de roze set graag willen winnen om mee te nemen naar een vakantie op Ibiza. Mijn zwarte koffertje valt niet zo op tussen de andere koffers. Deze spat eruit als ik hem zoek bij de bagageband. Mooi pronkstuk !

 34. Ik neem hem mee naar alle vakanties en weekendjes weg die we nog tegoed hebben, Griekenland in mei , Zeeland in juni,Duitsland in juli, Drenthe in augustus, Ierland in september, Limburg in oktober ,Brabant in November en als toetje naar België in December.
  De eerste 3 zijn afgezegd vanwege de Corona, de rest lukt misschien nog.

 35. Wow! Deze mooie set zou ik meenemen naar Terschelling. Daar wil ik, als de coronacrisis het toelaat, in de herfst naar toe met mijn dochter (6). Even quality time met haar alleen, haar beide broers laten we thuis 😉
  Dochter en ik zijn beiden dol op roze, dus deze prachtige set is perfect voor onze ‘meidentrip’!

 36. Deze zou ik graag winnen voor mijn dochter. De kleur zou haar zeker bekoren. En de koffer zou veel gebruikt worden dat is zeker. Wauw …….

 37. Opvallende kleur! Uit “duizenden” te herkennen wanneer ik, zodra het mogelijk is mijn tante in Suriname kan bezoeken. Samen koken, wandelen en eindeloos kletsen!!! Zo’n zin in!!!

 38. Wat gaaf kleur
  Mijn koffer is op mijn grote reis eerste al
  Stuk gaan ik heb 14 dagen volgende jaar stuk koffer zetten in Dubai
  Hoop mooie koffer kan gebruiken voor
  Nk in den Haag naar volgende jaar

 39. Mijn oude koffertje heb ik de afgelopen drie jaar haast versleten met ? ziekenhuisopnames ?. Tijd voor wat nieuws om die periode hopelijk voor goed af te sluiten en alle reisjes te maken die al zo lang op de planning staan. Bijkomend voordeel: zo’n opvallend ? roze koffer zullen mijn zonen niet gauw inpikken. Fingers crossed?voor een beetje geluk ?!

 40. Deze koffer kan ik goed gebruiken om al men outfits makkelijker mee te nemen.
  Ik bedoel ik neem elke dag een 5 outfits mee om OOTD foto’s te maken en doe altijd mijn spullen in geweven zakken.
  Zo’n koffer is super handig alles kan erin en de koffer zal nooit meer prop vol zijn ook het bijpassende zak is ideaal voor overige accessoires.
  + punt is zeker wel dat met de regen alles proper en droog blijft!

 41. Ik hoop dat we het dit jaar nog mee mogen nemen voor een weekendje Maastricht, maar ben er bang voor. We hebben pas in september vakantie en ben bang dat de corona weer terug zal zijn, maar dan mag hij beslist volgend jaar mee

 42. Daar zou ik graag mijn tienernichtje blij mee maken. Ze werkt deze zomer heel veel zodat ze volgende zomer, als alles hopelijk weer normaal is, voor het eerst op vakantie met vriendinnen kan gaan.
  Dit zou een heel leuk cadeau voor haar zijn, kan ze de eerste reis ook in stijl maken. Volgens mij wil ze graag naar Mallorca dus daar zal het set dan de eerste reis naar maken.

 43. Wat een heerlijke kleur dat roze als ik zou winnen dan heb ik zeker weten een jaloers 6 jarig meisje in huis ?
  Ik zal deze gave set meenemen op een weekendtrip in NL met mijn moeder helaas door het corona virus heeft dit niet door kunnen gaan.
  Hopelijk volgend jaar weer.

 44. Super gave win actie, hier doe ik dus graag aan mee!

  Vanwege corona gaan we dit jaar helaas niet naar Spanje, nu gaan we wel een paar daagjes naar Zeeland. Hoe mooi zou het dan zijn om met deze set daar heerlijk te shinen, met wie weet ook nog wel een lekker zonnetje erbij ♡

 45. Ik zou deze set meenemen op vakantie naar Duitsland! Mijn vriend en ik gaan in de herfstvakantie er een weekje op uit, want het was deze zomervakantie niet gelukt. Zou super leuk zijn!

 46. Wat een tof set! En deze vind ik tenminste wel terug op de bagageband ?. Het huidige koffer is saai donkerblauw dus een frisse update is meer dan welkom!

 47. Wat een geweldige kleur voor zo’n leuke reisset! Dit jaar zou deze knalroze toppers met mij mee mogen reizen naar de Veluwe. Volgend jaar hoop ik alsnog onze droomreis in Marokko te kunnen maken die we dit voorjaar moesten annuleren. Een kleurrijke koffer voor een kleurrijk land! ?

 48. Roze is mijn lievelingskleur, dus hoe gaaf zou het zijn om deze set te winnen! Aangezien onze vakantie niet door kan gaan naar Ibiza, wordt het dit jaar een staycation. Eens kijken of Nederland ook mooi is… Daar zou ik dus deze set mee naartoe nemen. Maar hopelijk kan hij volgend jaar gewoon mee naar ons geliefde eiland Ibiza!

 49. Altijd leuk om je avonturen te lezen en wat reistips op te doen! Fijn dat je van je hobby je werk hebt kunnen maken! Keep up the good work!
  Super leuk de suitsuit koffer..wie weet gaat die volgend jaar mee op onze eerste reis als gezin met de kleine tussen ons in 🙂

 50. ??? whoop whoop ??? wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee zeer welkom prachtige kleur roze ? Ideaal voor mijn mini vakantie naar de zon ☀️???️?? #Curaçao

 51. Die kleur! Echt zo tof. Die gaan elk weekendje weg mee. Rugtas gaat mee als wij door Noorwegen gaan trekken. Maar dit zal pas zijn als Corona een beetje overgewaaid is.

 52. Ohhhhhhhhhhh WAUW! ❤ Wat een WAANZINNIG mooie SuitSuit koffer met matchende rugzak gaan jullie weggeven GlobeGirl!! LOVE IT ? Ohhhh wij reizen jaarlijks richting de USA… dus dit jaar was het even afkicken ivm Corona.. maar hopelijk mogen we volgend jaar weer MET deze te gekke set! Die staat bovenaan mijn WISHLIST! super SPANNEND! MAAK ME GEK! FINGERS CROSSED ????? #duimen #hopen

 53. Schitterende Suitsuit koffer met bijpassende rugzak, wauw! ?
  Ontzettend toffe prijs GlobeGirl! Roze is mijn lievelingskleur, zo mooi.
  Ik zou deze waanzinnige koffer & rugzak meenemen naar mijn eerst volgende stedentrip: Kopenhagen. Zo’n zin in!
  Fantastische actie! ?

 54. Mooie vrolijke roze koffer met bijpassende rugzak! 🙂 Ik wil graag samen met mijn mannetje naar Oostenrijk. Heerlijk aan de wandel. Dit koffer straalt warmte, vrolijkheid, creativiteit en fantasie uit & dat zijn de ingrediënten voor een top vakantie! 🙂

 55. ☆Aangemeld voorde nieuwsbrief.
  ☆ Geliked en gedeeld op Facebook.
  ☆ Retweed en volg via Twitter.
  ☆ Deze mooie koffer en rugzak mag mee naar Stockholm. De stad die mijn hart heeft gestolen.

 56. Wauw ? wat een gave set ?

  Ik moet af en toe voor het werk weg of ga soms een weekendje weg met de kids!!! Hoe gaaf is het dan als ik deze koffer zou winnen ? ik hou echt van opvallende kleuren.

 57. Perfectly pink! De koffers van SuitSuit zijn super stijlvol. En hoe handig en leuk is de matchende rugzak. Ik zou deze koffer het liefst de hele wereld laten zien. Maar laten we beginnen bij een reis die op mijn verlanglijstje staat; Colombia. Gezien de omstandigheden waarin wij leven kan het zijn dat deze reis nog even gaat duren. Een reis die ik ook graag wil maken en die iets dichter bij huis is is naar het bloemeneiland Madeira! Wie weet mag ik op 1 van deze mooie bestemmingen shinen met deze prachtige koffer!

 58. super gave kleur De koffer zou ikzelf meenemen en mijn dochter de rugzak en dan gaan we met het hele gezin naar de Efteling want dat vinden ze geweldig.

 59. Deze past super bij alle leuke gekleurde huisjes in Zweden! 🙂 Of een korte vakantie naar Zeeland, om de vrolijke strandsfeer er in te houden, ook in de winter!

 60. Heel gaaf deze kleur ? Ik neem hem graag mee als ik een weekendje wegga met mijn zus en mams. Ik heb een verrassingsweekendje cadeau gekregen dus de bestemming weet ik nog niet, maar met deze koffer en tas steel ik vast en zeker de show ? ook mijn zoontje is fan! Hij wil hem heel graag meenemen als hij gaat logeren ?

 61. Een mooie set, wat ik volgend jaar wil gaan gebruiken in mijn roadtrip naar Canada. Val ik iniedergeval op “in the
  middle of knowhere”❤️

 62. Omggg wat een onwijs leuke en zeker handige kleur Koffer / bag Hihi ☺️
  Ik raak altijd koffers kwijt of ik pak de verkeerde omdat het zo op die van mijn lijkt maar met dezelfde koffer moet dat goedkomen ! ?

  Deze koffer is ideal voor mijn zo herken ik mijn koffer altijd !

  Het lijkt me leuk om te winnen !

 63. OMG WAT EEN MOOIE KLEUR
  echt handig voor z’n sukkel als ik die altijd alles kwijt raakt en ook nooit haar eigen koffer herkent omdat ze allemaal zo op elkaar lijken

  Deze koffer zou het allemaal makkelijker maken en ook nog eens mijn lievelings kleur !

  Bieden ?

 64. Ik zou hem mee willen nemen op mijn rondreis door Europa. Eind februari heb ik mijn baan en huis opgezegd om een wereldreis te gaan maken. Helaas moest ik door corona al heel snel terug komen en baal ik ontzettend omdat ik pas net onderweg was. Ik heb hierdoor veel geld verloren. Reizen in andere werelddelen kan helaas nog niet, daarom zou ik met deze te gekke koffer graag willen reizen door Europa. Het is voor mij de perfecte maat, omdat ik graag minimalistisch reis. Je zou me er ontzettend blij mee maken!

 65. Wat een mooie set in een opvallende, kleurrijke kleur! Ik zou deze graag willen meenemen naar Koerdistan als ik mijn schoonfamilie ga bezoeken.

 66. Wat een onwijs gave kleur! Die wil ik echt heel graag meenemen op vakamtie. De waddeneilanden, IJsland en Griekenland staan nog op mijn lijstje. Zo val je in ieder geval wel lekker op tijdens je reis en je koffer valt niet te missen!

 67. Wauw! Met zo’n toffe kleur raak je nooit meer je koffer kwijt! Blits op het vliegveld en in het hotel… en ook nog een super praktisch, dus ik maak graag kans 😀

 68. Die kleur!!! Heerlijk! Met mijn 3 mannen in huis houd ik er wel van om roze binnen te brengen. Ik zou deze koffer en tas graag meenemen naar onze toekomstige reisplannen: Noorwegen en Japan!

 69. Super gave set. Ik wil dit jaar graag nog een weekendje naar Londen nadat mijn reis van 3 maanden naar azie moest cancelen i.v.m. Covid-19. Deze set is een mooi begin om het weekendje naar Londen door te zetten en toch nog een mooi reisje te hebben dit jaar.

 70. Hihi, die valt lekker op! Graag een kansje! Zou ze graag mee nemen als we eindelijk een leuk uitje gaan kunnen maken, als gezin of enkel met mijn man, maar er eventjes tussenuit, zou heerlijk zijn. <3 Fingers crossed!

 71. Mijn oude suitsuit koffer is helaas kapot gegaan afgelopen vakantie naar Mexico. Mijn nieuwe suitsuit koffer zou ik heel graag mee willen nemen op staycation in Nederland.

 72. Ik wil dit te gekke set winnen om het mee te nemen naar oa Bali, Canarische Eilanden en Curaçao. Ik hoop dat het door gaat en anders is dit te gekke set altijd handig voor een weekendje weg!

 73. Super mooie set! Mijn dochter van bijna 3 en ik worden hier heel blij van! We zijn allebei helemaal weg van die kleur!
  We hopen in de meivakantie naar Tenerife te gaan, dus dan zouden deze mooie knalroze koffer en rugtas goed van pas komen!

 74. PINK!!! Wat een fantastische kleur heeft deze set, voor mijn werk sleep ik elke week mijn roze koffertje mee, maar deze is wel bijna aan vervanging toe. Deze knalroze set is helemaal mijn ding, springt er lekker uit!

 75. Naar Sicilië! We gaan in het voorjaar (deo volente). Gezien de Italianen een veel hoger ‘fashion’ niveau hebben, moet ik even een stapje bij doen 🙂

 76. Met deze set zou ik naar Londen gaan, als het allemaal wat beter gaat met reizen dan wordt dit mijn uitstapje!
  Deze kleur past echt perfect bij mijn schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge