Winactie TSA slot is gesloten

Je zit lekker een apfelstrudel te eten en ineens schiet het door je hoofd, mijn ski’s….zullen ze er nog staan? Zelf heb ik deze gedachte erg vaak, ik ben super zuinig op al mijn spullen en al helemaal op mijn ski’s. Maar vanaf nu hoef je niet meer te gaan checken of ze er staan want een TSA slot voor wintersport is de oplossing.

Hemsedal wintersport

Ski slot voor op wintersport

Natuurlijk kent iedereen een standaard TSA slot, zelf heb ik die ook ingebouwd zitten in mijn koffers en dus hoef ik mij daar geen zorgen om te maken. Maar je kunt ook een skislot kopen om jouw ski’s te beschermen. Zo’n slotje is absoluut niet groot en kun je dus makkelijk in jouw ski-jas bewaren en als je even wat gaat drinken kun je met het slot gemakkelijk de mooie latten op slot zetten.

TSA slot

Snowboard slot voor op wintersport

Natuurlijk is het niet alleen voor de ski-fanaten gemaakt en kunnen ook snowboarders rustig zitten en tot rust komen. Als je eventjes wilt afkoelen (of warm worden) kun je jouw snowboard nu zonder zorgen in een rek neerzetten met een snowboardslot. Het TSA slot is een officieel gecertificeerd slot en je hebt er levenslange garantie op, super toch?

Een TSA slot voor iedereen!

Het leuke van dit TSA slot vind ik dat de prijs ook nog eens super leuk is, vanaf €12,95 kun je al een slot kopen voor jouw ski’s of snowboard. Het is natuurlijk ook een leuk idee om er eentje cadeau te doen aan een van jouw vrienden die gek is op wintersporten.Het is natuurlijk een stuk goedkoper om een handig slot te kopen, dan om nieuwe ski’s te kopen als ze ineens weg zijn.

Gelukkig heb ik het zelf nog nooit meegemaakt (even afkloppen) dat mijn ski’s gestolen zijn. Sinds ik weet van het TSA slot voor ski’s zal dit ook niet meer gaan gebeuren. Het leuke is dat ik één slot mag weggeven. Je kunt kiezen voor een ski slot of een 4-pack normale TSA slotjes.

Hoe maak je kans op een TSA slot?

  • Laat in een reactie op dit artikel weten welk TSA-slotje jij wilt winnen en waarom.
  • Like het bericht op Facebook.
  • De winactie delen (Facebook of Twitter) is niet verplicht maar levert je wel extra kans op!

Je kunt meedoen tot maandag 22 januari 2018. De winnaar ontvangt een e-mail van ons, zorg dus dat je een correct e-mailadres achterlaat.

Disclaimer: Deze winactie is tot stand gekomen in samenwerking met TSA-slotje. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Heb jij wel eens een TSA slot gebruikt om jouw ski’s of snowboard te beschermen? Doe jij ook mee aan de winactie? Laat het ons weten in de reacties!

Leuke wintersportbestemmingen?

~Hemsedal, Noorwegen

– Kirchberg, Oostenrijk

~ Willingen, Duitsland

22 gedachten over “Bescherm jouw ski’s goed met een TSA slot + WINACTIE”

  1. Super handig!! Vrienden van ons hebben ook zo’n slot met een (serieus ik lieg niet) alarm erop. Ik heb mij kapot gelachen toen ik het hoorde. Maar met de berichten op het nieuws dat er steeds meer ski’s gestolen worden is het toch het overwegen waard. En dat is dus precies de reden waarom ik mee doe aan je actie. Dat en omdat we door een operatie aan vriendlief zijn knie onze wintersport van februari helaas hebben moeten verzetten naar einde van dit jaar 🙁 Een soort troostkado en als ik dan toch mag kiezen ga voor het het snowboardslot.

  2. Ik wist helemaal niet dat dat bestond voor ski’s!
    Ik doe graag mee voor het 4-pack normale TSA slotjes, omdat je je bagage nooit vol genoeg kunt hangen met slotjes :).
    Ik heb geen FB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge