Tijdens mijn reis door Florida ben ik gaan snorkelen in de Golf van Mexico. Het was een prachtige ervaring in het helder blauwe water. Samen met mijn ouders en broer (blogt op TomOutdoor) vertrokken wij vanuit Key West vertrokken wij met een boot de open zee op. Na een uur varen kwamen wij op de plek van bestemming en mochten wij te water.

Ik ga in deze blog niet teveel schrijven maar laat de foto’s het werk doen, veel kijk plezier!

Zou jij ook willen snorkelen in de Golf van Mexico na het zien van deze foto’s? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Florida?

~ Krokodillen spotten

~ Paradijselijk Clearwater Beach

~ Universal Studios

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: