Tijdens mijn reis door Florida ben ik gaan snorkelen in de Golf van Mexico. Het was een prachtige ervaring in het helder blauwe water. Samen met mijn ouders en broer (blogt op TomOutdoor) vertrokken wij vanuit Key West vertrokken wij met een boot de open zee op. Na een uur varen kwamen wij op de plek van bestemming en mochten wij te water.

Ik ga in deze blog niet teveel schrijven maar laat de foto’s het werk doen, veel kijk plezier!

Snorkelen
Snorkelen
snorkelen in de golf van mexico
Snorkelen

Het leukst is om een snorkeltocht te doen vanuit Key West in Florida. Maar daar is veel meer te doen, lees hier over de vijf leukste dingen die je in deze stad kunt doen. Verder is het naar mijn mening een geweldige ervaring om te gaan snorkelen in de Golf van Mexico. Het varen op een catamaran had ik nog nooit gedaan maar vond ik erg leuk. We mochten het personeel helpen met het aanspannen van de zeilen en we kregen uitleg over de omgeving.

Zou jij ook willen snorkelen in de Golf van Mexico na het zien van deze foto’s? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Florida?

~ Krokodillen spotten

– Paradijselijk Clearwater Beach

~ Universal Studios

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge