Nu het reizen allemaal niet meer goed mogelijk is, wil ik graag de mooiste reisherinneringen in huis halen. Toen ik Studentendrukwerk tegen kwam, was ik meteen enthousiast. Daarom heb ik twee mooie producten laten maken en vertel ik daar vandaag meer over. Vooral de reisfoto op hout vind ik echt te gek!

Reisfoto op hout
Reisfoto op hout

Reisfoto op hout

Al langere tijd vond ik het leuk om een foto op hout te laten drukken. Maar het kiezen van een geschikte foto vond ik best lastig. Welke foto is mooi op een houten achtergrond en welke foto wil je groot in de woonkamer hebben hangen? Na lang twijfelen hebben we gekozen voor deze toffe Boeddha in Thailand. Een hele vette foto die mooi op hout uit zou komen, dachten wij. En dat was ook zo! Toen de reisfoto op hout binnenkwam was ik meteen blij met deze keuze die we gemaakt hadden. De kwaliteit van de bedrukking is hoog en de afbeelding staat tof op het hout.

Foto’s in lijst

Naast een mooie foto op hout koos ik voor een wat traditionelere vorm van reisfoto’s in huis. Namelijk de foto in lijst van mooi reismoment dat Sam en ik beleefden op Ibiza. Een prachtige zonsondergang op een strand, een hele unieke foto. De foto in lijst is eigenlijk een vergrootte foto in een lijst maar het is erg fijn dat de lijst ook verzorgt wordt door Studentendrukwerk. Zo hoef je zelf de lijst alleen nog maar op een mooie plek te hangen. Een foto in lijst is een goed cadeau, mede door de prijs. Het is een betaalbare optie om een mooie reisherinnering aan iemand te geven.

Herinneringen in huis

Alle producten van Studentendrukwerk worden snel geleverd, bij mij in de december maand zelfs binnen 4 dagen. Verder vind ik het ook echt belangrijk dat alles netjes en goed wordt ingepakt. Dit was ook zeker het geval, alle items waren zorgvuldig ingepakt.

Dan naar het kiezen van een goede reisfoto. Allereerst is het meest belangrijke om een scherpe foto te kiezen van goede kwaliteit. Zelf zou ik het niet aanraden om een foto van een oudere telefoon te nemen. Dan is het vaak korrelig en niet mooi op het eindresultaat. Allebei de foto’s die ik heb gekozen zijn gemaakt met mijn Canon camera en mooi scherp. Het kiezen van een foto is lastig, ik ga vaak al mijn fotoalbums op mijn computer door en kiezen uit iedere map de meest geschikte foto. Vervolgens ben ik met Sam gaan zitten en hebben we dit teruggebracht naar drie foto’s. Na een nachtje slapen kozen we allebei voor dezelfde foto en zo hebben wij een goede beslissing kunnen maken.

Disclaimer: Deze producten heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij ook een mooie reisfoto op hout in huis willen? Welke herinneringen vind jij het leukst? Laat het ons weten in de reacties!

Meer cadeautips?

~ Sieraden voor op reis

~ Wereldreizigers webshop

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Reisfoto op hout – bijzondere herinneringen aan de muur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge