Nu heb minder mogelijk is om te reizen, vind ik het juist leuk om mijn huis een beetje te stijlen. Leuke items scoren en op die manier nog het reizen mee te maken. Zo kwam ik terecht bij de Wereldreizigers webshop. Die naast een website vol reistips ook echt de leukste items verkopen in hun webshop. Van handige items voor op reis tot leuke spullen om het reizen in huis te halen. Daarom deel ik mijn vier favoriete items vandaag met jullie!

Wereldreiziger webshop

Bucketlist scratch map

Inmiddels kent iedereen de bekende scratch maps wel, maar deze scratch map is uniek. Naast gewoon de landen die je kunt krassen heb je hier ook bucketlist items. Zoals het wandelen van de Inca trail naar Machu Picchu of het panorama uitzicht van de Space Needle in Seattle. vind ik het ontzettend leuk om hier ook inspiratie uit te halen voor komende reizen. Je reist naar Thailand en denkt, welke items van de bucketlist staat er in dit land? Dan kan je leuke plannen maken voor een komende trip. Ook is het natuurlijk leuk dat je landen kunt krassen als je ze bezocht hebt!

Make-up tasje

Het zoeken naar het perfecte make-up tasje voor op reis stopt eindelijk. Al jaren switcht is constant van toilet tas voor op reis. En heb ik nog steeds niet de perfecte toilet tas gevonden. Dit make-up tasje is echter geweldig. Doordat je hem op vakantie rechtop kunt zetten, heb je alles in één oogopslag bij de hand. Dat vind ik echt super fijn. Verder vind ik het belangrijk dat er ook verschillende vakjes aanwezig zijn. Zo kun je alles een beetje sorteren. Natuurlijk is de mooie groene kleur ook echt een leuke bijkomstigheid want mijn lievelingskleur is groen!

Wereldreiziger webshop

Shower bar

Gelukkig denken steeds meer mensen aan het milieu, zelfs reisbloggers doen dat. De vele plastic flessen die gebruikt worden om shower gel en shampoo te maken, is niet meer nodig. De shower bar is daar DE oplossing voor. Zelf nam ik de Shower bar mee naar Curaçao en heb dit als erg fijn ervaren. Ik koos voor de mango en passievrucht shower bar, een heerlijke zoete geur.

Mondkapje van de Wereldreizigers webshop

Voor het reizen dat wel mag, bijvoorbeeld naar de Nederlandse Antillen heb je een mondkapje nodig tijdens de vlucht. Je moet iedere 3 uur het mondkapje vervangen dus je hebt er meerdere nodig. Het fijne van de mondkapjes van de Wereldreizigers webshop is dat ze verstelbaar zijn. Je kunt dus zelf bepalen hoe de touwtjes staan. Erg fijn want inmiddels weten we allemaal wel dat sommige mondkapjes strak zitten en krijg je gewoon last van je oren.

Naast deze vier fijne items heeft de Wereldreizigers webshop nog veel meer leuke items voor op reis. Kijk op hun website voor alle items!

Disclaimer: Deze producten heb ik ontvangen om te reviewen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij de Wereldreizigers webshop ook gebruiken? Welke items vind jij het leukst? Laat het ons weten in de reacties!

Meer cadeautips?

~ Kerstcadeaus voor reizigers

~ Canvas in huis

Bewaren op Pinterest?

4 gedachten over “Wereldreizigers webshop: leukste items voor reizigers!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge